ροή ειδήσεων

Survivor 2 - Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Από τα πλατό και τους καυγάδες στα club, στη ζούγκλα



Αφού αναζήτησε επί πολλούς μήνες τηλεοπτική στέγη χωρίς επιτυχία, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποφάσισε να μην καταπιεί το... φαρμάκι της ανεργίας και να «ξενιτευτεί».

Η παρουσιάστρια χωρίς εκπομπή θα πετάξει για τον Αγιο Δομίνικο, όχι βέβαια για να αναλάβει την παρουσίαση πρωινής εκπομπής το Σαββατοκύριακο στον εθνικό σταθμό της χώρας NDTV (αν και ποτέ δεν ξέρεις!), αλλά για να... εξοντώσει τους αντιπάλους της στο διάσημο reality επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Ο έξυπνος τρόπος που διαχειρίστηκε την απουσία της από τη μικρή οθόνη παραμένοντας στην επικαιρότητα μέσα από την έντονη παρουσία της στα social media (ταξίδια, selfies, το πολυσυζητημένο μονόπετρο κ.ά.) έδειξε, αν μη τι άλλο, ότι είναι πολύ σκληρή για να «σβήσει» τόσο νωρίς από τον τηλεοπτικό χάρτη. Κανονική χαμαιλέοντας, και μάλιστα η πιο ακριβοπληρωμένη από όλους τους παίκτες έως σήμερα στο «Survivor», όπως αναφέρουν πληροφορίες. Γι’ αυτό και μέχρι την αναχώρησή της από το «Ελ. Βενιζέλος» η νησιώτισσα celebrity κράτησε σιγή ιχθύος, όπως και ο ΣΚΑΙ. Ωστόσο, παραμονές του ταξιδιού της έτρεχε στα κομμωτήρια για ρίζα, στα νυχάδικα για ημιμόνιμο μανικιούρ, ενώ βασανίστηκε φριχτά με την ολόσωμη χαλάουα.


Η... επέλαση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στη μικρή οθόνη παρομοιάστηκε με υπερτυχερό που κέρδισε τον πρώτο αριθμό του λαχείου. Τόσο ξαφνική και απρόσμενη. Γεννήθηκε το 1988 στη Ρόδο και ήταν το πρώτο από τα δύο κορίτσια που απέκτησε η ευκατάστατη οικονομικά οικογένεια. Αφησε το νησί για την «πλανεύτρα» Αθήνα στα 18 της και παράλληλα με τις σπουδές της στη Φιλοσοφική Αθηνών ασχολήθηκε με το μόντελινγκ, κατακτώντας τον τίτλο της «Miss Europe face» το 2007. Τον τίτλο της τον εξαργύρωσε βρίσκοντας δουλειά στην υποδοχή in κλαμπ της πόλης.

Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνισή της έγινε σε διαφήμιση κινητής τηλεφωνίας, κατόπιν στα πλατό της Ελένης Μενεγάκη σε ρόλο μοντέλου μακιγιάζ και ύστερα, το 2012, στο «Μες στην καλή χαρά», δίπλα στη Ναταλία Γερμανού. Με την άφιξή της στην εκπομπή απομακρύνθηκε η Ευαγγελία Αραβανή, γεγονός που προκάλεσε σάλο στα social media. Ομως δεν ίδρωσε το αυτί της!

Η κοπέλα με την τσιριχτή φωνή βόλταρε μπροστά στις κάμερες εν ώρα εκπομπής και δεν την ένοιαζε τι έγραφαν, αλλά πώς «έγραφε» η ίδια σ' αυτές. Το 2012 η εκπομπή πέρασε στα χέρια της έμπειρης Κατερίνας Καραβάτου, που δέχτηκε να μοιραστεί την παρουσίαση με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Εκείνη τη χρονιά τα δημοσιεύματα χρέωναν στη δεύτερη την απομάκρυνση της Ναταλίας Γερμανου από τον Alpha, αλλά και μια μεγάλη κόντρα ανάμεσα στις δύο τηλεπαρουσιάστριες. Το 2013 κάποιος θεώρησε πως ήταν έτοιμη και της παρέδωσε ολοκληρωτικά την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου με το «Σπίτι μου σπιτάκι μου», βάζοντας δίπλα της δευτεροκλασάτα πρόσωπα, ώστε να μην της κλέβουν δόξα και πλάνα! Η «βασιλεία» της κράτησε ως το καλοκαίρι του 2017, οπότε δεν ανανεώθηκε το συμβόλαιό της. Η ίδια δυσαρεστήθηκε, ωστόσο υψηλά στελέχη και εργαζόμενοι του σταθμού αναστέναξαν με ανακούφιση.

Για μια πενταετία ο σταθμός απέκρουε άμεσα όσα προσβλητικά γράφονταν εναντίον της. Οι δημοσιογράφοι λάτρευαν να τη... μισούν, καθώς στις τηλεοπτικές συνεντεύξεις της εμφανιζόταν «άγγελος», ενώ οι διαρροές από το κανάλι έκαναν λόγο για μια «ξανθιά Φράου» με ισχυρή «αυλή» και υπεύθυνη για απολύσεις συνεργατών της. «Δεν έχω καμία σχέση με αυτό που προσπαθούν κάποιοι να δείξουν ότι είμαι. Είμαι ένα κορίτσι 27 ετών. Πώς γίνεται να είμαι μια μέγαιρα που διατάζει; Κάτι τέτοιο δεν συνάδει ούτε με την ηλικία ούτε με τον χαρακτήρα μου» είχε ισχυριστεί τότε. Λίγο πριν από την εκπνοή του 2017 η τελειόφοιτη φιλόλογος τοποθετήθηκε για την πρακτική της στο 3ο ΓΕ.Λ. Αργυρούπολης, θέση που άφησε γρήγορα κενή!
Ουρλιαχτά και σκισμένες μπλούζες για ένα φλερτ



Στα προσωπικά της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν έχει βρει το μυστικό της επιτυχίας!

Τον Νοέμβριο του 2016 έριξε έναν γερό καβγά με τον πρώην σύντροφό της Γιώργο Κοτσοβό σε μεγάλο κλαμπ και οι φωτογραφίες από το άγριο ενσταντανέ έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.

Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας λέγεται ότι διασκέδαζαν με διαφορετικές παρέες αλλά γρήγορα πιάστηκαν στα χέρια.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν πως αιτία για το σκηνικό στάθηκε το φλερτ του πρώην της με κοπέλα μπροστά στα μάτια της Σπυροπούλου, η οποία λέγεται ότι πήρε ανάποδες κι έξαλλη του όρμηξε.

Τα ουρλιαχτά τους τράβηξαν τα βλέμματα των θαμώνων, που δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν είδαν την παρουσιάστρια να χιμάει πάνω στον νεαρό άνδρα και να του σκίζει την μπλούζα από τα νεύρα της.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος21/1/18 11:17

    ΠΗΡΕ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΑΣΗ ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ. ΕΧΕΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΧΕΙ ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΜΟΥΣΑΚΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙ ΕΚΕΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/1/18 11:50

    λυπαμε αλλα ειναι καταντια για την λαμπερη Ροδιτισα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *