ροή ειδήσεων

ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΤΗ ΦΙΛΕΡΗΜΟ!


Βρεθήκαμε για έναν γάμο στη Φιλέρημο, στη Ρόδο.Είναι ένα όμορφο μέρος, όπου έχουμε ξανα πάει για εκδρομή. Είναι πάνω στο βουνό, μέσα στο δάσος, μια μεγάλη έκταση και σε ένα μέρος έχει κ ένα εκκλησάκι με παγώνια που προστατεύουν.



Προσέξαμε λοιπόν κάποιες παράνομες και αυθαίρετες πινακίδες (ουσιαστικά πλαστικοποιημένα Α4 που κάποιος τύπωσε σε pc) που απαγόρευαν τα σκυλιά(φωτό)! Ένα χώρος ανοιχτός, χωρίς εστιατόριο ή κάποιο άλλο μέρος που να πεις ότι απαγορεύονται τα κατοικίδια λόγω...υγιεινής. Ένας χώρος που πραγματικά λες εδώ πρέπει να έρθω με το σκύλο μου να τρέξει και να παίξει! Παντού κάτω έχει χώμα, ούτε καν ασφαλτο. Πού λοιπόν απαγορεύεται ο σκύλος? Στο δάσος? Και όταν εγώ τον έχω με λουρί όπως οφείλω και έχω μαζί σακουλάκια για τις ακαθαρσίες του, ποιός θα μου επιβάλλει την απαγόρευση?
Αυτός που κάρφωσε με πινέζες τα χαρτιά αυτά στα δέντρα χαλώντας την αισθητική του τοπίου?
Οκ, δεν είπαμε να μπούμε στην εκκλησία με το σκύλο, ούτε να τον αφήσουμε να κυνηγήσει τα παγώνια. Αλλά ποιός μου απαγορεύει σ έναν δημόσιο χώρο να κάνω βόλτα με το σκύλο μου?
Μάλιστα, παρόμοιες πινακίδες-ταμπέλες βάζουν αυθαίρετα άλλες φορές κάτοικοι περιοχής που δεν θέλουν σκυλιά στα πάρκα της γειτονιάς τους, κι άλλες φορές φέρνουν υπογραφή του Δήμου.
Το αστείο είναι ότι στο τέλος αναγράφουν δήθεν και σχετικό άρθρο του νόμου που όμως δεν υπάρχει! Για παράδειγμα στη Νέα Χαλκηδόνα αναφέρεται η παράγραφος 8 του άρθρου 2 του 3170/2003. Αν όμως κανείς ανατρέξει στο νόμο, δεν θα βρει ποτέ την παράγραφο 8, γιατί δεν υπάρχει!!!

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *