ροή ειδήσεων

Ρόδος: Περιπέτεια μετά την προσγείωση του αεροπλάνου – Οι εικόνες που έκαναν έξω φρενών τους επιβάτες [pics]



Όλα έγιναν στο αεροδρόμιο της Ρόδου "Διαγόρας" με τις εικόνες να αποτυπώνουν πλήρως την κατάσταση. Στα όριά τους οι επιβάτες...

Στον αυτόματο βρίσκεται αυτή την περίοδο το Διεθνές αεροδρόμιο Ρόδου «Διαγόρας», με αποτέλεσμα τις περισσότερες φορές οι επιβάτες να ταλαιπωρούνται εξαιτίας της έλλειψης προσωπικού αλλά και των υποδομών του.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα όσα έγιναν την περασμένη Δευτέρα (15-01-2018) όπου λόγω της 3ωρης στάσης εργασία των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας, συνέπεσαν δύο πτήσεις μαζί. Αποτέλεσμα αυτού, ήταν να υπάρξει καθυστέρηση στη μεταφορά των επιβατών από το αεροπλάνο στο κτίριο του αεροδρομίου αλλά και καθυστέρηση της μεταφοράς των αποσκευών τους στην περιοχή παραλαβής αποσκευών.
Η ταλαιπωρία των επιβατών στο αεροδρόμιο

Πιο συγκεκριμένα, στις 21:30 πραγματοποιήθηκαν δύο πτήσεις συγκεκριμένης εταιρείας (η μια ήταν η προγραμματισμένη και η άλλη η πτήση που είχε ακυρωθεί το πρωί), με αποτέλεσμα να χρειαστεί να λειτουργήσουν παράλληλα και οι δύο ταινίες παραλαβής αποσκευών.

Έτσι και ενώ στην δεύτερη περίπτωση οι αποσκευές άργησαν αισθητά προκειμένου να φορτωθούν και να εμφανιστούν στην περιοχή παραλαβής αποσκευών, αμέσως μόλις ξεκίνησε ο ιμάντας με τις αποσκευές, αυτός κόλλησε, με αποτέλεσμα οι βαλίτσες να βρίσκονται για πολύ ώρα σε συγκεκριμένο σημείο και να μην μπορεί να πραγματοποιηθεί η μεταφορά τους, άρα και η παραλαβή απο τους επιβάτες.

Εξαιτίας μάλιστα της έλλειψης προσωπικού, υπήρξε καθυστέρηση μέχρι να δοθεί η λύση από τους υπαλλήλους του αεροδρομίου, ενώ μάλιστα λίγη ώρα μετά που ξεκόλλησαν τις βαλίτσες απο τον χαλασμένο ιμάντα, «κόλλησε» η νέα φουρνιά βαλιτσών!

Αποτέλεσμα αυτού ήταν οι αγανακτισμένοι επιβάτες που περίμεναν για περισσότερη από μισή ώρα να παραλάβουν τις βαλίτσες τους, να αναλαμβάνουν μόνοι τους δράση επιχειρώντας να «ξεκολλήσουν» τις βαλίτσες απο τον χαλασμένο ιμάντα.

Οι φωτογραφίες είναι χαρακτηριστικές της ταλαιπωρίας των επιβατών, γεγονός που είναι ιδιαίτερα σύνηθες στο αεροδρόμιο της Ρόδου, μιας και η έλλειψη του προσωπικού αλλά και η μη βελτίωση των υποδομών του αεροδρομίου είναι ιδιαίτερα αισθητή ακόμη και από την περίοδο που η νέα εταιρεία (Fraport) ανέλαβε τη διαχείρισή του.
Οι εικόνες από το αεροδρόμιο Διαγόρας της Ρόδου
newsit.gr
Πηγή: rodiaki.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *