ροή ειδήσεων

Δεν δουλεύει τίποτα !

"Η συγκεκριμένη φωτογραφία τραβήχτηκε στα φανάρια της Εθνικής Αντιστάσεως (Αννης Μαρίας) και όπως θα διαπιστώσετε και εσείς δεν δουλεύει τίποτα σε αυτή την πόλη.
Γιατί το λέω αυτό…

όπως θα δείτε το σημείο αυτό έχει 3 κατευθύνσεις είσοδος από Ροδίνι για Ρόδο, έξοδο από Ρόδο για Λίνδο από 2 εξόδους από Παναγιώτη Κανελλόπουλου (ερχόμενος από Ζέφυρο) και από Εθνικής Αντιστάσεως για Ρόδο και Λίνδο και την στιγμή εκείνη τα φανάρια ήταν σε λειτουργία κανονικά αλλά ΚΑΝΕΝΑΣ δεν τα υπολογίζει ΟΛΟΙ θέλουν να περάσουν είτε με κόκκινο είτε με πράσινο είτε με μπλε.

Έλεος έχουμε ξεφύγει τελείως εδώ στο νησί ειλικρινά είμαστε απαράδεκτοι και δικαίως μας κράζουν όλοι για την οδική μας συμπεριφορά και παιδεία…"

ΓΙΑΝΝΗΣ


Σχόλια

  1. πες τα χρυσοστομε !!
    αυτοι που ερχοντε απο καννελοπουλου δεν σταματανε αμεσως στο κοκκινο παρα μονο μετα απο 10" η 20".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. TO EXW PEI TOSO KAIRO, NA KNOUME OPOS KAI STO EKSOTERIKO, OPOU EDO KAI 20 XRONIA AFEROUN TA FANARIA(!!!) KAI TA ANTIKATASTOUN ME STROGILOUS "ROUND POINT" ME PROTEREOTITA "ARISTERA" DLD OPIOS EINAI MESA EXI PROTEREOTITA, OPIOS BENI DEN EXI !!! AFTO EXI LISI TA XERIA SE POLA PROVLIMATA KIKLOFORIAS !! KAI ME POLI FTINO KOSTOS PARAKALO !
    ALA APO KAPIES PIGES, MOU EIPAN OMA OTI DEN SIMFERI DIOTI ME KOSTOS XAMILO,,, TI THA THAME..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. άστο φίλε μου αυτό έχει γίνει αλλού και συγκεκριμένα έτυχε να είμαι τον προηγούμενο μηνά στην Κοζάνη όπου είχαν και αυτοί τα ιδία προβλήματα έτσι αναγκάστηκαν να καταφύγουν σε αυτή τη λύση, το αποτέλεσμα να γίνεται ένας χαμός επειδή είμαστε αμόρφωτος λαός και δεν έχουμε ιδέα από οδική συμπεριφορά, δεν ήξεραν ποιος πρέπει να περάσει πρώτος άστο χάλια μαύρα σου λέω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. TO FANARI TIS KANELOPOULOU EINAI DUSANALOGA SUNTOMO SE SXESI ME TIN KINISI POU EXEI KAI KALA KANOUN AFOU DEN TO ALLAZOUN NA FEUGOUN 3-4 OXIMATA ME KOKKINO!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Vareli ekei?? Tin paleveis re megale?? Ta tetraksonika pou erxontai apo limani na pane ektos polis pos tha strivoun. Auto pou les einai gia kuklika simeia .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΙΣΤΕ ΑΣΧΕΤΟΙ!!!

    Το προβλημα δημιουργητε γιατι το φαναρι της Ροδου-Λινδου με κατευθηνση προς Ροδο γινεται Πρασινο, και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ , το αλλο φαναρι στην κανελλοπουλου ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΡΑΣΙΝΟ->σε Πορτοκαλι ΚΙ ΑΥΤΟ! Οι οδηγοι και απο τους 2 δρομους βλεπουν ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ οτι εχουν και οι 2 ΠΡΑΣΙΝΟ!! Οι μεν της Ρδ-Λινδ Οτι μολις αναψε το φαναρι τους, και δε της Καν/λου οτι ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ!! γιαυτο και 'πεφτουν΄ο ενας πανω στον αλλο και θεωρουν οτι εχουν κ οι 2 πλευρες δικαιο.

    ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΑΡΓΑ ΝΑ ΑΝΑΒΕΙ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΤΗΣ Ρ-Λ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΘΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΕΡΟΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΤΟ ΖΕΦΥΡΟ, Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΣΤΡΩΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εχει δίκιο ο φίλος πιο πάνω σχετικά με το φανάρι που δεν είναι σωστά συγχρονισμένο και σύντομο ολα τα άλλα δεν υπάρχει περίπτωση να γίνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *