ροή ειδήσεων

Προσωπικότητες του ελληνικού και κυπριακού αθλητισμού στη Ρόδο.

Αυξημένο ενδιαφέρον παρουσιάζει το προολυμπιακό τουρνουά του μπιτς βόλεϊ στη Ρόδο και ήδη από την πρώτη ημέρα τους αγώνες παρακολουθούν προσωπικότητες του ελληνικού και κυπριακού αθλητισμού και όχι μόνο...


Το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ε.Ο.ΠΕ. και της επιτροπής μπιτς βόλεϊ, Μπούλα Τουρσούγκα, το μέλος του Δ.Σ. του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, Ρούλα Κατσαμπή - Κωνσταντίνου και η πρόεδρος του Νομαρχιακού Αθλητικού Οργανισμού Δωδεκανήσου, Ανδριάνα Μπαφίτη, έδωσαν το «παρών» στην έναρξη του τουρνουά και δήλωσαν ενθουσιασμένες από την πρώτη ημέρα των αγώνων.

«Είναι το πρώτο προολυμπιακό τουρνουά που γίνεται στην Ελλάδα και είναι τιμή για την Κύπρο που την εκπροσωπούν δύο ομάδες αποτελούμενες από νεαρά κορίτσια. Οι εντυπώσεις από την πρώτη ημέρα του τουρνουά είναι άκρως θετικές. Είναι πολύ καλό που δίνεται μία επιπλέον ευκαιρία στις ομάδες να κυνηγήσουν τις πιθανότητές τους για την ολυμπιακή πρόκριση. Για την Κύπρο, ελπίζω να πάρει την πρόκριση από αυτό το τουρνουά και οι ομάδες μας να κερδίσουν εμπειρίες για τη συνέχεια» τόνισε η κα Κατσαμπή – Κωνσταντίνα, η οποία στο παρελθόν φόρεσε και τη φανέλα του Παναθηναϊκού.
Δίπλα της βρισκόταν μια παλιά… συμπαίκτριά της η κα Τουρσούγκα, η οποία μεταξύ άλλων στάθηκε στην σημασία της αξιοποίησης του δημοτικού αθλητικού κέντρου «Καλλιπάτειρα» στη θέση Καρακόνερο: «Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμο Ροδίων, τον Νομαρχιακό Αθλητικό Οργανισμό Δωδεκανήσου που αγκάλιασαν την διοργάνωση και η Ρόδος επιστρέφει δυναμικά στις διοργανώσεις του μπιτς βόλεϊ. Θέλω να σταθώ, όμως, ειδικότερα στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου Καλλιπάτειρα που είναι πραγματικά ένα κόσμημα. Χαίρομαι που ένα διεθνές τουρνουά με Ολυμπιακή σημασία φιλοξενείται σε αυτόν τον χώρο και ελπίζω στο μέλλον να αξιοποιηθεί ακόμη περισσότερο».
Τέλος, η πρόεδρος του ΝΑΟΔ, κ. Ανδριάνα Μπαφίτη, δεν έκρυψε τη χαρά της που ως συνδιοργανωτής συμβάλλει στην επιστροφή του μπιτς βόλεϊ στη Ρόδο: «Πραγματικά είναι μεγάλη χαρά που είμαστε πάλι όλοι εδώ. Η Ρόδος έχει παίξει και αυτή τον δικό της ρόλο στην πορεία του αθλήματος στην Ελλάδα. Το μπιτς βόλεϊ είναι ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο ολυμπιακό σπορ και είναι μεγάλη τιμή που το πρώτο προολυμπιακό τουρνουά διεξάγεται εδώ. Ύστερα, λοιπόν, από μια εξαετή απουσία, απόψε κάνουμε μια νέα αρχή και εμείς θα σταθούμε αρωγός σε αυτήν την προσπάθεια».

(Φωτογραφίες σε υψηλή ανάλυση μπορείτε να προμηθεύεστε δωρεάν από το σάιτ του μπιτς βόλεϊ: www.beachvolleyball.gr)

volley1ball.blogspot.com

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *