ροή ειδήσεων

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ "ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΡΟΔΟΥ"

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΟΥ COSMOS NEWS ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ Α.Τ ΡΟΔΟΥ
"Αγαπητό cosmos news, ονομάζομαι ΖΑΝΝΕΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Διάβασα την δημοσίευση που κάνατε για την καταγγελία που έκανα στις 11-12-2010 για το ΑΤ. Ρόδου και συγκεκριμένα... για τον διοικητή του τμήματος την όποια και δημοσιεύσατε στο μπλοκ σας.
Θα ήθελα καταρχάς να σας δηλώσω ότι η καταγγελία μου αναφέρετε σε πραγματικά περιστατικά τα όποια δεν επιδέχονται καμία κριτική και υποψία αναλήθειας.
Όσο για αυτό που αναφέρετε ότι πρέπει να είναι τεκμηριωμένες και να διασταυρώνονται από τους δημοσιογράφους είμαι στην διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία .
Η δήλωση σας όμως ότι δημοσιεύτηκε βιαστικά και ότι δεν έτυχε την απαιτουμένη ερευνά από εσάς με αποτέλεσμα να δημοσιευτεί το όνομα και να διασυρθεί ο ίδιος και η οικογένεια του, μου ακούγετε στα αυτιά μου ότι η επιστολή μου δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.
Ο κάθε άνθρωπος κρίνετε από τις πράξεις του και είτε εκτίθεται η αποκαθίσταται η υπόληψη του.
Εγώ λοιπόν επειδή δεν είμαι μια φωτοβολίδα που εμφανίστηκα και μετά χάθηκα ξαφνικά επανέρχομαι και σας αναφέρω πάλι ότι όλα αυτά που έγραψα ανταποκρίνονται στην πλήρη ηλίθια και έχω το θάρρος του λόγου μου και της γνώμης μου.
Με τον κύριο Νικολόπουλο σήμερα μίλησα και δόθηκαν οι αμοιβαίες εξηγήσεις χωρίς αυτό να αφήνετε να εννοηθεί ότι περνώ τίποτα πίσω καθώς επίσης βγήκα και στο μπλοκ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΡΟΔΟΥ το όποιο και δημοσιοποίησε την καταγγελία μου και καταδίκασα τα υβριστικά και κακοήθη σχόλια τα όποια και δεν με εκφράζουν φυσικά που αναφέρονται στο πρόσωπο του ιδίου και της συζύγου του.
Δεν θέλω να δώσω διάσταση και να συνεχίσω άλλο αυτό το θέμα γιατί στην ουσία δεν είναι το ζητούμενο αυτό που αγωνίζομαι. Σέβομαι τους θεσμούς και τους νομούς του κράτους και το έχω αποδείξει με την μέχρι τώρα πορεία της ζωής μου.
Δεν βγήκα να κτυπήσω κανένα Νικολόπουλο αλλά όλους αυτούς που εκθέτουν τον ίδιο και κατ' επέκταση το ίδιο το σώμα και ταλαιπωρούν πολίτες και αθώες ψυχές.
Αναμφισβήτητα δεν μπορώ παρά να σέβομαι έναν αξιωματικό της αστυνομίας ο όποιος έχει φτάσει σε αυτό τον βαθμό… αλλά ΔΕΝ ΚΑΤΑΤΑΣΩ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΟΥ ΧΑΜΗΛΩΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ Η ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ
Τέλος θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για άλλη μια φορά για το βήμα που μου δώσατε να δημοσιοποιήσω την καταγγελία μου και ΝΑ ΣΑΣ ΔΗΛΩΣΩ ΠΑΡΟΝ και ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΕ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕ, ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΗΣΤΙΚΕ.
Θα μπορούσα να πω ταπεινά ότι θα δεχόμουν την επιστολή συγγνώμη που αναρτήσατε για το ότι αναφέρατε όνομα όχι όμως για την ιδία καταγγελία….
Επαναλαμβάνω ότι δεν θέλω να συνεχιστεί άλλο αυτό το θέμα αλλά δεν μπορώ να δεχθώ την ελάχιστη υπόνοια να αίρετε ότι η καταγγελία μου δεν έχει να κάνει με πραγματικά περιστατικά…
Σας ευχαριστώ θερμά."

Σχόλια

  1. Ανώνυμος15/12/10 21:32

    ALLA NTALON EISAI FILE.MIA ETSI MIA GOUBETSI.
    APO THN MIA EIPES OTI SE EBRISE KAI APO THN ALLH BRETHIKATA KAI TELOS KALA OLLA KALA.
    STHN PROTH EPISTOLI ELEGES OTI SE EBRISE O KYRIOS NIKOLOPOULOS KAI TORA KO KO KO .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/12/10 22:22

    διαβασε πρωτα καλα την επιστολη..φιλε και μετα να μηλας ..προφανως δεν ξερεις να διαβαζεις..η μαλλον βαλε κανενα αλλο να στην διαβασει και να σου εξηγησει το νοημα..γραφω καθαρα οτι δεν περνω πισω τιποτα απο ολα αυτα που λεω και οτι ειμε διαθεσιμος για το καναλι να τεκμηριωσει και να διασταυρωσει την καταγγελια..τι ηθελες να παιξω ξυλο σημερα που συναντηθικα..εαν διαβασες και την πρωτη επιστολη μου ειμε σιγουρος οτι ουτε και αυτη την καταλαβες..εγω φιλαρακο δεν ειμε αστυνομοκυνηγος η αναρχηκος..για το παιδι μου αγωνηζομε για το δικιο μου και το δικιο του ..πρωτου λοιπον κανεις σχολια σιγουρεψου εαν αυτο που διαβαζεις το εχεις καταλαβει..κο κο κο προφανως κανει το μυαλουδακι σου φιλαρακι..θελει να εχεις και λιγο παιδεια για να συμετασχεις σε αυτου του ειδους τις κουβεντες και τις καταστασεις..εαν εισαι ο γιαννης λυπαμε γιατι χαλασα 10 γραμμες και 2 λεπτα απο τον πολιτιμο χρονο μου..τωρα τι θελει να πει ο (ποιητης;;;) αστο μην το ψαχνεις ειναι ψιλα γραμματα για σενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος15/12/10 22:34

    ΠΡΟΦΑΝΩΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ..ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ...ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ...ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΘΑΡΑ Ο ΦΙΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΣΩ ΚΟΥΦΙΟΚΕΦΑΛΟ-ΓΙΑΝΝΗ..
    ΑΛΛΑ ΦΑΝΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΜΥΑΛΕ ΥΠΑΛΛΗΛΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος15/12/10 22:55

    FILE GIORGO ME LENE KAI TO KO KO KO TO EIPA GIATI STHN PROTH SOU KATEGKELIA ALLA ELEGES GIA TON NIKOLOPOULO KAI TORA ALLA LES.
    GIA MATHE ESY NA DIABAZEIS PROTA .ELEGES OTI SE EBRIZE NAI H OXI RE FILE???
    ALLA APLO EINAI OTAN O THEOS EDEINE MYALA ESY KRATOUSES OMPRELA RE FILE.
    GIATI TOSO K O KO KO KO KO .
    EAN EISAI ESY O POIHTHS ASTA BRASTA ENAS TYPOS POU TOU FTENE OLLH KAI OLLA EISAI FILE.
    TORA EGEINES NOMOTAGHS POLITHS??PRIN LIGES HMERES ELEGES OTI H ASTYNOMIA ELEGE STHN GYNAIKA SOU NA FYGEI OTI H GYNAIKA TOU MILOUSE ME THN GYNAIKA SOU KAI ALLA .TI ALLAXE GIA PES MAS SE PARAKALO RE FILE.
    DEN EXO TIPOTA PROSOPIKO MAZI SOU ALLA OTAN KANEIS KATAGKELIES NA MIN ALAZEIS .
    dεν βγήκα να κτυπήσω κανένα Νικολόπουλο TORA ENO PRIN ELEGES OTI SE EBRIZE
    HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA AH

    GIORGOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος15/12/10 23:00

    έτσι είναι φίλε καλά στα λέει ο κύριος 15/12/10 22 55
    άλλα μας έλεγες πριν μερικές ημέρες .
    Νίκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος15/12/10 23:21

    LOIPON FILE GIORGO SYGNOMH GIA AYTA POU EGRAFA PRIN ANAKALO TO OTI EIPA.OPOS KAI ESY ETSI KAI EGO EXOUN TO DIKAIOMA NA KANOUME LATHI.
    OK FILE KAI KALO KOURAGIO GIA TO GOLGOTHA POU TRABAS .
    ME AGAPH ENAS FILOS SOU?

    GIORGOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγω επειδη εχω παιδια ξερω πολυ καλα τι σταυρο κουβαλαει ο φιλος Γιωργος!! και να ξερετε δεν ειναι ο μονος.. υπαρχου χιλιαδες περιπτωσεις που πατεραδες αλλα και μαναδες ευχουν τετοια ΣΟΒΑΡΑ προβληματα! Διαβαστε προσεκτικα την πρωτη του καταγγελια...και θα καταλαβετε οτι και στην δευτερη λεει ακριβως τα ιδια!! δεν πηρε τιποτα πισω ο ανθρωπος και το λεει ξεκαθαρα!!
    Φιλε Γιωργο εχεις την συμπαθεια μας και ειμαστε μαζι σου!! Ανθρωπους σαν κι εσενα με το θαρρος σου χρειαζεται ο τοπος μας για να παει μπροστα!
    Με Εκτιμηση Μανωλης Σ.
    epipedo@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος16/12/10 09:45

    Αυτά που καταγγέλλονται είναι συνηθισμένα περιστατικά για Πατεράδες που διεκδικούν το δικαίωμα να είναι πατέρες, και το δικαίωμα των παιδιών τους να έχουν δύο γονείς.
    Πρέπει να καταστεί σαφές ότι στην Ελλάdα, πέραν των όσων γράφονται και λέγονται περί "δικαιοσύνης"
    ΕΧΕΙ επιβληθεί Πραξικοπηματικά το Μητριαρχικό Δίκαιο και η Μητριαρχική Πολυγαμία.
    Τα παιδιά μας είναι ιδιοκτησία των μητέρων τους και πατέρα έχουν τον εκάστοτε τυχαίο ή τυχαία που περιστασιακά επιλέγει.

    Κουράγιο στον πατέρα, και συνιστώ τους αστυνομικούς ( που εντολές εκτελούν) να βάλουν τον εαυτό τους στην θέση αυτού του πατέρα, γιατί αύριο μπορεί να είστε στην δική του θέση, όπως ΕΙΝΑΙ και πολλοί συνάδελφοί σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φίλε Γιώργο

    Κουράγιο, τα παιδιά σου αξίζουν κάθε θυσία.
    Δεν είσαι μόνος.

    Αστυνομικός έπαιζε με το τηλεκοντρόλ... (3)
    ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΡΟΔΟΥ
    http://save-zack-id65.blogspot.com/2010/12/3.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος16/12/10 16:39

    αγαπητε φιλε γιωργο και σπυρο.. θα επαναλαβω αλλη μια φορα καθαρα οτι δεν εχω παρει τιποτα πισω απο την πρωτη μου επιστολη .ειναι και οι 2 ξεκαθαρες..
    θελω να σας ξεκαθαρισω οτι εδω που εχω φθασει πλεον πρεπει να ασχολουμε με την ουσια του θεματος..το οποιο ειναι το παιδι...θα σας παρακαλουσα και τους 2 εαν θελετε να ξαναδιαβασετε αλλη μια φορα τις επιστολες μου..
    εαν διαφωνητε με αυτα που λεω και κανω δικαιωμα σας δεν προκειτε να προσπαθησω να σας επιβαλλω αυτα που θελω αλλα ουτε και θα κατσω να ξεκατινιαστω..ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ. ΜΕ ΦΙΛΙΚΟΥς ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥς ΖΑΝΝΕΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος16/12/10 16:42

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ID65 ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΟΛΟΥς ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. Ο ΑΓΩΝΑς ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *