ροή ειδήσεων

Κλεισιμο του troktiko: οι λόγοι

Για ποιούς λόγους έκλεισε (ή ανεστειλε, δεν ειναι ξεκαθαρο ακομα) το τρωκτικό ...
1). Χαθηκε ο στυλοβατης και εμπνευστης του. Αυτό που όλοι μισουσαμε στο troktiko με τα 15 ποστς σε ενα πενταλεπτο για το νεο outfit της Lady Gaga ή για την συνεχη ενημερωση....


για διαφορα αχρηστα πραγματα, την είχαν αναλαβει "παιδια" και αυτη η συνεχης ροη ειδησεων κρατουσε πολυ κόσμο και έφερνε άλλο τόσο. Ο Σωκρατης όμως ασχολούταν με τα πολιτικά, αστυνομικα, δικαστικα, γενικα τα σοβαροτερα θεματα. Όλες οι αποκλειστικες πληροφοριες ήταν δικες του, απο δικό του ρεπορταζ, απο δικους του γνωστους και πηγες.

2). Χαθηκε η ανωνυμία. Επιβεβαιώθηκε 100% αυτό που ηδη ψιλοξεραμε, ότι δηλαδη ο Γκιολιας ήταν ιδρυτης και ο βασικός παράγοντας που έθετε σε κίνηση το Blog. Επίσης μεσω της κηδείας αλλά και του σπασιματος της γυάλας, έγιναν γνωστά τα στοιχεια και πολλων άλλων παιδιών που συμμετειχαν.

3). Δεν υπηρχε καμια ψυχολογικη στηριξη στα παιδια που εμειναν να κρατουν το Blog. Στην ουσια έμειναν ορφανα χωρις τον Σωκρατη. Το να συνεχιζαν θα ηταν μια option, αν πραγματικα μπορουσαν να διατηρήσουν όλα όσα ήθελε ο Σωκρατης για το τροκτικο. Αμα όμως συνεχιζαν θα κατεληγαν να γραφουν μόνο για τη Lady Gaga, ποιος θα τους εκανε ρεπορταζ για βαρυτερα θεματα?

4). Θελησαν να κανουν μια κινηση που θα στοιχειώσει την μπλογκοσφαιρα και θα αποτελει σημειο αναφορας. Να λεγετε ότι με τον θανατο του ο Γκιόλιας, άφησε κάτι πίσω του. Τα παραδοσιακα ΜΜΕ έθαψαν το θέμα στο αψε-σβησε, ενω κρυφογελουσαν με το παθημα της μπλογκοσφαιρας, αλλά ακόμα και οι ίδιοι οι μπλογκερς, προσπέρασαν με σχετικη ευκολία το σοκ, μεσα σε λίγες μερες. Ολοι οι συντελεστες ενιωθαν πως κάτι επρεπε να κανουν για εκφρασουν τη διαμαρτυρια τους και να κανουν μια υστατη προσπαθεια να συντηρήσουν το θέμα, έστω μόνο στην κοινότητα των Bloggers (τα παραδοσιακα μεσα θα υποβαθμίσουν το θεμα και το ξέρουμε αυτό).

antiitroktiko.blogspot
Αυτή είναι η τελευταία ανάρτηση...
http://troktiko.blogspot.com/2010/07/blog-post_2093.html

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *