ροή ειδήσεων

ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ live στη ΡΟΔΟ.

Εκδήλωση "Διόδου" με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των ναρκωτικών-Συναυλία με τα Υπόγεια Ρεύματα

Tο Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Υγείας «Δίοδος», στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών και της συμπλήρωσης των δέκα χρόνων λειτουργίας του, οργανώνει ανοικτή μουσική εκδήλωση με το συγκρότημα Υπόγεια Ρεύματα. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 25 Ιουνίου στις 8.00 μμ , στην Πλατεία Λουτρών στην Παλιά Πόλη.H εκδήλωση είναι δωρεάν και σας περιμένουμε όλους εκεί!





Tα Υπόγεια Ρεύματα περιοδεύουν σε όλη την Ελλάδα και παρουσιάζουν μια συναυλία με ηλεκτρικό ελληνόφωνο ροκ από την δισκογραφία τους και από διασκευές που θα μείνει αξέχαστο τόσο στο κοινό τους όσο και στους ίδιους τους συντελεστές.
Με αφορμή την νέα τους δισκογραφική δουλειά με τον Θάνο Μικρούτσικο «Τους έχω βαρεθεί» που κυκλοφόρησε φέτος, παρουσιάζουν επίσης και διασκευασμένα τραγούδια με πολιτικό-κοινωνικό περιεχόμενο, από το ευρύ ρεπερτόριο του Θάνου Μικρούτσικου, πάνω στους στίχους μεγάλων ποιητών (Β. Μαγιακόφσκι, Ν. Χιχμέτ, Μπ. Μπρεχτ, Γ. Ρίτσος, Α. Αλκαίος, Μ. Ελευθερίου, Μ. Αναγνωστάκης, Φρ. Βιγιόν, Κ. Τριπολίτης, Ν. Καββαδίας, Β. Μπίρμαν κ.ά.).
Τα Υπόγεια Ρεύματα αποτελούνται από τους Γρηγόρη Κλιούμη (κιθάρα – τραγούδι), Κώστα Παρίση (κιθάρα –τραγούδι), Απόστολο Καλτσά (ηλεκτρικό μπάσο), Τάσο Πέππα (τύμπανα).
Η έντονη συναυλιακή δράση του σχήματος βοήθησε στη ζύμωση των μελών του με αποτέλεσμα την αποκρυστάλλωση του ήχου τους σ’ ένα μείγμα ακραιφνώς ροκ διαθέσεων με λυρικές και εσωστρεφείς εκλάμψεις. Όχημα όπως πάντα η ποιητική στιχουργική τους, στην οποία ανέκαθεν τα Υπόγεια Ρεύματα έδιναν ιδιαίτερη βαρύτητα.

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010 
9:00 μ.μ.
Τοποθεσία: ΡΟΔΟΣ - Πλατεία Λουτρών στην Παλιά Πόλη


http://altzone90.blogspot.com/2010/06/live-2562010_24.html

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *