ροή ειδήσεων

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ.


Προκειμένου να κατανοήσουν στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης πως οι φιλόζωοι είμαστε πολλοί και όλοι αγωνιούμε και ενδιαφερόμαστε για το θέμα όλων των ζώων, η Πανελλαδική συντονιστική Επιτροπή Φιλοζωϊκών Σωματείων, καλεί...
όλους μας σε ηλεκτρονική διαμαρτυρία.

Επειδή η αδιαφορία και η αναβλητικότητά τους για την μελέτη των θεσμικών επιστημονικών προτάσεων που προ πολλού έχουν κατατεθεί από φιλοζωϊκά σωματεία είναι απερίγραπτη και απύθμενη πλέον, όλοι εσείς, όλοι εμείς, στείλετε ΟΣΑ emails ΜΠΟΡΕΙΤΕ αλλά και προωθήστε το σε φίλους σας για να στείλουν και εκείνοι!

Ένα κλικ, λίγα λεπτά από το χρόνο σας και ίσως τους πιέσουμε για ένα καλύτερο μέλλον για τα ζώα στην Ελλάδα!

Παρακάτω θα βρείτε ένα δείγμα, αν θέλετε προσθέστε και δικά σας στοιχεία.



ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΕΙΛ Κ ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ Κ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΑΣ!
 / /2010


Προς το Υπουργείο
Αγροτικής Ανάπτυξης
και Τροφίμων
Γραφείο Υπουργού
Κώστα Σκανδαλίδη
Γραφείο Υφυπουργού
Μιλένας Αποστολάκη
Κύριοι
Με λύπη μας παρατηρούμε πως οι πιέσεις που ασκούνται από μεγάλο αριθμό ζωοφιλικών σωματείων και ανοργάνωτων φιλόζωων πολιτών προς το αρμόδιο για τα θέματα διαχείρισης των ζώων Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, πέφτουν στο κενό.  
Διαμαρτυρόμαστε έντονα για την στάση αυτή του αρμόδιου Υπουργείου και εκφράζουμε την αγανάκτηση μας για την διαιώνιση μιας κατάστασης που δημιουργεί πληθώρα πρακτικών και ηθικών προβλημάτων στην Ελληνική κοινωνία.
Δηλώνουμε πως δεν μπορούμε να επιτρέψουμε οι ευαισθητοποιημένοι ή οι λιγότερο ευαισθητοποιημένοι πολίτες αυτού του τόπου, να μένουμε εκτεθειμένοι σε μια κατάσταση που απειλεί την ψυχική και σωματική μας υγεία, μέσα στον παραλογισμό της συνεχούς εγκατάλειψης, της καθημερινής κακοποίησης και των δολοφονιών ζώων της ήμερης ή άγριας πανίδας.
Απαιτούμε την άμεση ενεργοποίηση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων αλλά και κάθε άλλου αρμόδιου φορέα, για την επίλυση του προβλήματος των αδέσποτων ζώων συντροφιάς   αλλά και την προστασία των ζώων γενικότερα.
Ζητάμε  την τροποποίηση του Νόμου 3170/2003 ΄΄ Ζώα συντροφιάς, αδέσποτα ζώα συντροφιάς και άλλες διατάξεις ΄΄ ώστε να γίνει αποτελεσματικός και λειτουργικός.
Ζητάμε την εφαρμογή μέτρων για τον περιορισμό της εγκατάλειψης και της κακοποίησης των ζώων.
Ζητάμε την αλλαγή της εικόνας αυτής της ντροπής που παρουσιάζει η χώρα μας σε σχέση με τα ζώα………..    

Strayshelp.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *