ροή ειδήσεων

Η CIA πίσω από εμφανίσεις ΑΤΙΑ το 1950 στην Νορβηγία


Συγκλονιστικές αναφορές για δραστηριότητα Αγνώστων Ταυτότητος Ιπταμένων Αντικειμένων στον ουρανό της Νορβηγίας το 1950, εξηγείται 60 χρόνια αργότερα.

Η CIA αποκάλυψε ότι οι θεάσεις μυστηριωδών ιπτάμενων αντικειμένων με υψηλές ταχύτητες και φώτα που αναβόσβηναν ήταν στην πραγματικότητα δοκιμαστικές πτήσεις αμερικανικών στρατιωτικών αεροσκαφών...

Άκρως απόρρητα U2 κατασκοπευτικά αεροσκάφη που πετούν στα 18.000 μέτρα δημιούργησαν τα φαινόμενα και η CIA δημοσίευσε πρόσφατα στο λογαριασμό της στο Twitter, αναφέρει εφημερίδα Aftenposten, γράφοντας: «Θυμάστε τις αναφορές για ασυνήθιστη δραστηριότητα στον ουρανό στη δεκαετία του 50; Εμείς ήμασταν».



Τα U2s πέταξαν σε μεγαλύτερα υψόμετρα, πολύ πάνω από τα περισσότερα επιβατικά αεροσκάφη και τα στρατιωτικά αεροσκάφη. Όταν ο Ήλιος έδυε κάτω από τον ορίζοντα τα U2s ήταν αρκετά υψηλό, ώστε να αντανακλούν τις ακτίνες τους, και άλλοι πιλότοι τα έβλεπαν ως φωτεινά, ασημί αντικείμενα στον νυχτερινό ουρανό, εξηγεί η CIA.

Η επίσημη εξήγηση κρατήθηκε μυστική για να αποφευχθεί να μάθουν οι Σοβιετικοί τις αμερικάνικες στρατιωτικές προθέσεις κατά την διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου.

Να σημειωθεί ότι η CIA είχε παραδεχθεί το ίδιο και για τις εμφανίσεις ΑΤΙΑ στις ΗΠΑ πάλι την δεκαετία του ’50.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *