ροή ειδήσεων

Μετέφερε χασίς μέσα σε ηχείο!

Ένα μεγαφωνικό ηχείο μπορεί να παράγει ήχους που να καλύπτουν κάποιους άλλους θορύβους, όχι όμως και να καλύπτει την… μυρωδιά του χασίς και ειδικά από έναν εκπαιδευμένο αστυνομικό σκύλο! Ο τετράποδος ανιχνευτής μύρισε...

«κάτι» μέσα στο μεγάφωνο που μετέφερε ένας 32χρονος αλλοδαπός στο λιμάνι της Ρόδου και οι λιμενοφύλακες δεν άργησαν να ανακαλύψουν το ένα κιλό ακατέργαστης ινδικής κάνναβης που είχε κρύψει στο εσωτερικό του!

· Στο Ρέθυμνο συνελήφθη ένας 50χρονος που διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσε 14 δενδρύλλια ινδικής κάνναβης ύψους 90 εκατοστών, μέσα σε γλάστρες που είχε αφήσει σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στα Σελλιά του δήμου Φοίνικα! Με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Ρεθύμνου.

· Στην αγροτική περιοχή Ρούσσες στο Καστέλι Μοιρών, στο Ηράκλειο Κρήτης, συνελήφθη ένας 36χρόνος όταν πήγε στο θερμοκήπιο που διατηρεί για να περιποιηθεί ένα χασισόδεντρο- γίγας, ύψους τριών και πλάτους δύο μέτρων! Στο σπίτι του βρέθηκαν ένα πιστόλι κρότου με γεμιστήρα, ένα περίστροφο κρότου, ένα μαχαίρι, φυσίγγια, σπόροι κάνναβης και 5,9 γραμμάρια χασίς.

· Σε αγροτική περιοχή έξω από την Προσοτσάνη Δράμας, άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών εντόπισαν μια χασισοφυτεία από 108 δενδρύλλια τα οποία ξερίζωσαν όταν διαπίστωσαν ότι δεν εμφανιζόταν κάποιος να τα περιποιηθεί.

protothema

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *