ροή ειδήσεων

Αποφάσεις εργαζομένων του Νοσοκομείου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Όλοι εμείς οι εργαζόμενοι του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου, στη σημερινή 14/01/2011 Έκτακτη Γενική μας Συνέλευση

ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ
1. Ότι ο Δήμος Ροδίων είχε τη δυνατότητα να προσλάβει... με δίμηνη σύμβαση το απαραίτητο για την λειτουργία του Νοσοκομείου προσωπικό αφού:

α) ο ένας από τους δύο νομικούς συμβούλους του Δήμου που υπέγραψαν την τελικά αρνητική γνωμοδότηση, ήταν αυτός που σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Διοικητή του Νοσοκομείου υπέδειξε την σύναψη δίμηνης σύμβασης βάσει του ισχύοντος Καλλικρατικού νόμου.

β) ο άλλος νομικός σύμβουλος μαζί με τον νομικό σύμβουλο του Νοσοκομείου συνόδεψαν τον Διοικητή στην καθ’ ύλη αρμόδια ελεγκτική αρχή (Πάρεδρο) και άκουσε τις θετικές του απόψεις, για την σύναψη προγραμματικής σύμβασης για την εξασφάλιση ασφαλούς λειτουργίας του Νοσοκομείου.

2. ότι ο Δήμαρχος Ροδίων δεν πήρε καν ο ίδιος την πρωτοβουλία να ανακοινώσει στον Διοικητή μας την αρνητική του απόφασή, αλλά απέφυγε και να απαντήσει στις απελπισμένες και αλλεπάλληλες κλήσεις του. Τελικά την απόφαση του Δημάρχου, την γνωστοποίησε στο Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου μας ο συνεργάτης του κ. Γονιδάκης (!) ενώ στον τύπο απεστάλη η γνωμοδότηση των νομικών συμβούλων και όχι δήλωση του Δημάρχου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ

Τον Στρατό, τον τέως Δήμαρχο Ροδίων κ. Χατζηευθυμίου και τον τέως Νομάρχη και νυν Περιφερειάρχη κ. Μαχαιρίδη για το γεγονός ότι στήριξαν αλλά και στηρίζουν την λειτουργία του Νοσοκομείου μας, χωρίς να έχουν ζητήσει προηγουμένως γνωμοδοτήσεις από τις νομικές τους υπηρεσίες (!)

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

1. δεσμεύουμε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας να μην ασχοληθεί στο μέλλον ξανά με τον Δήμο Ροδίων.

2. την συνέχιση της καταστρατήγησης κάθε εργασιακού δικαιώματος (παρακράτηση εβδομαδιαίων ρεπό κλπ) για μία ακόμα εβδομάδα δίνοντας περαιτέρω χρόνο στη Διοίκηση να βρει άλλη λύση.

Μετά από μία εβδομάδα θα επανέλθουμε με νέα Γενική Συνέλευση για τα περαιτέρω.

3. Την εξουσιοδότηση του Προεδρείου του Συλλόγου μας να αναλάβει εκ νέου πρωτοβουλίες τόσο σε τοπικό όσο και σε κεντρικό επίπεδο.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
Γ.Ν. ΡΟΔΟΥ

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *