ροή ειδήσεων

Παρατημένα κυνηγόσκυλα σε όλη τη Ρόδο.

Ένα blog αφιερωμένο σε ένα κυνηγόσκυλο που έχασε τη μάχη για τη ζωή, από ασιτία, καθώς το καταδίκασαν αυτοί που το εγκατέλειψαν έρχεται να αποκαλύψει κάθε περιστατικό...
κακοποίησης κυνηγόσκυλων στο νησί της Ρόδου, σύμφωνα με το email που λάβαμε.

Με την υπόθεση αυτή είχε ασχοληθεί και το adespoto.gr, τον Απρίλιο 2010, όπου μόνο στα Κοσκινού βρέθηκαν 4 σημεία με δεκάδες κυνηγόσκυλα να ζουν δεμένα, σε κλουβιά και σε άθλιες συνθήκες. Μετά την κατακραυγή από τοπικά,εθνικά και διεθνή ΜΜΕ, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ρόδου προχώρησε σε αποστολή επιστολών στους ιδιοκτήτες των ζώων καλώντας τους να βελτιώσουν τις συνθήκες ζωής των σκύλων τους. Ακόμα και σήμερα, τα σκυλιά παραμένουν στα ίδια σημεία, με τον ίδιο τρόπο και την ίδια ελλιπή φροντίδα εκτός από δύο που απομακρύνθηκαν από τα 2 δέντρα που ζούσαν και έπασχαν από Καλαζάρ. Άγνωστο τι απέγιναν αφού ο ηλικιωμένος ιδιοκτήτης τους δεν ήταν συνεννοήσιμος.

Στο blog του Black Velvet , όπως λεγόταν ο άτυχος γκέκας που δεν κατάφερε να ζήσει, συγκεντρώνονται φωτογραφίες από κυνηγόσκυλα που βρέθηκαν παρατημένα στη Ρόδο, όλα επειδή δεν κυνηγούν ή επειδή είχαν κάποια ασθένεια. Αυτό το αίσχος πρέπει να σταματήσει και οι κυνηγοί να πάψουν να φωνάζουν ότι είναι αθώοι και φιλόζωοι!!!



Σχόλια

  1. αίσχος !

    θερμή παράκληση στο μπόγκ καλύπτεται με κάποιο είδος εφφέ τα νεκρά ή χτυπημένα ζώα γιατί το θέαμα και μόνο είναι τρομάκτικό μη το βλέπουν και τα παιδιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μα οπου και να κοιταξεις γυρω σου βλεπεις σκοτωμενα ζωα.Δεν πιστευω τα παιδια να διαβαζουν αυτη την σελιδα.Αλλωστε ειναι καλο και απο μικρα να βλεπουν την αθλιοτητα της ελληνικης κοινωνιας.Γι αυτο να τα κανουμε καλυτερα απο εμας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επιπλεον,πως ενας κυνηγος μπορει να ειναι φιλοζωος οταν ο ιδιος σκοτωνει??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. έφυγε τελικά αυτή η ψυχή? καλύτερα, ηρέμησε το καημένο...το είχα πετύχει πριν κάνα μήνα κοντά στην εφορία, είδα το χάλι του και του πήρα μπιφτέκι από ένα σουβλατζίδικο, του το έκανα κομματάκια και πάλι δεν έτρωγε, απο εκεί κατάλαβα ότι ήταν πλέον αργά, το στομάχι του είχε κλείσει πια από ασυτία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι κυνηγοί είναι δολοφόνοι. Επειδή θέλουν να ξεσπάσουν τον ανδρισμό τους κάπου, βρήκαν χόμπι το κυνήγι, παιρνουν τα όπλα τελευταίας τεχνολογίας, αμολανε τα σκυλια και απλά πυροβολούν πουλάκια. Πόσο ανεγκέφαλος μπορεί να είσαι για να χεις χόμπι....την δολοφονία?
    Δεν είναι θέμα επιβίωσης, όπως ηταν το κυνηγι για τους αρχαίους..Απλά διαγωνίζονται με το συναφι τους ποιός θα πιασει-σκοτωσει πιο πολλά ή πιο μεγάλα αγριογούρουνα.

    Κυκλοφορούν μετά με τα πτώματα πανω στα αυτοκίνητά τους και κακαρώνουν σαν κοκόροι.

    Ελάχιστοι από αυτούς αγαπανε τα σκυλιά τους. Για όλους τα σκυλια ειναι εργαλεια, οπως οι ζωνες τους, τα οππλα τους, οι σφαιρες τους. Βλεπουμε να τα βγαζουν μονο Κυριακή που πανε για κυνηγι! Λες κ τις άλλες μερες το σκυλι δεν θελει βολτα, δεν θελει φροντίδα.

    Είναι αθλιοι, τους εχω σιχαθεί, γιατι βλεπω πώς κρατανε τα κυνηγοσκυλά τους και πώς τα παρατανε αν αρρωστήσουν. Απειρα περιστατικά.
    Ένας είχε βαλει και microchip σ ενα σεττερ και το πεταξε στο δρομο. Το πηγαμε στο γιατρο, τον πηραμε τηλεφωνο και νομίζαμε οτι το χε χασει και είπε ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ. γιατί τον ρωτησαμε. εχει καλαζαρ λεει. Κ τότε γιατι δεν του κανεις θεραπεια βρε ανεγκέφαλε? Αν το φερετε λεει πισω σε μενα, θα το παω για ευθανασία. Η σκυλίτσα ζει και βασιλεύει σημερα, της καναμε θεραπεία με δικά μας εξοδα και υιοθετηθηκε από εναν πολυ καλό κύριο, που την έχει ολη μερα πανω σε καναπεδες και κρεββατια και οχι αλυσοδεμενη με καποιο βαρέλι αντί για σκυλόσπιτο.

    ΑΘΛΙΑ ΦΑΡΑ. ΑΘΛΙΟ ΣΠΟΡ. ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ.ΝΤΡΟΠΗ...

    Συν την ΠΑΡΑΝΟΜΗ εκτροφή που κανουν μεταξυ τους, ανίδεοι εντελώς απο γραμμες καθαροαιμίας, ανακατευουν ποντερ με σεττερ και τα πουλάνε παραομα μεταξυ τους...Κανενας ελεγχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. http://antihuntersrhodes.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σκύλος, τζιπ και όπλο είναι τα εργαλεία επίδειξης των μικρο-τσουτσουνων κυνηγών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εντάξει , η Ρόδος δεν φημίζεται και για τη φιλοζωϊκή νοοτροπία των κατοίκων της ...
    Αρκεί να προσθέσετε τους κυνηγούς (στρατόκαβλοι ανεγκέφαλοι κομπλεξικοί) που κρατούν τα σκυλιά νηστικά και τα μεταφέρουν μέσα σε αυτοσχέδιες κούτες όταν πάνε να κυνηγήσουν , τους κάθε λογής ηλίθιους που έχουν μονίμως δεμένα σκελετωμένα τετράποδα για να τους φυλάνε "δήθεν" τα χωράφια,τα κοπάδια , τις αυλές κ.τ.λ. , αυτούς που τα έχουν ως κατοικίδια και αντί να τα στειρώσουν προτιμούν (επειδή είναι ανέξοδο) 2 φορές το χρόνο να τσουβαλιάζουν νεογέννητα κουτάβια σε δεμένες σακκούλες και να τα πετούν στους κάδους , αυτούς που εξοργίζονται και μόνο στη μακρινή θέα ενός αδέσποτου που ψάχνει νερό , τροφή και στέγη και του πετούν πέτρες ή το κλωτσούν , και ένα σωρό άλλους , ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΩΣ ΟΙ ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Υ.Γ.
    Και όχι φίλε 10:27 , το λάθος δεν είναι να δείχνεις την αλήθεια , το λάθος είναι να την κρύβεις και να την παραποιείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *