ροή ειδήσεων

Κίνηση Πολιτών Ρόδου για τα εθνικά δίκαια: Γιατί ναυάγησε η συγκέντρωση και ποιοι δεν θέλουν να υπάρχει υγιής πατριωτικός χώρος στην Ρόδο;



Η συγκέντρωση δημιουργήθηκε μέσο διαδικτύου από Ρόδιους πατριώτες.
Η σύμπνοια στο εθνικό θέμα που ταλανίζει την χώρα ήταν αυτό που μας ένωσε, ξεκινήσαμε με στοίχημα να καταφέρουμε, και να μαζέψουμε τον πατριωτικό χώρο της Ρόδου για κοινό καλό.

Έτσι δημιουργήσαμε την Κίνηση πολιτών Ρόδου για τα εθνικά θέματα.
Μετά από αυτό χωρίς την βοήθεια κανενός,αν και ζητήσαμε χάρη από υψηλόβαθμο στέλεχος της περιφέρειας να μας παραχωρήσει μια μικροφωνική για την συγκέντρωση,και δεν ικανοποιήθηκε, προσπαθήσαμε μέσο διαδικτύου να ενημερώνουμε τον κόσμο.
Μια εφημερίδα μόνο έγραψε προς τιμήν της για την εκδήλωση και τους ευχαριστούμε.
Κόσμος κατέφθανε και πιστέψαμε προς στιγμής ότι η εκδήλωση θα πετύχει.
Θα καταφέρναμε να στείλουμε το μήνυμα στους κυβερνώντες, όπως και στους καπήλους σκοπιανούς.
Τα πράγματα όμως άλλαξαν, όταν ομάδα της χρυσής αυγής ανέβηκε στα σκαλιά του δημαρχείου, ανοίγοντας ένα πλακάτ που έγραφε "Η Μακεδονία είναι Ελληνική" και από κάτω Χρυσή Αυγή.
Αμέσως άνθρωποι που ήταν με τις οικογένειες τους άρχισαν να φεύγουν βιαστικά, άλλοι φώναζαν να κατεβάσουν το πλακάτ και αποχωρούσαν, αυτοκίνητα σταματούσαν για να έρθουν στην συγκέντρωση και ξανά έμπαιναν στα αυτοκίνητα τους και έφευγαν.
Αφότου καταλάβαμε τι συμβαίνει, και αφού τους ζητήσαμε να κατεβάσουν το πλακάτ γιατί έδιωχνε τον κόσμο και δεν το κατ έβαζαν, φύγαμε εμείς από το σημείο και πήγαμε έξω από τον βωμό της πατρίδας απέναντι τους, γιατί ο αντίκτυπος σε περίπτωση επεισοδίων θα ήταν αποθαρρυντικός για τις επόμενες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για τους πολίτες που θα ήθελαν να διαμαρτυρηθούν μαζί μας σε διάφορα εθνικά θέματα.
Για όλα τα παραπάνω που συνέβησαν ζητούμε συγνώμη απ΄τους πατριώτες της Ρόδου περί των 200 ατόμων που ήρθαν, και άλλων τόσων που έφυγαν, για τον μη επαρκή σχεδιασμό της εκδήλωσης.

Η μπαμπεσιά της Χρυσής αυγής να καπηλευθεί την συγκέντρωση μας μάλλον πέτυχε, αφού απέτρεψε με την παρουσία της, τους πολίτες που δεν υπόκεινται με τις ιδεολογίες του εθνικοσοσιαλισμού.
Αυτό που συνέβη μπορούμε να το λάβουμε ως ένα καλό μάθημα, για να γίνουμε πιο σοφοί και προσεχτικοί την επόμενη φορά, που απλά θα αποκλείεται η παρουσία της και των μελών της στις διοργανώσεις μας.

Θα πρέπει ωστόσο να παραδεχτούμε την συμβολή της χρυσής αυγής στην στοχοποίηση των πατριωτών ανα την χώρα με την ρετσινιά του φασίστα!
Καταλήγοντας πρέπει να αναφέρουμε επίσης την απαξίωση της εκδήλωσης και του σκοπού της, από τον ΘρακοΜακεδονικό σύλλογο Ρόδου που απλά δεν υπάρχει, τους συλλόγους της εθνοφυλακής Ρόδου για την σιγή ιχθύος , για την αόρατη εμφάνιση του συλλόγου εφέδρων, την περιφέρεια και δήμο, που με την περιφρονητική στάση τους,δεν συνέδραμαν να διευκολύνουν με μέσα την εκδήλωση για να σταλθεί το μήνυμα εκεί που έπρεπε .
Αλήθεια ποιοι είναι αυτοί που δεν θέλουν να υπάρχει πατριωτικός χώρος στην Ρόδο;'Κινηση πολιτών Ρόδου για τα εθνικά δίκαια'

Σχόλια

  1. Ανώνυμος22/1/18 23:15

    ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΙΘΕΑ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΠΑΝΟ;
    ΟΙ ΕΦΕΔΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΦΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/1/18 23:18

    ΚΙΝΗΣΗ ΑΗΔΙΑΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗΣ ΕΙΣΤΕ... 10 ΑΤΟΜΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ Κ ΟΛΟΙ... ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ Χ.Α.. ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ.. Ο ΛΑΟΣ ΞΥΠΝΑΕΙ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ.... Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΝΙΞΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος22/1/18 23:24

    Δεν είμαι Χρυσαυγήτης. Αλα μετά την απαξίωση από το Δήμο Περιφέρεια συλλόγους Κ.Λ.Π.σας πείραξε η Χρυσή Αυγή το κώμα του 8% στη Βουλή των Ελλήνων που στο φινάλε ήταν και στην Θεσσαλονίκη. Αυτό ενόχλησε τον κόσμο η αδιαφορία των Κυβερνώντων βουλευτών και τοπικών αρχόντων? Αυτά είναι όλα δικαιολογίες του Καναπέ πάντα τα ίδια κάνουμε πλήρης αδιαφορία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος22/1/18 23:27

    ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΡΥΦΤΗΚΑΝΕ ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΦΑΝΗΚΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΙ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΖΗΤΗΜΑ ΣΑΝ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΠΟΥ ΞΕΣΗΚΩΣΕ ΤΗΝ ΘΕΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΟΙ ΡΟΔΙΟΙ ΕΞΑΦΑΝΗΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΓΗΠΕΔΑ. ΤΑ ΜΜΕ ΕΝΩ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΜΕ. ΑΙΣΧΟΣ.
    ΜΟΝΟ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/1/18 00:05

      NΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ..ΟΙ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΕΣ...ΚΑΝΕΝΑ ΟΝΤΩΣ ΜΜΕ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕ ΚΟΣΜΟ.ΑΙΣΧΟΣ....ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΑΛΟΝΙΚΗΣ...ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΠΕΠΟΝΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ.....ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΣΑΣ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ Ο ΚΟΜΟΣ

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος23/1/18 00:31

    ΤΟ 2014 ΟΤΑΝ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΙΜΙΑ ΕΦΕΡΑΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΦΩΝΙΚΗ.ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΔΑ... ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/1/18 00:50

      ΑΦΟΥ ΕΓΕΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ -
      ΚΚΕ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ ΝΑ ΔΙΧΑΖΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΟΝ.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος23/1/18 00:46

    ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΠΗΛΕΥΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΑΤΟΜΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΑΙΤ ΤΟΥΣ. ΠΑΡΕΣΗΡΑΝ ΚΑΙ ΕΚΝΕΥΡΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΩΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΙΚΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ. ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΟ ΚΚΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΠΕΛΩΝΟΥΝ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΑΤΙΚΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΣ. ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΟΝ. ΔΙΧΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ. ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ ΑΚΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος23/1/18 00:53

    ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΩ ΚΑΛΕΣΤΗΚΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝΕ ΟΛΟΙ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΙ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΖΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΛΟΧΙΟΣΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΦΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος23/1/18 02:05

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΡΗΜΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΓΥΡΟΥΣ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΤΙΛΙΒΕΡΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΥΝΙΚΙΣΤΕΣ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος23/1/18 19:57

    White Pride Rockets-Οταν περνουν οι εθνικιστες
    https://youtu.be/OCjVFCwhBj8

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *