ροή ειδήσεων

Δεντροφύτευση στα Λάερμα

Ο ΣΚΑΪ, έως και τον Μάρτιο, οργανώνει σειρά αναδασώσεων σε όλη την Ελλάδα.

Στις 20 Φεβρουαρίου...

δενδροφυτεύei σε Αθήνα (Πεντέλη), Καλαμάτα, Ρόδο και Ζάκυνθο.

όπως αναφέρει στο drasi.skai.gr

Στην Πεντέλη αναδασώνουμε με 15.000 φυτά την περιοχή Ιταλικά Οχυρά, νότια από το μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας. Η δράση γίνεται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, με την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, με τον Σύνδεσμο για την Προστασία και Ανάπλαση της Πεντέλης με την υποστήριξη του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικών Αλλαγών. Το ραντεβού μας είναι στις 11 το πρωί μπροστά από το από το Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας. Οι εθελοντές μπορούν να χρησιμοποιήσουν το αστικό λεωφορείο 446, το οποίο ξεκινάει από το σταθμό του Ηλεκτρικού στο Μαρούσι και θα πρέπει να αποβιβαστούν στη στάση στην πλατεία της Παλιάς Πεντέλης.

Στην Καλαμάτα θα φυτευτούν 10.000 φυτά στην περιοχή Μπόροβα του Ταϋγέτου σε συνεργασία με το Δασαρχείο Καλαμάτας και το Ράδιο Μεσσήνη 93. Θα συναντηθούμε στο 32ο χιλιόμετρο της οδού Καλαμάτας- Σπάρτης στις 11 το πρωί. Μετά το τέλος της αναδάσωσης θα δοθεί τσάι και φασολάδα.

Στη Ρόδο Θα φυτευτούν 20.000 νέα φυτά στην περιοχή του φράγματος της Ρόδου κοντά στο χωριό Λάερμα, που κάηκε το καλοκαίρι του 2008.

Η δράση αυτή οργανώνεται από τον ΣΚΑΪ 100.3 σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Ελλάδας και το ραδιοφωνικό σταθμό Sky 100. Εκείνες τις ημέρες θα γίνει και το ορεινό φεστιβάλ της Ρόδου κοντά στο χωριό Λάερμα με παραδοσιακά προϊόντα. Το σημείο συνάντησης Φράγμα Λαδουρά στο χωριό Λάερμα στις 11 το πρωί.

Στη Ζάκυνθο θα φυτευτούν 5.000 φυτά σε δασική έκταση κοντά στην Ιερά Μονή του Αγίου Γεωργίου Γκριμνών, κοντά στο χωριό Αναφωνήτρια. Η δράση οργανώνεται από τον ΣΚΑΪ 100.3 σε συνεργασία με το Δασαρχείο Ζακύνθου και το ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ Ζακύνθου 90.2.

Ώρα συνάντησης: 11 το πρωί.


Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *