ροή ειδήσεων

Πού χάθηκαν οι τηλεσχολιαστές που οδήγησαν σε απαξίωση το Mega;

του Θάνου Πασχάλη



Επειδή γράφονται και λέγονται πολλά από τους πρώην τηλεαστέρες των ειδήσεων και εκπομπών του Mega για το πως και γιατί απαξιώθηκε το Mega στην κοινή γνώμη (δεξιά και αριστερή) την περίοδο των επάρατων Μνημονίων, γιατί δεν γίνεται μια δημοσκόπηση για το τι γνώμη έχει για αυτούς η μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου, κι ας πέρασαν δύο χρόνια χωρίς να τους βλέπει (και να τους περιποιείται με μούτζες) στο γυαλί? Απλά πράγματα..Γιατί νομίζουν ότι έχουν αποδοχή ανάλογη του Μεγάλου Αλεξάνδρου ..Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα.Εάν ισχύει αυτό που ως υπερφίαλοι πιστεύουν για τον εαυτό τους ευχαρίστως να τους ζητήσω συγνώμη.

Υ.Σ1 Τα λέω αυτά γιατί αρκετά την πληρώσαμε οι ρεπόρτερ στο πεζοδρόμιο με βρισιές και ενίοτε και χειροδικίες εξ αιτίας τους. Οι πολίτες που μας έβριζαν μας δήλωναν ότι το έκαναν γιατί δεν έβρισκαν τους λεγάμενους μπροστά τους …Άντε να τελειώνουμε με την αλαζονεία τους ..Αρκετά υπήρξαν οι ντουντούκες των αφεντικών. Όταν αυτά τα είπα φεύγοντας το 2012 μαζί με άλλους συναδέλφους (αρκετοί από τους οποίους συμφωνούν και το ξέρω) αρκετοί συνάδελφοι τότε στο Mega έσπευσαν,υπό το φόβο της απόλυσης, να υποστηρίξουν τους βρυκόλακες των Μνημονίων και τον μαέστρο που ενορχήστρωνε κάθε βράδυ την ορχήστρα…Κάποιοι κουνώντας από τηλοψίας κάθε βράδυ το δάχτυλο σε κοινωνικές ομάδες και με την τσέπη τον μισθό των 20.000 ευρώ μηνιαίως έδιναν, μαθήματα ευλυγισίας και υποταγής στους μισθοσυντήρητους.

Υ.Σ2 Ένα μεγάλο μπράβο στον Μιχάλη Ιγνατίου και την Ναταλί Κακκαβά για την αναγνώριση και τη συγγνώμη που ζήτησαν από τον ελληνικό λαό για τη στάση του Mega απέναντι στην ισοπέδωση ολόκληρων κοινωνικών ομάδων λόγω των Μνημονίων. Η ίδια συγγνώμη ισχύει και από μέρους όσων έφυγαν από το κανάλι εγκαίρως.

το είδαμε στο enimerosi24.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *