ροή ειδήσεων

Εισιτήριο στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στις Πηγές Καλλιθέας !!!

"Την Κυριακή 19/12/2010 επισκέφτηκα της πηγές Καλλιθέας με την γυναίκα μου και τα δύο μας παιδιά τις πολυδιαφημιζόμενες γιορταστικές εκδηλώσεις του δήμου Καλλιθέας. Άκουσον, άκουσον!!!! Έπρεπε να πληρώσω εισιτήριο!!! 2€ οι ενήλικες και τα παιδιά δωρεάν. Φυσικά έκανα...
μεταβολή και έφυγα αηδιασμένος και εξοργισμένος.. Γιατί να πληρώσω εισιτήριο; Ωραία, ο δήμος διοργάνωσε γιορτή για να χαρούμε (τα παιδιά μας δηλαδή) στις γιορτές. Συγνώμη δηλ. Δεν πήγα σε τσίρκο, σε κινηματογράφο, σε μουσείο, σε εκδήλωση κάποιου συλλόγου κτλ. για να πληρώσω εισιτήριο!!! Πήγα σε γιορτή του δήμου!!!
Αντί να δίνει δωρεάν τους καφέδες, τα αναψυκτικά κτλ., μας βάζει να πληρώνουμε και τη είσοδο από πάνω, σε χώρο ο οποίος ανήκει σε όλους τους πολίτες του νησιού .Τα λεφτά θα πάνε λέει τάχα για τη συντήρηση του μνημείου. Γιατί; Τα λεφτά που παίρνει από τους επαγγελματίες που θα πουλάνε τα εμπορεύματα τους μέσα στο χώρο (ή μήπως τους δίνουν το πόστο δωρεάν), δεν τους φτάνουν; Τα δημοτικά τέλη που εισπράττουν όλο το χρόνο δε τους φτάνουν; Τη αναλογία του ΔΗΦΟΔΩ που εισπράττουν δεν τους φτάνει; ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΙΝΟΜΑΙ ΕΓΩ, ΕΣΥ, ΕΜΕΙΣ , ΕΣΕΙΣ , ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΗ ΜΕΓΚΕΝΗ ΤΟΥΣ... ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!!

Πρόπερσι που είχα πάει στις ίδιες γιορτές στις Πηγές πλήρωσα εισιτήριο!! Πέρυσι τα ίδια !! Φέτος αισθάνθηκα κορόιδο και από αντίδραση έφυγα!!!!

ΥΓ. Στις γιορταστικές εκδηλώσεις στη Ροδιακή Έπαυλη το Σάββατο 25 & την Κυριακή 26 άκουσα στο ραδιόφωνο ότι η είσοδος είναι 5€ το άτομο!!!! ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ, ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΨΗΛΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ!!! ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!!!!"
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος21/12/10 14:07

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΛΑΛΛΗΣΑΝΤΑ! ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/12/10 14:27

    file min to psaxneis to 8ema.den tous ftanei pou trwne me xrusa koutalia,perimenoun na mas fane kai ta 2€ mas..megaloi GYFTOI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος21/12/10 15:16

    Συμφωνώ και εγώ είναι ανεκδιήγητοι όλοι αυτοί οι Δήμαρχοι και οι Δημοτικού Σύμβουλοι που συναινούν και συμφωνούν και εφαρμόζονται τέτοια μέτρα και μάλιστα όταν ο κόσμος περνά δύσκολα !

    Παλιολαμόγια ακόμα και πόρτα στις εκδηλώσεις των δήμων βάζουνε τώρα και κανείς δεν σκέφτεται ο άλλος που θα τα βρει ?

    Κανονικά φίλε έπρεπε να μπείς με το έτσι θέλω είναι δικαίωμα σου σαν δημότης να έχεις πρόσβαση στις παραλίες και τα μνημεία του τόπου σου και κανένας μπετατζής δεν μπορεί να σε χρεώσει για τα μπετά του !

    Είναι υποχρέωση των δήμων να συντηρούν μνημεία όχι όμως με φόρο από τους δημότες ΟΤΑΝ ήδη πλερώνουν σε φόρους δημοτικούς τα ματιά της κεφαλής τους ΚΕΛΛΗΔΕΣ και ΜΗ !

    Λ Α Μ Ο Γ Ι Α

    Ε ΠΑΛΙΟ ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος21/12/10 16:21

    ανεκδιηγητοι ξεανεκδιηγητοι παλι τους ιδιους ξαναψηφισαμε .....ευτυχως δεν βγηκαν ολοι και καποιοι ειναι με την αντιπολιτευση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος21/12/10 19:11

    Λέμε λέμε αλλά αντιδρά ένας στους 1000 οι υπόλοιποι σαν τα πρόβατα μπαίνουμε στο μαντρί. Η συγκεκριμένη εκδήλωση αν και είχε αρκετούς συλλόγους και συγκροτήματα να την στηρίξουν αφιλοκερδώς, εκμεταλλεύτηκαν τον κόσμο που πήγε να δει και να καμαρώσει φίλους και παιδιά. Το έχουν βρει το κόλπο για να δουλέψει το μαγαζάκι. Είναι σαν να θέλεις να πας σε ένα live στην παλιά πόλη και έχει βάλει και ο Δήμος είσοδο να περάσεις τα τείχη. Κάνουν εκδηλώσεις για να τα παίρνουν και εκτός τουριστικής περιόδου . Αν εξαιρέσουμε τη μουσική (τις πρόβες των παιδιών) και την την γνωριμία στην τοξοβολία σε όλα τα υπόλοιπα έπρεπε να έχεις το χέρι στην τσέπη. Να πάτε να δείτε πως είναι οι πραγματικές χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στη Σάλακο στην Κρητινία και σε άλλους μικρούς συλλόγους που με πολύ δουλειά και μεράκι ετοιμάζουν και παρουσιάζουν το πνεύμα των Χριστουγέννων. Έχει κι εκεί μαγαζάκια που μπορεί να αγοράσει κάποιος παραδοσιακά προϊόντα αλλά δεν θα ζητήσει κανείς "είσοδο" ούτε να πληρώσετε να φωτογραφηθείτε με τον Άι Βασίλη. Ενώ θα σας προσφέρουν δωρεάν τσάι και χαμόγελα.
    Κάτι τέτοια μας κάνουμε να βλέπουμε τα Χριστούγεννα σαν αναγκαίο κακό .
    Πάψτε να είστε πρόβατα .. Είναι μια περίοδος που προσφέρουμε και δε ζητάμε. Μη μπαίνετε στη διαδικασία δώστε αγάπη δώρα και ότι μπορεί ο καθένας αποφύγετε αυτούς που εκμεταλλεύονται..
    Καλά Χριστούγεννα ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος21/12/10 21:20

    ρε 'αναγνωστη' τι εγινε? μετα τους παιδικους, τους μετρητες νερου, τον δημαρχο και δεν ξερω ποιον αλλο τωρα τα βαλες και με τις πηγες καλλιθεας..τι εγινε εισαι στην απεξω και ψαχνεσαι? ....ε?ενα λαμογιο στην απεξω εισαι??ΕΕΕΕ??για 2Ε σε επιασε παλι η κακια..μη πας ρε χιλια χρονια ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος22/12/10 04:08

    KOITAXE AMA SE FERU TH SAKIRA NA SE XOREPSEI NA SE PO DAXEI NA TA PLEROSEIS TA 2 TA EURA ALLA TORA NA PLERONEIS 2 EURA GIA NA DEIS TUS SYGENEIS SY NA XOREUKOYN PARAPAEI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος24/12/10 00:04

    Σχετικά με τα παραπάνω σχόλια, να σας ενημερώσω ότι τις εκδηλώσεις στις Πηγές Καλλιθέας δεν τις οργανώνει ο Δήμος αλλά η Καλλιθέα ΑΕ, δημοτική επιχείρηση αυτοσυντηρούμενη, που δε χρηματοδοτείται, ούτε στο ελάχιστο,από το Δήμο Καλλιθέας αλλά μόνο από το εισιτήριο εισόδου της.
    Επίσης, οι εκδηλώσεις στη Ροδιακή Έπαυλη, δε χρηματοδοτούνται και δεν οργανώνονται από το Δήμο Ροδίων αλλά από ιδιώτη, που αποφάσισε να κάνει κάτι καλό για την πόλη και τον κήπο, ο οποίος, παρεπιπτόντως, καθαρίστηκε από το ΔΟΠΕ, μετά από πολλούς μήνες εκγατάληψης, εξαιτίας της γιορτής και το σιντριβάνι του κήπου επαναλειτούργησε μετά από πάρα πολλά χρόνια και πάλι εξαιτίας της γιορτής. Η δε γιορτή στην Έπαυλη, δεν έχει κανένα χρηματοδότη ή χορηγό και τα έξοδα των αλόγων, των καλλιτεχνών - οι οποίοι είναι επαγγελματίες και όχι σχολεία ή σύλλογοι, όπως στις Πηγές - καθώς και τα στολίδια, τα ηχητικά κλπ θα καλυφθούν από το εισιτήριο εισόδου και μόνον! Ενώ αν προκύψουν έσοδα, θα αγοραστούν δώρα για τα ορφανά κοριτσάκια στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας.
    Αν δε στηρίξουμε αυτές τις δραστηριότητες, που προσπαθούν να σταθούν στα πόδια τους μόνες τους, χωρίς χρηματοδότες, απλά θα σβήσουν και θα τις έχουμε καταδικάσει εμείς οι ίδιοι ώστε στο τέλος να μη γίνεται τίποτα αξιόλογο στο νησί ή στην πόλη μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *