ροή ειδήσεων

Ο Φραγκούλης Φράγκος απαντάει για το νέο κόμμα



Σε 500 – 600.000 υπολογίζει ο στρατηγός εν αποστρατεία Φραγκούλης Φράγκος, που ήταν ο κεντρικός ομιλητής στο συλλαλητήριο, τον κόσμο που συγκεντρώθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Φράγκος είπε ότι ο στόχος δεν επετεύχθη ακόμη και τόνισε ότι ο ίδιος δεν γνωρίζει για συλλαλητήριο στην Αθήνα.

Υπογράμμισε πως ο ειδικός διαμεσολαβητής του ΟΗΕ Μάθιου Νίμιτς έχει «θράσος», είπε πως «έχει πλουτίσει» και ζήτησε την αντικατάστασή του.

Απαντώντας στο ερώτημα αν σκέφτεται να κάνει κόμμα είπε πως «εγώ δεν πρόκειται να καπηλευτώ το θέμα. Μίλησα ως ένας απλός ενεργός πολίτης».

Όπως είπε βέβαια, αν δεχθεί πρόταση για να ηγηθεί κόμματος θα σφυγμομετρήσει την κατάσταση. «Δεν φοβάμαι, δεν είμαι ρίψασπις αλλά δεν προτίθεμαι προς το παρόν να ασχοληθώ». Ωστόσο δεν το απέκλεισε λέγοντας ότι ως σκέψη υπάρχει στην άκρη του μυαλού του.

«Έχει το θράσος να είναι στην επικαιρότητα, να έχει πλουτίσει. Ο συγκεκριμένος, ασχολείται και με το θέατρο, δεν μου αρέσουν οι θεατράνθρωποι όταν ασχολούνται με τέτοια θέματα. Δεν είναι αντικειμενικός και πρέπει να αντικατασταθεί», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε, απαντώντας σε ερώτηση για τον κόσμο που βρέθηκε στο συλλαλητήριο: «Εγώ έμαθα από τη Rai Uno για 800.000. Δεν είμαι των υπερβολών».

Όπως είπε, ο στόχος δεν επετεύχθη, γιατί αυτός ήταν να γίνει ένα συμβούλιο πολιτικής ασφαλείας. «Ο ελληνικός λαός, απέδειξε ότι όταν διακυβεύονται τα εθνικά του συμφέροντα, αντιεπιτίθεται».

Σχετικά με το μήνυμα που πέρασε το συλλαλητήριο, σχολίασε ότι «θέτει την επαναδιαπραγμάτευση από την αρχική θέση ότι δεν δεχόμαστε τον όρο Μακεδονία. Ο κ. Τσίπρας να κοιτάξει την πλειοψηφία που έχει και να μην εμφανιζόμαστε με εκατό αντιλήψεις και απόψεις».

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *