ροή ειδήσεων

Έδειξε τα γεννητικά του όργανα σε ανήλικο... και συνελήφθη



Το παιδί αποκάλυψε τρομοκρατημένο στη μητέρα του ότι ο σάτυρος που ήταν μεθυσμένος το ακολούθησε σε δημόσια τουαλέτα στην περιοχή της Πελασγίας, ενώ είχε απομακρυνθεί από τους συνομήλικούς του και άρχισε να του επιδεικνύει τα απόκρυφά του

Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας οδηγείται σήμερα με την κατηγορία της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανήλικου ένας 55χρονος, ο οποίος συνελήφθη μετά την καταγγελία ενός 15χρονου μαθητή ότι του έδειξε τα γεννητικά του όργανα.


Το παιδί αποκάλυψε τρομοκρατημένο στη μητέρα του ότι ο σάτυρος που ήταν μεθυσμένος το ακολούθησε σε δημόσια τουαλέτα στην περιοχή της Πελασγίας, ενώ είχε απομακρυνθεί από τους συνομήλικούς του και άρχισε να του επιδεικνύει τα απόκρυφά του. Το αγόρι τράπηκε σε φυγή, πριν προλάβει να το πλησιάσει ο παιδόφιλος.


Μητέρα και γιός κατήγγειλαν το περιστατικό στους αστυνομικούς του τμήματος Στυλίδας, οι οποίοι συνέλαβαν τον 55χρονο, ο οποίος οδηγήθηκε στα κρατητήρια. Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, μετά την σύλληψή του ακολούθησαν και άλλες καταγγελίες, ενώ ο 15χρονος έχει πέσει και άλλη φορά θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από συγχωριανό του σε βάρος του οποίου εκκρεμεί μήνυση.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *