ροή ειδήσεων

Γυναικολόγος χρεώνει τεστ ΠΑΠ με την κάλυψη του ΤΕΒΕ ;

"Είμαι ασφαλισμένη στο ΤΕΒΕ και πρόσφατα (τον Αύγουστο) επισκέφθηκα για πρώτη φορά το γυναικολόγο του ταμείου μου, τον κο Καρίκη, προκειμένου να μου γράψει ένα παραπεμπτικό για το ετήσιο τεστ παπ και να μου κάνει μια γενική εξέταση. Τελευταία στιγμή τον απέτρεψα από το να προχωρήσει σε εξέταση με μηχανήματα που θα κόστιζε...

50€ καθώς δεν την καλύπτει το ταμείο (του το είχα ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι δεν ήθελα να γίνει τώρα), καθώς προσπάθησε δίχως να τον αντιληφθώ να προχωρήσει σε αυτήν.
Για το δε τεστ παπ, αρνήθηκε να μου το γράψει λέγοντας ότι δεν θα υπάρχει διαθέσιμος κυτταρολογος λόγω καλοκαιριού και άλλες δικαιολογίες που δεν ευσταθούσαν καθόλου. (προφανώς ήθελε να το κάνει ο ίδιος για να πληρωθεί για αυτό). Έκανα την ίδια μέρα καταγγελία στο τεβε, αλλά βέβαια καμία ενημέρωση δεν είχα. Ίδια συμπεριφορά άκουσα κατόπιν ότι είχε και απέναντι σε πολλές άλλες γυναίκες."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ



Σχόλια

  1. Για ποιο λόγο το ΤΕΒΕ δεν απάντησε; Ποια η δικαιολογία για την καθυστέρηση απάντησης;

    Για το συγκεκριμένο γιατρό η παραπάνω πρακτική είναι συνήθης. Ενεργεί εις βάρος των ασφαλισμένων, τους οποίους (απ΄ ό,τι φαίνεται) δεν μπορεί κανείς να προστατέψει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μβραβο στη διναμικοτιτα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αναστασιος16/10/10 12:01

    Αν οπως αναφερετε και εσεις αλλα και ο πρωτος σχολιαστης ειναι τοσο γνωστη η πρακτικη του τρισαθλιου αυτου, τοτε φταινε αυτοι που μεχρι τωρα το ανεχονται και δεν το καταγγελουν. Αυτος βρισκει και κανει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πριν λίγες μέρες η γυναίκα μου έκενα την ίδια ακριβώς ερώτηση στον γυναικολόγο της σχετικά με το τέστ ΠΑΠ και κατόπιν πήρε τηλέφωνο στο ΤΕΒΕ να μάθει αν την καλύπτει για να το κάνει.
    σε πληροφορώ πως η απάντηση που πήρε απο υπάλληλο του ΤΕΒΕ ήταν οτι τέτοιες εξετάσεις το ταμείο τους δεν τις καλύπτει και οταν τους ρώτησε γιατί της κλείσανε το τηλέφωνο, ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ απο την μια να μας κάνουν όλες αυτές τις κρατήσεις και απο την άλλη να μην έχουμε σχεδόν καμία ιατρική περίθαλψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είμαι ασφαλισμένη του Τ.Ε.Β.Ε. έχω επισκεφθεί επανελλειμένες φορές το ιατρείο του Κου Καρίκη έχω εξυπηρετηθεί άψογα, χωρίς να πληρώσω και θεωρώ οτι είναι ΚΥΡΙΟΣ με όλη την σημασιά της λέξεως και κορυφαίος χειρουργός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είμαι ασφαλισμένη του Δημοσίου και πρόσφατα ο Κος Καρίκης με χειρούργησε για σοβαρό γυναικολογικό μου πρόβλημα στην Εuromedica. θεωρώ οτι τόσο ο Κος Καρίκης οσο και η κλινική ακολούθησαν κατα γράμμα τους κανόνες των ταμείων.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. eimai kai ego asfalismeni tou tebe kai malista prosfatos eprepe na episkefto to iatreio tou kou kariki ton opoio kai ektimo idiaiteros dioti einai apo tous pio kalous giatrous tou nisiou mas... ithela na kano to etisio tsek up mou to opoio perilavbanei to test pap tin mastografia kai ena iperixografima. enimerothika pliros apo tin grammatea tou gia to pou me kaliptei to tebe kai pou oxi(an kai ta ksero pleon dioti einai o giatros mou edo kai xronia) ta opoia exoun os ekseis to test pap kai tin mastografia ta grapsane sto vivliario mou kai to iperixografima den to kalipte... loipon den ftaei o giatros an to tameio den kaliptei tin eksetasi pros ekeinon, ftaei to tameio kai olo auto to paliosistima.. min ta vazete loipon me tous giatrous gia auta pou plironetai giati einai adiko an den sas aresei kai thelete na vgeite na fonazete pigainete kai kante ta parapona sas kai deikse tin disareskeia sas sto tebe oxi ston giatro. eleos!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *