ροή ειδήσεων

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟ



Μετράμε πια αντίστροφα για την έναρξη των διεθνών ποδηλατικών αγώνων «InternationalRhodesGrandPrix» & «InternationalTourofRhodes» . Μία διοργάνωση μεγάλου βεληνεκούς από τους «ΡΟΔΗΛΙΟΣ» ποδηλατικός όμιλος και «SPORTHELLASTOURS» , ενώ συνδιοργάνωτες των αγώνων είναι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμος Ρόδου . Αυτή τη χρονιά προβλέπεται η έλευση των αθλητών να ξεπεράσει κάθε προσδοκώμενο αριθμό και αυτή η διοργάνωση να αποτελέσει θεσμό, καθώς ορίζει και την έναρξη της τουριστικής σεζόν.

Ο πρώτος αγώνας που διεξάγεται 4 Μαρτίου δεν είναι άλλος από τον «International Rhodes Grand Prix». Οι αθλητές θα κληθούν να τρέξουν με τα ποδήλατα τους 195χλμ , δηλαδή το γύρο όλου του νησιού. Η αφετηρία και ο τερματισμός του αγώνα είναι στο Μανδράκι , ενώ η ώρα έναρξης θα είναι 12 :00 το μεσημέρι. Ο τερματισμός υπολογίζεται γύρω στις 16:00 το απόγευμα.

Εμείς καθόμαστε αναπαυτικά στη θέση μας και περιμένουμε να απολαύσουμε τους αγώνες που θα συζητηθούν πολύ τις επόμενες μέρες, μιας και οι αθλητές που λαμβάνουν μέρος ταξίδεψαν από όλα τα μέρη του κόσμου.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος24/2/18 13:13

    κανενα προβλημα σε καθε αθλητικη οργανωση που διεξαγετε στην ροδο δεν ειχα εκτος απο αυτη των ποδηλατων στην ροδο ειδικα και οχι αλλου βεληνεκους.Αυτοι οι κυριοι βαζου αυθαιρετα αυτοκινητα μπρος και πισω απο ποδηλατες και μολις κανεις μια προσπεραση σε ασφαλη ευθεια αρχιζουν τα βρισιδια παντος ειδους και μενεις αναυδος γιατι δεν το περιμενεις και τα παιδακια πισω σοκαρονται.Πηρα στο 100 και μου ειπαν οτι δεν ειχαν καποια ενημερωση για ποδηλατικη οργανωση εκεινη την μερα,οποτε αναρωτιεμε με ποιο δικαιωμα 10 ποδηλατες κλεινουν τους δρομους και απαιτουν να πηγαινεις με 10 χλμ καθολη την διαδρομη στην βορεια πλευρα του νησιου????Οχι απλα να απαιτουν αλλα και να βριζουν ασχημα τα θεια και ολη σου την οικογενεια μπροστα στην θεα παιδιων.Την επομενη φορα βεβαια που θα μου τυχει θα σταματησω και οποιον παρει ο χαρος με αστυνομια εισαγγελεα και οτι αλλο χρειαζετε για να σταματησει αυτη η αυθαιρεσια και καταχρηση δημοσιου δρομου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *