ροή ειδήσεων

Στέλιος Κρητικός: Οταν ο νέος αγαπημένος του «Survivor» περπατούσε στην πασαρέλα με το κούκλο γιο του



O νέος κύκλος του «Survivor» έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής 21 Ιανουαρίου και οι νέες περιπέτειες για «Διάσημους» και «Μαχητές» μόλις ξεκίνησαν.

Κάθε διαγωνιζόμενος του reality επιβίωσης αποτελεί ένα ξεχωριστό κομμάτι στο παζλ του παιχνιδιού.

Ο ηθοποιός Στέλιος Κρητικός είναι ένα από τα πρόσωπα που αμέσως ξεχώρισαν. Στα 44 του χρόνια πήρε το ρίσκο να συμμετάσχει σε ένα reality για «γερά νεύρα» και μεγάλες αντοχές . Όπως ο ίδιος δήλωσε πριν μπει στο παιχνίδι, o ενθουσιασμός στα μάτια των παιδιών του κάθε φορά που τον κοιτούσαν ενώ συζητούσαν για το Survivor αποτέλεσε κίνητρο για εκείνον.

Ο Στέλιος Κρητικός μεγάλωσε στη Ρόδο και αρκετά από τα χρόνια της επαγγελματικής του πορείας ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο. Διετέλεσε αρχηγός της ομάδας Φοίβου Κρεμαστής και μεγάλο του όνειρο ήταν να παίξει στην Εθνική Ομάδα. Το θέατρο μπήκε στη ζωή του και την άλλαξε για πάντα. Για κάποια χρόνια προσπαθούσε να συνδυάζει τις δύο μεγάλες του αγάπες το θέατρο και το ποδόσφαιρο, όμως πλέον είναι απόλυτα αφοσιωμένος στην υποκριτική τέχνη.

Τέλος στην ατυχία! Ετοιμάσου για πολλές ευχάριστες εκπλήξεις της μοίρας. 150 χιλιάδες άνθρωποι έχουν αλλάξει τη ζωή τους χάρη σε αυτό. Μάθε περισσότερα!




Ο γιος του Μιχάηλ- Αγγελος είναι 17 ετών και ήδη έχει κάνει τα πρώτα του βήματα στο χώρο του μόντελινγκ. Πατέρας και γιος περπάτησαν στην πασαρέλα στην Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας τον Οκτώβριο του 2017, στο Zάππειο, για το fashion show των Celebrity Skin.



Δώσε τέλος στην κακή τύχη! Έγινε εκατομμυριούχος μέσα σε 6 μήνες χάρη σε αυτό. Τώρα μας αποκαλύπτει το μυστικό. Μάθε περισσότερα!



«Είναι συγκινητικό. Δεν έχω λόγια. Εχω ανατριχιάσει ολόκληρος, ήταν απίστευτο το συναίσθημα. Ο γιος μου είναι ο θεός μου…» είχε δηλώσει μπροστά στις κάμερες ο Στέλιος Κρητικός για τη συμμετοχή του γιου του στην Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας.





Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *