ροή ειδήσεων

Εικόνες-σοκ από το τροχαίο του Ηλία Βρεττού – Κρίσιμη η καταστασή του (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)



Στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας νοσηλεύεται ο τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός, μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε στη Λεωφόρο Ποσειδώνος.Ο τραγουδιστής έχει υποστεί κατάγματα στα πόδια και στη λεκάνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες το τροχαίο σημειώθηκε στις 9.00 το πρωί στη Γλυφάδα στο ύψος του ξενοδοχείου Λόντον, στο ρεύμα προς Πειραιά.

Το αυτοκίνητο οδηγούσε μια κοπέλα, η οποία επίσης τραυματίστηκε και νοσηλεύεται. Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα, για άγνωστους λόγους, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, το οποίο αναποδογύρισε και καρφώθηκε σε δέντρα που βρέθηκαν στο πέρασμά του.

Η γυναίκα επιχείρησε να πατήσει φρένο, κάτι που αποτυπώνεται και στα σημάδια τα οποία έχουν αφήσει τα λάστιχα στο οδόστρωμα.

Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1 στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες και αστυνομικοί που επί 20 λεπτά προσπαθούσαν να κόψουν τις πόρτες για να απεγκλωβίσουν τους δύο επιβάτες.

Πρώτα απεγκλώβισαν τη γυναίκα, στην οποία έβαλαν κολάρο και λίγα λεπτά αργότερα απεγκλωβίστηκε και ο Ηλίας Βρεττός.


Δείτε τις αποκλειστικές εικόνες του ΑΝΤ1:







Κρίσιμη η καταστασή του λένε οι γιατροί

Το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας, ο αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου, Ιωάννης Κούρας, και ο Επιμελητής Β Ορθοπεδικής, Μανώλης Δασκαλάκης, έκαναν τις πρώτες δηλώσεις για την κατάσταση του δημοφιλούς καλλιτέχνη.

«Φέρει σκελετικές κακώσεις και αυτή τη στιγμή η κατάστασή του, μιας και διανύει μόλις το πρώτο εξάωρο από την κάκωσή του, μπορεί να χαρακτηριστεί μόνο ως κρίσιμη.

Από τη στιγμή που όπως σας είπα διανύουμε το πρώτο εξάωρο, επομένως ο άρρωστος οφείλει να παρακολουθηθεί και ενδεχομένως η εικόνα που έχουμε μπροστά μας να μην είναι η τελική, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι η κατάστασή του είναι κρίσιμη και τελεί υπό παρακολούθηση.

Για το ενδεχόμενο χειρουργείο θα μπορέσουμε να σας το πούμε με την πάροδο των επομένων 16-24 ωρών, όταν η εικόνα του θα είναι πιο ξεκάθαρη. Οποιοσδήποτε ασθενής είναι θύμα τροχαίου ατυχήματος, δηλαδή με κακώσεις υψηλής ενεργείας, η κατάστασή του θεωρείται κρίσιμη, τουλάχιστον για 24-48 ώρες.

Αυτή τη στιγμή, επειδή η εικόνα του μπορεί να μην είναι η τελική, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι η κατάστασή του είναι κρίσιμη, όπως θα ήταν σε οποιονδήποτε ασθενή, ο οποίος είχε ένα τροχαίο ατύχημα με τις κακώσεις του ιδίου, αλλά και τις παραμορφώσεις του οχήματος, όπως αυτές μου περιγράφησαν», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Δασκαλάκης.

Δείτε το βίντεο:



πηγή: enikos.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *