ροή ειδήσεων

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ

"Ας δούμε λοιπόν ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι-κοπρόσκυλα-λιμενικοί. Είναι αυτοί που θα ξυπνήσουν μέσα στα μεσάνυχτα όταν κάποιος σε κοντινό ή μακρινό νησί κινδυνεύει και θα τρέξουν για να κάνουν τη διακομιδή στο...
κοντινότερο νοσοκομείο με ό,τι καιρικές συνθήκες επικρατούν. Είναι αυτοί που όταν κάποιος αγνοείται στη θάλασσα θα ψάχνουν μέρα-νύχτα μέχρι να τον βρουν. Είναι αυτοί που τρέχουν πρώτοι στο ναυάγιο για να περισυλλέξουν τους ναυαγούς. Είναι αυτοί που όταν κάποιος ασυνείδητος "πετάξει" τα βρωμόλαδά του στη θάλασσα θα τρέξουν να περιορίσουν τη ρύπανση ώστε να μη πληγεί η τοπική οικονομία. Είναι αυτοί που έχουν θρηνήσει νεκρούς στον πόλεμο κατά των ναρκωτικών και της λαθρομετανάστευσης (Ζαπάτης, Τατσάκης). Είναι αυτοί που ελέγχουν το αξιόπλοο στα πλοία ώστε όλοι οι επιβάτες να μετακινούνται με ασφάλεια. Είναι αυτοί που φροντίζουν ώστε κανένας ναυτικός να μη δουλεύει ανασφάλιστος και με κακές συνθήκες εργασίας. Είναι αυτοί που κάνουν τον τροχαίο έλεγχο στις χερσαίες ζώνες λιμένων μέρα-νύχτα ώστε τα λιμάνια μας να είναι πιο ασφαλή. Είναι αυτοί που με ελάχιστα τεχνικά μέσα προσπαθούν να ελέγξουν την υπεραλίευση από τους μεγαλο-αλιείς. Είναι αυτοί που βγαίνουν για να διώξουν 100αρι σκάφος τελευταίας τεχνολογίας της τουρκικής ακτοφυλακής με 55άρι σκάφος 20ετίας. Είναι αυτοί που θα συλλάβουν ΚΑΙ τον ψαροντουφεκά που βουτάει με μπουκάλες και φακό το βράδυ σαν να βουτάει σε ιχθυοτροφείο. Αυτοί είναι εν ολίγοις τα κοπρόσκυλα οι λιμενικοί. Μετά ΤΙΜΗΣ ένας λιμενικός των 683 ευρώ."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος27/12/10 20:19

    ΜΗΠΩΣ ΘΕΣ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ? ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΕΒΑΛΑΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ? ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙΣ? ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕΣΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ? ΗΤΑΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΨΑΡΟΤΟΥΦΕΚΑΣ(ΠΡΩΙ) ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ 6 ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΥΣ ΣΤΑ ΣΚΑΦΗ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΔΥΧΤΙΑ ΠΑΝΩ ΜΑΣ...ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΑΛΙΕΥΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΨΑΡΟΤΟΥΦΕΚΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ...ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/12/10 21:02

    Οντως φιλε μου γιατι δεν φευγεις? τι σε κραταει τοσο πολυ? αφου αμοιβεσαι με τοσα λιγα γιατι δεν φευγεις?Εγω προσωπικα αν επαιρνα τοσο λιγα λεφτα θα εφευγα...εκτος και αν ο μισθος μου μεγαλωνει κανοντας αλλα διαφορα!!
    Δεν σε εβαλε κανεις εκει εσυ το διαλεξες λιμενικε φιλε μου!Εγω δεν ειμαι ψαροτουφεκας αλλα θα συμφωνησω με τον φιλο πιο πανω...αντι να κυνηγατε αυτους που πραγματικα κανουν κακο εσεις εχετε ξεσκισει τους ψαροτουφεκαδες... Γιατι αραγε? παντα το ευκολο θυμα..για ολα!!
    κριμα σας ειχα σε μεγαλη εκτιμηση...εχετε χαλασει κι εσεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος27/12/10 21:28

    Να πιασουν οσους κανουν νυχτερινα και ολους τους μπουκαλαδες οι οποιοι ειναι γνωστοι και μαλιστα καποιοι ειναι και στην υπηρεσια του λιμενικου!!
    Να πιασουν τους ψαραδες τουρκους οι οποιοι εχουν γεμισει ολο το νησι με διχτυα απο τον Μαυρο καβο μεχρι την καμειρο!!!Να πιασετε τις βαρκεςπου εχουν ρημαξει τον μαυρο καβο το πρασονησι την γλυφαδα απο τους δυναμιτες!!Αφηστε ησυχους τους ψαροτουφεκαδες ειναι οι μονοι που δεν φταινε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *