ροή ειδήσεων

2η AMAROK Top Εξόρμηση

ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, 
ΣΤΙΣ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΕΞΟΡΜΟΥΜΕ!
Το περσινό σύνθημα, απαράλλακτο εκτός της ημερομηνίας διεξαγωγής, αποτελεί και για το 2011 την κεντρική ιδέα της 2ης AMAROK Top Εξόρμησης που διοργανώνει ο TOP-FM Δωδεκανήσου σε...

συνεργασία με τη Λέσχη 4X4 Ρόδου. Ο κορυφαίος μουσικοαθλητικός σταθμός του Αιγαίου επιμένει, εν μέσω κρίσης, να "κάνει τα πράγματα να συμβαίνουν", να δημιουργεί και να στηρίζει εκδηλώσεις, που απευθύνονται στην ψυχαγωγία και την απαλλαγή των ακροατών του απ το συνηθισμένο καθημερινό άγχος.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο που οι ανάλογες εκδηλώσεις του TOP FM στο παρελθόν έχουν ένα-τουλάχιστον- κοινό χαρακτηριστικό. Ξεπερνούν κάθε χρόνο το προηγούμενο ρεκόρ συμμετοχών ! Το ίδιο φιλοδοξούμε να συμβεί και για το 2011 στην 2η AMAROK Top Εξόρμηση.

Η εκκίνηση θα δοθεί το πρωί της Κυριακής 13/2/2011 από το μεγάλο παρκινγκ των εγκαταστάσεων Ξενάκη, που είναι ο μεγάλος χορηγός της AMAROK Top εξόρμησης. Υπό την καθοδήγηση, επίβλεψη και αν χρειαστεί, βοήθεια, των πεπειραμένων ομαδαρχών της Λέσχης 4x4 Ρόδου, στην οποία οφείλεται και πάλι ο σχεδιασμός της διαδρομής, θα ξεναγηθούμε σε μερικές από τις πιο μαγευτικές εκτός δρόμου διαδρομές της Ρόδου και θα καταλήξουμε στις εγκαταστάσεις του Προφήτη Ηλία για φαγοπότι και γλέντι.

Ο TOP FM Δωδεκανήσου και η Λέσχη 4x4 Ρόδου θέλουν να ευχαριστήσουν και δημόσια τους χορηγούς της 2ης AMAROK Top Εξόρμησης χάρη στην συμπαράσταση των οποίων "κάνουμε τα πράγματα να συμβαίνουν" : ΞΕΝΑΚΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ,ΥΑΜΑΗΑ ΜΟΤΟ ΜΙΚΕ,ΕΚΟ ΝΤΑΝΟΒΑΣΙΛΗΣ-ΑΥΓΕΝΙΚΟΣ ΟΕ,ΕMΦΙΑΛΟΜΕΝΟ ΝΕΡΟ ΜΥΛΟΣ,ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΣΠΙΤΙΚΟ,HEDERA,VAP LAGER BEER,ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΑΜΑΡΕΙΤΕΣ ΤΟΥ Ε.Ε.Σ,ΚΑΙ G8 SECURITY SERVICES,H ΟΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ.

Δηλώσεις συμμετοχής κάθε απόγευμα από τις 17.00- 22.00 στα γραφεία της Λέσχης 4x4 Ρόδου παραπλεύρως του Τεχνικού Λυκείου Ρόδου και στα τηλέφωνα 6940759227 και fax 2241067921 e-mail topexormisi@gmail.com

Σας περιμένουμε !



Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *