ροή ειδήσεων

To προφίλ του Έλληνα στο facebook

14.000 προφίλ από Ρόδο
Σχεδόν 3 εκατομμύρια λογαριασμοί “χρηστών” Facebook υπάρχουν στην χώρα μας.   Οι άντρες είναι λίγο περισσότεροι από τις γυναίκες...
Παντρεμένοι δηλώνουν οι 400 χιλιάδες, σε σχέση άλλες 300 χιλιάδες, αρραβωνιασμένοι μόλις 50 χιλιάδες.  Βέβαια ένα μεγάλο ποσοστό δεν είναι άνθρωποι, εγώ το υπολογίζω σε ένα 10-15% τουλάχιστον ότι είναι οντότητες δηλωμένες σαν άνθρωποι ενώ είναι επιχειρήσεις ή άλλοι που προωθούν πράγματα στο Facebook αλλά άνοιξαν προσωπικό λογαριασμό.

Πάνω από 2.1 εκ νομίζει το facebook ότι συμμετέχουν από Αθήνα και μόλις 224 χιλιάδες στην Θεσσαλονίκη!  41 χιλιάδες στην Πάτρα, 25 χιλιάδες στα Ιωάννινα, 14 χιλιάδες στην Ρόδο, 35 χιλιάδες στην Λάρισα, μόλις 5 χιλιάδες στην Λαμία, σκάρτα 10 χιλιάδες στα Χανιά και 32 χιλιάδες στο Ηράκλειο. Προφανώς λιγότεροι άνθρωποι βάζουν χειρονακτικά την διεύθυνσή τους και περισσότερα δεδομένα είναι απλά από τον ISPμε τον οποίο συνδέεστε.

Πάνω από το ένα τρίτο των χρηστών, 1.1 εκατομμύρια δηλαδή είναι κάτω των 18 ετών.   Πολύ περιέργως 700 χιλιάδες από αυτούς είναι ακριβώς 18!   Και εδώ αρχίζει fuzzy λογική αφού το σύστημα μας δείχνει ότι από 19 ως 35 χρονών είναι άλλα δυο εκατομμύρια και από 36 ως 64 άλλο ένα εκατομμύριο!   Δηλαδή όλα μαζί 4 εκατομμύρια αντί για 3 που μας έλεγε στην αρχή!!

Απόφοιτοι πανεπιστημίου δηλώνουν μόνο 170 χιλιάδες, στο πανεπιστήμιο 8 και στο λύκειο 4, δηλαδή σχεδόν κανείς δεν συμπληρώνει ακόμα πληροφορίες εκπαίδευσης στο Facebook!



tro-ma-ktiko.blogspot.com

Σχόλια

  1. ΣΥΝΟΔΙΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ27/1/11 00:25

    ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ. ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΟ FACEBOUK ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ . Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΧΕΙ ΑΜΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ. ΣΥΝΟΔΙΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *