ροή ειδήσεων

ΟΥΤΕ ΙΕΡΟ... ΟΥΤΕ ΟΣΙΟ !

by Kerberos

Μπορεί να μην συμβαίνει (ακόμα) στο νησί μας αλλά ΔΕΝ θα μπορούσα να αφήσω ασχολίαστο αυτό που συνέβη την Κυριακή στην πολύπαθη περιοχή του...
Αγίου Παντελεήμονα.
Οργανώθηκε λοιπόν από τους "προοδευτικούς" και ψευτοκουλτουριάρηδες της Εκάλης ένα πανηγυράκι "Αλληλεγγύης και αγάπης" για τους ΛΑΘΡΟμετανάστες. Τονίζω το ΛΑΘΡΟ διότι ο Έλληνας και φιλόξενος είναι και συμπόνοια δείχνει στους απανταχού κατατρεγμένους και ταλαιπωρημένους. Δεν μπορώ να καταλάβω όμως την επιμονή και το μένος των πολιτικών, των ΜΚΟ, της εκκλησίας και των λοιπών φιλανθρωπικών οργανώσεων σώνει και καλά να ενσωματώσουν με το ζόρι εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες σε περιοχές οι οποίες υποφέρουν απο μεγάλη εγκληματικότητα και ουσιαστικά δημιουργούν γκέτο σε ολόκληρες γειτονιές!

Πραγματικά ερωτήματα προκαλεί η έλλειψη μεταναστευτικής πολιτικής της χώρας μας σε μία επικίνδυνη περίοδο όπου η ανεργία καλπάζει, η φτώχεια και η οικονομική εξαθλίωση των Ελλήνων εξαπλώνεται σε συνδυασμό με την αθρόα εισροή (μουσουλμάνων)μεταναστών. Περίπου 7.500 με 8000 Λαθρομετανάστες μπαίνουν στην χώρα μας κάθε μήνα! Μια ολόκληρη κωμόπολη κάθε χρόνο!

Συνθήματα όπως: "ΑΙΣΧΟΣ", "ΑΛΗΤΕΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!"
"Ο ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ!" "ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΠΡΟΔΟΤΗ!" είναι λίγα μόνο από αυτά που φώναξαν οι κάτοικοι στους "Ηγέτες" μας, που ήρθαν και φύγανε σαν κύριοι με τις λιμουζίνες τους αφού όμως προηγουμένως αναστάτωσαν και προκάλεσαν τους πάντες.
Δείτε παρακάτω την οργισμένη αντίδραση των κατοίκων της περιοχής (που φυσικά δέν έπαιξαν τα ΠΑΣΟΚΙΚΑ ΜΜΕ).



Πρωτοφανής η αστυνομική παρουσία, σύμφωνα με πληροφορίες, διεξήγαγε “προληπτικές προσαγωγές” ακόμη και μέσα από την εκκλησία!

Για τον… φόβο των κατοίκων τα ΜΑΤ είχαν παραταχθεί πέριξ της εκκλησίας, ενώ δεν δίστασαν να συλλάβουν και Ορθόδοξο πιστό μέσα στον ιερό ναό γιατί αγανακτισμένος για αυτή τη βεβήλωση αποκάλεσε τον αρχιεπίσκοπο «προδότη».

Ήταν τέτοια η αγανάκτηση τρων ενοριτών που πολλοί δήλωσαν ότι δεν πρόκειται να εκκλησιαστούν ξανά σε ένα ναό που τον μετέτρεψαν σε τζαμί. Μάλιστα κάποιοι ηλικιωμένοι μας είπαν ότι δεν θα ήθελαν να ψαλεί η κηδεία τους σε αυτό το ναό!!!




ΝΤΡΟΠΗ,ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ:ΣΕ ΟΛΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΔΥΟ...ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ,ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΙΕΡΩΝΥΜΟ!




...Κι ας πεί κάποιος στην κ. Βόζενμπεργκ οτι στην εκκλησία ΔΕΝ κάθονται σταυροπόδι!



..αλλά αφού δώσανε άδεια στο Νταλάρα να τραγουδήσει στην εκκλησία τώρα τι λέμε!!!


ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ ΡΕ ΝΤΑΛΑΡΑ!

Σχόλια

  1. Ανώνυμος14/12/10 10:05

    ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ ΡΕ ΝΤΑΛΑΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος14/12/10 10:37

    http://roides.wordpress.com/2010/12/14/14dec10/
    υπάρχει και μια άλλη άποψη εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ελληναράς & περήφανος14/12/10 11:55

    μπράβο για την δημοσίευση αλλά να χαίρεστε κιόλας μιας και καρφώνονται μόνοι τους αναρχικοί, αντιρατσιστές, ματσωμένοι τραγουδιστάδες και πολιτικοί / εξουσιαστές, όλοι μαζί δουλεύουνε για την παγκοσμιοποίηση! απέναντί τους θα βρίσκονται πάντα οι κακοί έλληνες που δεν θέλουν να κατακτήσουν τον κόσμο, απλώς θέλουν ελλάδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος14/12/10 12:04

    ΠΑΛΙ ΕΣΥ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΑΝΕΒΑΣΕΣ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΠΛΟΚ? ΣΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΣΑΒΟΥΡΗ!! ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΓΕΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΝΟΥΜΕΡΟ? ΑΝΤΕ ΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΦΑΣΙΣΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος14/12/10 12:47

    @14/12/10 12:04
    Φασίστες είναι όλοι αυτοί που θέλουν να επιβάλλουν στους κάτοικους της περιοχής όλους αυτούς τους ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ μετανάστες.Ρώτησες να μάθεις για την εγκληματικότητα στην περιοχή τα τελευταία χρόνια με την εγκατάσταση όλων αυτών των Λαθρομεταναστών?Αν όχι άφησε ένα βραδάκι να κάνει η κορούλα σου μια βόλτα απο εκεί και μετά πες μου.
    Γίνατε όλοι υπεράνω και πολιτισμένοι εκ του ασφαλούς.Πήγαινε να ζήσεις 6 μήνες εκεί να δείς για πότε γίνεσαι κι εσύ "ρατσιστής".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος14/12/10 13:33

    oust re fasistomoutro...14/12/10 12:47

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος14/12/10 15:18

    Εάν αυτό τολμούσαν να κάνουν σε μουσουλμανικό τέμενος.
    θα είχε γίνει ο χαμός.
    Tώρα τί ήθελε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εκεί και αυτοί οι δήθεν προοδευτικοί της Εκάλης μέσα στην εκκλησία να κάνουν συναυλία αυτό πάει πολύ. Εάν έφεραν πιο κοντά τους κατοίκους της περιοχής δε νομίζω αυτό να έγινε. Ήταν για την υπόλοιπη Ελλαδα για να δει ο κόσμος ο ανυποψίαστος ότι κάτι κανουν. Πρέπει να σεβόμαστε και να αγαπάμε, να προστατεύουμε οι ίδιοι τα ιερά μας μέρη, γιατί σύντομα οι μουσουλμάνοι (αδελφοί); μας θα απαιτήσουν να γίνει η προσευχή το στο βράχο της Ακρόπολης. Για τα δικαιώματα των Ελλήνων μούγκα. Α ένας Έλληνας παπάς στην Τουρκία πήγε να επισκευάσει τον ιερό ναό και τον πήγαν μέσα χειροδέσμιο γιατί ήθελαν να πάρει ειδική άδεια.
    Τώρα που θα αρχίσουν να έρχονται και εδώ τα λέμε σύντομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. δημοκρατικός14/12/10 16:57

    πωπω κάτι βλάκες, αμέσως να βάλουν ταμπέλα φασίστα...και μην απηλείτε πολύ γιατί θα βρείτε πουθενά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος14/12/10 19:28

    egw den vriskw tpt kako se olo afto to oti einai metanastes den simenei oti prepei na tous ksekiliasoume kiolas!!! Kai to oti i ellada pernaei zoria den ftaine oi metanastes alla oi ellines politikoi . Twra oi giagiades pou den tha eklisiastoun kai o allos pou den tha thaftei stin eklisia ti na sou pw pathame megalo kako. ainte ainte

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *