ροή ειδήσεων

ΠΗΡΑΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!


By Kerberos
Όλοι ευχαριστημένοι και χαρούμενοι φαίνεται να είναι μετά τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών. Το ΠΑΣΟΚ διότι παρά τα ψέματα, τη σκληρά αντιλαϊκά μέτρα και την προσφυγή στο ΔΝΤ, κατάφερε να βγει αλώβητο και με ψήφο "εμπιστοσύνης" από τον ελληνικό λαό, η ΝΔ διότι κατάφερε να μειώσει τη διαφορά προς το κυβερνών κόμμα και τα υπόλοιπα κόμματα διότι πήραν κι αυτά ένα μερίδιο από τους λίγους όπως φαίνεται δυσαρεστημένους ψηφοφόρους.
Ο μοναδικός ΧΑΜΕΝΟΣ σε αυτή την ιστορία για άλλη μια φορά....



ο κοσμάκης που δεν μπόρεσε να ορθώσει το ανάστημά του και να παραμερίσει κομματικά συμφέροντα και σκοπιμότητες.


Απόλυτα συμφωνώ με βρίσκει ο αρθρογράφος της παρακάτω επιστολής(σκληρή αλλά δικαιολογημένη):


Εχθές το βράδυ ήμουν έξαλλος. Έξαλλος με την αποχή, που σε εθνικό μέσο όρο κυμάνθηκε στο 39%, στην Αθήνα δε έφθασε στο... αστρονομικό 57%.


Ήμουν έξαλλος με όλους αυτούς τους μίζερους και γκρινιάρηδες συμπολίτες μου, που όλα τους φταίνε, όλοι τους φταίνε, συχνά αναρωτιούνται κιόλας "μα επιτέλους ποιοι τους ψηφίζουν;" (αυτούς που μας πηδάνε κανονικά), αλλά σαν έφτασε εχθές η ώρα της κάλπης προτίμησαν τη νιρβάνα του καναπέ τους. Και στην ερώτηση "ποιοι τους ψηφίζουν;", η απάντηση δόθηκε εχθές:... ο Γιάννης Σγουρός (που έχει το χρίσμα της κατοχικής κυβέρνησης) συγκέντρωσε μόλις το 13% των πραγματικών ψήφων, οι οποίες λόγω αποχής ανεβαίνουν στο 24,08%.


Δηλαδή (να το πω όσο πιο απλά γίνεται), τον Σγουρό εγκρίνει, επιλέγει, ψηφίζει ένας στους δέκα πολίτες της Αττικής αλλά, σύμφωνα με το "πολίτευμά" μας, αυτή η ισχνή μειοψηφία γίνεται ως δια μαγείας... πλειοψηφία! Και όλο αυτό το μπουρδέλο κάποιοι το αποκαλούν... δημοκρατία.


Ο Κορνήλιος Καστοριάδης είχε περιγράψει κάποτε το πολίτευμά μας ως "φιλελεύθερη ολιγαρχία", σήμερα μπορούμε με ασφάλεια να πούμε ότι πρόκειται για κανονικότατη ολιγαρχία δίχως "ευγενείς" επιθετικούς προσδιορισμούς.


Αυτά σκεφτόμουν εχθές που ήμουν έξαλλος. Σήμερα, χωρίς καμία οργή, απλώς γελάω...


Γελάω με όλους αυτούς τους οργισμένους απέχοντες ανθρωπάκους που σε λίγες ημέρες θα ξεπαγώνουν από το κρύο (γιατί δεν θα έχουν μία για πετρέλαιο), άνεργοι θα ικετεύουν για μια θέση "μικρού" σε κάποια δουλειά, θα περιμένουν να τελειώσουν οι λαϊκές για να ψάξουν λαχανικά στα σκουπίδια! Γελάω με τη νέα γενιά των 400 ευρώ που δεν πήγε να ψηφίσει, γιατί έχει μια καραμέλα κολλημένη στον εγκέφαλο που λέει "όλοι ίδιοι είναι" και αύριο θα έχουν να διαλέξουν μεταξύ εκπόρνευσης ή μετανάστευσης για να επιβιώσουν!


Γελάω με τα κομματόσκυλα των ΔΕΚΟ, που ακόμα παραμένουν και δηλώνουν ΠΑΣΚΕίτες υπερήφανοι. Αύριο που θα πάρουν τον πούλο της ανεργίας και της ιδιωτικοποίησης θα μας καλέσουν σε... εξέγερση, αλλά τότε θα πάρουν τα αρχίδια μας, ως αρχίδια που είναι!


Γελάω και με τον εαυτό μου, που κάθομαι και ασχολούμαι με αυτόν τον αποχαυνωμένο, αμόρφωτο, δειλό και προσκυνημένο όχλο, που όλο περιμένει κάποιον μεσσία - ηγέτη να τον "σώσει" και δεν κάνει τίποτα για να σωθεί από μόνος του.


Και ειλικρινά, πολύ ειλικρινά σας το λέω, σκέφτομαι ότι ένα μόνο πράγμα αξίζει στον ελληνικό όχλο: γαμήσι και πάλι γαμήσι! Αυτό απέδειξε με την αποχή του εχθές, αυτό το μήνυμα έλαβε και ο Γιωργάκης, που δήλωσε ότι συνεχίζει κανονικά τη... θεόσταλτη αποστολή του να σώσει τη χώρα!


Προσωπικά θα συμβούλευα τον κάθε άξιο ή άριστο πολίτη να πάψει να ασχολείται με αυτόν τον άχρηστο και μίζερο όχλο. Ο απολίτικος όχλος επέλεξε την οδό της δουλείας και της αποβλάκωσης και δεν αξίζει κανείς να ασχολείται σοβαρά μαζί του! Εκτός εάν έχετε σκοπό να του πιείτε το αίμα, εκτός εάν σκοπεύετε να γίνετε τύραννοι και δεσπότες του, γιατί όπως απέδειξε ο ελληνικός όχλος είναι ανάξιος της ελευθερίας και μόνο ένα πράγμα γουστάρει: γαμήσι και πάλι γαμήσι. Δώστε του λοιπόν αυτό που επιθυμεί, του άθλιου λαουτζίκου της αποχής και της αδιαφορίας, γαμήστε τον κανονικά και δίχως καμία τύψη. Να θυμάστε εξάλλου, ότι όλος αυτός ο άθλιος λαουτζίκος της αποχής και της αδιαφορίας πρώτος γάμησε εχθές όλους εσάς που θέλατε μία άλλη Ελλάδα...


Υ.Γ. 1
Ο Ηλίας Ψινάκης ήρθε πρώτος σε σταυρούς...


Υ.Γ. 2
Εάν δεν δω 100.000 χιλιάδες στους δρόμους να ματώνουν για τη λευτεριά τους, ξεχάστε με... Έχω και πιο σημαντικά πράγματα να κάνω από το να μιλώ σε πρόβατα για ελευθερία..


Το είδα στο: 

Σχόλια

  1. Anonymous9/11/10 12:10

    Είμαστε ανάξιοι να λεγόμαστε Έλληνες.Τώρα ο Παπανδρέου πήρε άφεση αμαρτιών,ό,τι έλεγε και όσα ψέματα είπε δεν ισχύουν.Ας συνεχίσει τη καταστροφή της Ελλάδας με καθαρή συνείδηση.Αυτά που λένε ότι θα πτωχεύσουμε δεν ισχύουν,σκοπός τους ήταν η άλωση της χώρας,κατάργηση θεμελιωδών δικαιωμάτων του λαού στην εργασία, στην ασφάλιση,στην υγεία,στην ασφάλεια.Ο φυσικός πλούτος αργά και σταθερά θα παραδοθεί στους ξένους με την υπογραφή του Ελληνικού λαού,το ίδιο θα γίνει και στο Αιγαίο,τη Θράκη,τη Κύπρο,τη Μακεδονία.Όλα είναι προς πώληση αντί πινακίου φακής και σε αυτό συγκατένευσε ο Έλληνας.Δε πρέπει να μιλάει κανένας πια,η Ελλάδα παραδόθηκε αμαχητί στους ξένους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Anonymous9/11/10 13:27

    ξεπουλιμενοι !!!πασοκοι με ΝΔ! ΝΔ με ανταρτες πασοκους!ΚΑΙ ΜΕΙΣ στι μεση να χτυπαμε παλαμακια!βλεπω στο 2-3ο ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ να γινετε χαμος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Anonymous9/11/10 13:43

    Και ολα αυτα συμβαινουν γιατι ψηφιζουν κομματικα ολοι τους!! Κανονικα δεν πρεπει τα κομματα να υποστηριζουν κανεναν και αν συμβει αυτο δημοσια να απαγορευσουν το δικαιωμα στον υποψηφιο να συμμετασχει. Τοτε και μονο τοτε ισως δει ασπρη μερα η αυτοδιοικηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Anonymous9/11/10 13:47

    Εγω θα ηθελα να ξερω τι καλο εχει κανει το ΠΑΣΟΚ και οι Δημαρχοι του τοσα χρονια στη Ροδο και εχει τα υψηλοτερα ποσοστα πανελλαδικα; Τα περισσοτερα στο νησι τα προσεφεραν οι Ιταλοι και μετα οι Χουντα! Επειτα επεσαν οι διακοπτες. Βγαλτε με ψευτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Anonymous9/11/10 14:18

    ΛΥΣΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Anonymous9/11/10 18:14

    Ακριβως! Υπαρχει καποιος να συσπειρωση τους 35% της αποχης, μαζι με το αλλο 9% ακυρα και λευκα, και να προσφερει μια προοπτικη;
    Μια εναλλακτικη στα καμενα αμαρτωλα χαρτια της μεταπολιτευσης;
    Μα ειναι δυνατον νεα ατομα να δειλωνουν πως επιθυμουν την αλλαγη, και να μπηκαν στις λιστες των αποτυχημενων κομματων της χρεοκοπιας του κρατους μας;
    Το θεμα ειναι ποιος θα ηγηθει του κινηματος ολων αυτων, που δεν ειναι πια κομματι του κομματικου
    συστηματος.
    Τα κομματα πιο πολυ φοβουνται το κινημα των απογοητευμενων, εαν κι εφ οσον οργανωθει και βρη ηγεσια.
    Το προβλημα ειναι πως αυτοι που θα ειχαν τα κοτσια και τις γνωσεις, ακομα τα καταφερνουν καλα στην ζωη τους, και δεν θελουν να ξεβολευτουν για ενασχοληση με τα κοινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΣΟΚΑΤΖΗΔΕΣ ΜΑΖΟΧΕΣ ΕΣΕΙΣ ΦΤΑΙΤΕ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΝΕΟΣ ΦΟΡΟΣ ΜΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΖΕΦΡΥ ΑΠΟ ΤΟΥΘΕ ΚΑΙ ΠΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *