ροή ειδήσεων

Αν δεν υπήρχε το καλώδιο της ΔΕΗ θα μπορούσε να έπεφτε στο κεφάλι διερχόμενου συνανθρώπου μας



Οι δυνατοί άνεμοι που έπνεαν τις τελευταίες μέρες στο νησί μας, προκάλεσαν αρκετά μικροπροβλήματα, ανάμεσα στα οποία και

κάποια που έχουν σχέση με αντικείμενα που υπάρχουν στις ταράτσες των σπιτιών που παρασύρθηκαν μ΄ αποτέλεσμα να πέσουν σε γειτονικά σπίτια ή και σε παρακείμενους δρόμους!

Πάντως, το ευχάριστο είναι ότι, τα προβλήματα αυτά δημιουργήθηκαν σε ώρες που δεν κυκλοφορούσε κόσμος καθώς οι περισσότεροι προτίμησαν να παραμείνουν στη ζεστασιά του σπιτιού τους!



Πέρα από τα προαναφερόμενα, ο φωτογραφικός φακός των "τοπικών-νέων" (topika-nea.gr), αποθανάτισε και μια μεγάλη κεραία, η οποία έπεσε από ταράτσα σπιτιού, αλλά σταμάτησε πάνω σ΄ ένα καλώδιο της ΔΕΗ, που περνά από την οδό Παπαγιάννη, στην Κρεμαστή.

Κι ευτυχώς, που σταμάτησε εκεί γιατί θα μπορούσε να πέσει στο κεφάλι κανενός ανύποπτου διαβάτη, και να είχαμε άλλες ιστορίες.

Από κει και πέρα ειδοποιήθηκε η ΔΕΔΔΗΕ, η οποία έκανε γνωστό πως θα στείλει συνεργείο για ν΄ αποκαταστήσει τη ζημιά καθώς εγκυμονούνται κίνδυνοι για κάποιο ατύχημα.

http://topika-nea.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *