ροή ειδήσεων

Ο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΡΟΔΟΥ.

"Ο ενοικιαστής τους έκλεισε με την άδεια του ΔΣ την μία από τις δύο εισόδους του κολυμβητηρίου, την είσοδο και πρόσβαση από την παραλία προς το κολυμβητήριο και γύρω από αυτό με αποτέλεσμα κανένα μέλος και κανένας αθλητής να μην έχει πλέον πρόσβαση σε αυτά...
Εκτός από το παράνομο και αυθαίρετο κατάστημα για το οποίο του υπεβλήθη χρηματικό πρόστιμο 700.000 ευρώ το οποίο λειτουργεί χωρίς άδεια λειτουργίας (ανακλήθηκε από το ΛΤΔ) τοποθέτησε επίσης ηχεία μεγάλης ισχύος εξωτερικά του αυθαιρέτου καταστήματος του και παίζει μουσική στα 300 db που ακούγεται έως το Ενυδρείο χωρίς καν να έχει άδεια μουσικής. Κατασκεύασε επίσης υπαίθριο μπαρ στην είσοδο του κολυμβητηρίου την οποία φρόντισε και έκλεισε με αυτό, σε χώρο που δεν του είναι μισθωμένος.

Όλα αυτά με τις σιωπηρές ευλογίες των παρακάτω ανίκανων υπηρεσιών να επιβάλλουν την έννομη τάξη:

Δήμου Ροδίων , Εισαγγελέως , Αστυνομίας, Λιμεναρχείου, Δημοτικής Αστυνομίας, Υγειονομείου , Λιμενικού Ταμείου, Κτηματικής Υπηρεσίας του Δημοσίου, Νομαρχίας, Υπηρεσίας Νεότερων Μνημείων και ΔΣ Ναυτικού Ομίλου Ρόδου. Δεν υπάρχει λογική εξήγηση άλλη από το να σκεφτεί κανείς ότι κάποιος από όλους εσάς τα έχει «πάρει χοντρά» προκειμένου να προστατέψει τον εν λόγω επιχειρηματία αλλά και τους υπόλοιπους της περιοχής.

Κύριοι παραιτηθείτε, έναν επιχειρηματία δεν τον μπορείτε να επαναφέρετε εις την τάξη και θέλετε να διοικήσετε όλο το νησί ?

Και όσο για εσάς κύριοι του ΔΣ του ΝΟΡ αληθεύει ότι ο ενοικιαστής σας χρωστά από ενοίκια 100.000 ευρώ περίπου και δεν σας έχει αποδώσει ποτέ το συμφωνηθέν 17% επί του τζίρου ?
Αλήθεια τι περιμένετε ?"

ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *