ροή ειδήσεων

Καταιγίδα συλλήψεων για διαρρήξεις σε όλη τη χώρα

Λες και ξύπνησε από νάρκη ξαφνικά η ΕΛ.ΑΣ. σε ολόκληρη τη χώρα!

Απανωτές συλλήψεις για διαρρήξεις και κλοπές καταγράφει το αστυνομικό δελτίο, με κορυφαία αυτή στην Ρόδο, όπου...

συνελήφθησαν δύο αγοράκια γιατί «τρύπωσαν» στο σπίτι μιας γερόντισσας και έκλεψαν τις οικονομίες της!

Οι δράστες είναι δυο πιτσιρίκια 15 και 12 χρόνων που, όπως διαπιστώθηκε, ήταν οι δράστες της κλοπής στην κατοικία μιας 79χρονης, από την οποία άρπαξαν το χρηματικό ποσό των 110 ευρώ!

Οι αστυνομικοί δεν άργησαν να εντοπίσουν τον μεγαλύτερο και να τον συλλάβουν μαζί με τον 33χρονο πατέρα του, που κατηγορείται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Ωστόσο, ο 12χρονος κατάφερε να διαφύγει και αναζητείται!

Περισσότερα από 100 αυτοκίνητα είχε διαρρήξει στο Ηράκλειο ένας 25χρονος αλλοδαπός που συνελήφθη επ’ αυτοφώρω στην περιοχή του Μασταμπά, όταν μια γυναίκα τον είδε να παραβιάζει το αυτοκίνητό της!

Αστυνομικοί τον συνέλαβαν μετά από καταδίωξη και με την βοήθεια περίοικων και στο σπίτι του βρήκαν δεκάδες διαρρηκτικά εργαλεία.

Στα Χανιά συνελήφθησαν τρείς αλλοδαποί από το Μαρόκο και την Αλγερία, ηλικίας 21, 27 και 21 χρόνων, την στιγμή που έκαναν διαρρήξεις σε σταθμευμένα οχήματα για να κλέψουν ό,τι έβρισκαν μέσα. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Στη Λιβαδειά οι αστυνομικοί συνέλαβαν δύο ζευγάρια Ρουμάνων που είχαν μαζί τους τα διαρρηκτικά εργαλεία με τα οποία είχαν διαρρήξει ένα σπίτι. Τα κλοπιμαία βρέθηκαν και επεστράφησαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ οι δράστες κρατούνται και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Ένας από αυτούς, μάλιστα, είναι σεσημασμένος και αναζητείτο από την Αστυνομία.

Στην Σύρο, αστυνομικοί της Ασφάλειας κατάφεραν να συλλάβουν έναν Αλβανό ηλικίας 32 χρόνων, ο οποίος φέρεται ως δράστης τεσσάρων διαρρήξεων που είχαν γίνει τις τελευταίες ημέρες σε σπίτια της Ερμούπολης και ένα αυτοκίνητο.

Σε βάρος του εκκρεμούσαν ένα ένταλμα σύλληψης από την ανακρίτρια Λειβαδιάς και μεγάλος αριθμός καταδικαστικών αποφάσεων για κλοπές!

24gr.blogspot.com

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *