ροή ειδήσεων

Κική Τσακίρη: η ζωή μου με τραχειοτομή στην Ελλάδα.

"Σε ένα ανύπαρκτο κοινωνικό κράτος, που η λέξη πρόνοια αποτελεί ξένη λέξη, αφέθηκε αβοήθητη μια Κυρία, πρωτεργάτης σε θέματα κοινωνικού ταμείου και πρόνοιας. Χρόνια πάλευε να βοηθηθούν ανήμπορα άτομα...
συμπολίτες και συνάνθρωποι μας. Σήμερα η ίδια βρίσκεται (τι ειρωνεία της τύχης), σε αναπηρικό καροτσάκι, και μάλιστα χωρίς καμία βοήθεια του κράτους!!!! Ούτε καν τον αναπνευστήρα της (που έχει ανάγκη μετά από την τραχειοτομή που υπέστη) δεν έχει πληρώσει."
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


Σε πρώτη φάση ζητάμε βοήθεια με την εξής ανακοίνωση:
Ζητείται νοσηλευτής/τρια για 50χρονη Κυρία με τραχειοτομή στην Αρχίπολη της Ρόδου για 5-8 ώρες απασχόλησης, Δευτέρα ως Παρασκευή. Λεπτομέρειες και πληροφορίες αμοιβής στο τηλ 6944815536, ή στο email: tsakiri2004@yahoo.gr. Φυσικά θα πληρωθεί ο νοσηλευτής, ωστόσο εγώ σαν απλή πολίτης προτείνω και απλές βοήθειες όπως ψώνια, ψυχολογική υποστήριξη κτλ. ιδιαίτερα από άτομα κοντά στην Αρχίπολη.


Πληροφορίες από την Ομάδα του Facebook: 
"Ζητείται Ηρακλης... για τους Stephen Hawkings της Ελλάδας"
H ιστορία της οικονομολόγου, με σπουδές στην Φρανκφούρτη, Κικής Τσακίρη από τη Ρόδο και η προσπάθεια της αλλά και της οικογένειας της να επιβιώσει, όχι από την ασθένεια, αλλά από την γραφειοκρατία στην Ελλάδα, αγγίζει την ψυχή όσων διαβάσουν την ιστορία της. Η Κική είναι εξειδικευμένη στα θέματα του Κοινωνικού Ταμείου και (Ω τί ειρωνία της τύχης!!!!) ήταν η πρωτεργάτης της εφαρμογής των προγραμμάτων Βοήθεια στο Σπίτι, Κοινωνική Φροντίδα, ΚΔΑΠ, ΚΑΠΗ κτλ που μέχρι σήμερα βοηθούν χιλιάδες ανθρώπους. Ποιός "Ηρακλής" του Ελληνικού Κράτους θα βοηθήσει σήμερα της Κική και τους άλλους 200 ανά την Ελλάδα ομοιοπαθείς της;

Το βίντεο του Αλέξανδρου Λουιζίδη:

Σχόλια

  1. Ειρήνη Βαζούκου28/11/10 13:07

    Οποιος γνώρισε την Κική όταν ήταν υγειής και όποιος την γνωρίζει τώρα ξέρει ότι ήταν και είναι η προσωποποίηση του θάρρους,της αξιοπρέπειας και της καλοσύνης!! Η Κική ήταν και είναι Άνθρωπος με Α Κεφαλαίο.Μόνο το χαμόγελό της να δείς ενώ ξέρεις και βλέπεις στα μάτια της το γολγοθά που παιρνά αναρωτιέσαι που βρίσκει το κουράγιο να σου χαμογελά. Μακάρι να βρεθει βοήθεια να ανακουφιστεί έστω και λίγο.Εύχομαι ότι καλύτερο για εκείνη και να γίνει ένα θαύμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *