ροή ειδήσεων

Το επόμενο Διεθνές Νομικό και Ιατρικό Συνέδριο στη Ρόδο.


Το επόμενο Διεθνές Νομικό και Ιατρικό Συνέδριο, που διοργανώνουν ομογενείς από την Αυστραλία με τη συμμετοχή κορυφαίων επιστημόνων από όλο τον κόσμο, θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο του 2011, στη Ρόδο.
Αυτό ανακοίνωσε η πρόεδρος του φορέα «Το Ελληνικό Συνέδριο», νομικός, Ευγενία Μητράκα, η οποία έχει έως τώρα διοργανώσει επτά συνέδρια στην Ελλάδα.


«Στα συνέδρια αυτά έλαβαν μέρος συνολικά πάνω από πέντε χιλιάδες σύνεδροι. Η παρουσία τους εκεί, πέρα από την επιστημονική σημασία, έχει και οικονομικά οφέλη για την Ελλάδα», είπε η κα. Μητράκα, υπογραμμίζοντας ότι στα συνέδρια λαμβάνουν μέρος εκτός από τους ομογενείς και διακεκριμένοι επιστήμονες από την Αυστραλία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.
Ως αναγνώριση του έργου που επιτελείται, τα μέλη του «Ελληνικού Συνεδρίου» θα δεξιωθούν, την Παρασκευή, ο πολιτειακός κυβερνήτης της Βικτώριας, καθηγητής Ντέϊβιντ Ντε Κρέτσερ και η σύζυγός του κα Ντε Κρέτσερ, στο πολιτειακό κυβερνείο.
Κατά τη δεξίωση αυτή, «Το Ελληνικό Συνέδριο», που είναι Μη-Κερδοσκοπικός Οργανισμός, θα κάνει και μια δωρεάν στη μονάδα Cell & Gene Therapy, του Murdoch Childrens Institute, της Μελβούρνης.
Η μονάδα αυτή, της οποίας ηγείται ο ομογενής επιστήμονας Δρ. Τζιμ Βαντόλας, ασχολείται με την πρόληψη και τη θεραπεία της θαλασσαιμίας.
Πηγή: Web only
http://www.myhnews.gr/?p=5090

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *