ροή ειδήσεων

Ο Διαγόρας επικράτησε της Ρόδου με 1 – 0 - βιντεο



Με ένα γκολ που σημείωσε ο Πέεφ στο 75’, ο Διαγόρας επικράτησε της Ρόδου στο κλασικό τοπικό ντέρμπι με 1 – 0 και πήρε τρεις πολύτιμους βαθμούς σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Ο «γηραιός» έφθασε στη νίκη μετά από ένα ντέρμπι που ήταν στην μεγαλύτερη του διάρκεια μέτριο, ωστόσο αυτό που μετράει είναι ασφαλώς το «τρίποντο». Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ κακό, χωρίς φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες με το πάθος και τα δυνατά μαρκαρίσματα να κυριαρχούν.

Στην επανάληψη, η Ρόδος φάνηκε να μπαίνει πιο δυνατά και να κάνει δυο ευκαιρίες για να σκοράρει χωρίς να τα καταφέρει. Ο Διαγόρας σε ένα σημείο που ουσιαστικά ήταν κόντρα στην ροή της αναμέτρησης, βρήκε τον τρόπο μετά από αντεπίθεση να πετύχει το πολυπόθητο τέρμα και να πάρει κεφάλι στο σκορ.

Από εκεί και πέρα, οι «πράσινοι» προσπάθησαν χωρίς να πετύχουν κάτι το ιδιαίτερο με τους τυπικά γηπεδούχους να έχουν ακόμα μια φάση για να πετύχουν και δεύτερο τέρμα.


Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Μιχαηλίδης από τη Βοιωτία.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Στεφανάκος, Μήτκας, Γεωργίου (82’ Καρπαθάκης), Ρούνιτς, Μεντής, Βελέτης, Πέεφ, Σουάνης, Αγγελούδης (65’ Βελλίνης), Μπακάκης (57’ Ευαγγελιδάκης), Σερτζίνιο (88’ Κιοσέογλου)

ΡΟΔΟΣ: Παναγόπουλος, Μκρτσιάν, Αποστόλου, Ιμεραλιλάϊ, Κουρούπης, Πότσι, Πινδώνης (78’ Μυλωνάς), Νάκας (78’ Λέκκας), Ταβάρες, Μπούτερ, Αυγενικού


news12.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *