ροή ειδήσεων

Angel: Εσύ τον παράτησες!

ΕΣΥ το καταδίκασες και το παράτησες!

Χθες το βράδυ, 10/3 και ώρα περίπου 9 πήγα μέχρι το περίπτερο. Στα φανάρια της Μιχαήλ Πετρίδη(στη Ρόδο), λίγα μέτρα πιο κάτω από το super market Carrefour υπήρχαν σταματημένα 3- 4 αυτοκίνητα, σαν να είχε γίνει ατύχημα. Δεν μπορούσα να δω κάτι αλλά λίγα λεπτά μετά...
είδα στην δεξιά μεριά του δρόμου, δίπλα από το περίπτερο, μία γάτα να παραπατάει και αίματα να τρέχουν από τη μύτη της!

Προφανώς κάποιος οδηγός την χτύπησε. Και φυσικά, όπως γίνεται συνήθως, δεν σταμάτησε. Επειδή δεν μιλάμε για καμία μεγάλη λεωφόρο, όπου δεν μπορείς ίσως να σταματήσεις για΄τι θα βάλεις σε κίνδυνο την ζωή σου ως άνθρωπος αλλά για έναν δρόμο πολυσύχναστο που τα αυτοκίνητα δεν κινούνται με πάνω από 40 χιλιόμετρα, ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΔΕΞΙΑ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΤΥΠΗΣΕ, ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΑΛΑΡΜ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟ ΖΩΟ! 

Αλλά βέβαια, δεν μπορείς να βγεις στο κρύο, από τη ζέστη του air condition του αυτοκίνητου για ένα..ψωρόγατο.

Και όλοι όσοι το έβλεπαν, αφού το είδαν όρθι αρκέστηκαν να θεωρήσουν ότι είναι καλά; Δεν έβλεπαν τα αίματα στο πρόσωπό της;
 



ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΙΧΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ. Ακόμα κι αν η γάτα πετάχτηκε, όπως κάνουν συχνά, φοβισμένες, ΟΤΑΝ ΧΤΥΠΑΣ ΕΝΑ ΖΩΟ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΖΕΙ. ΝΑ ΤΟ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ, ΝΑ ΤΟ ΠΑΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ.

ΑΝ ΤΟ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ, ΒΑΛΤΟ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΤΑΝΕ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.

Εσύ λοιπόν που το καταδίκασες και το παράτησες, να σε ενημερώσω ότι το πήγα με τα πόδια, μες στο κρύο στο κτηνιατρείο που βρίσκεται εκεί κοντά της Κικής Πολυχρονά.

Εσύ που το παράτησες οδηγέ και όλοι όσοι το κοιτούσατε απλά από μέσα από τα αυτοκίνητά σας και ούτε ένας σας δεν κατέβηκε έστω να δει τι έχει, να σας ενημερώσω ότι χρειάστηκε 1.5 ώρα φροντίδα από την κτηνίατρο μέχρι να σταθεροποιήσουμε την κατάστασή της.

Επειδή είμαι σίγουρη ότι δεν μπορείτε όλοι εσείς να κοιμηθείτε το βράδυ και σας νοιάζει πολύ αυτό το αδέσποτο γατί σας ενημερώνω για να μην έχετε το άγχος, ότι αρχικά του έβαλαν ορό για να ηρεμήσει από το σοκ.

Στη συνέχεια η γιατρός το εξέτασε και ευτυχώς δεν έχει σπάσει πόδι ή σαγόνι.

Σταμάτησε την αιμορραγία από τη μύτη και του έδωσε παυσίπονα.



Εσείς που γυρίσατε το βλέμμα από την άλλη και δεν είχατε την παραμικρή ευαισθησία να βοηθήσετε το γατάκι ή εμένα έστω που το πλησίασα, να ξέρετε ότι το γατάκι την έβγαλε το βράδυ!

Σήμερα το πρωϊ είναι ήδη καλύτερα, άγριος πάλι γάτος που δεν θέλει και πολλά πολλά.

Όπως φυσικά θα αγχώνεστε κι εσείς, να σας πω ότι δεν έχει φάει ακόμα και αυτό μας ανησυχεί λίγο. Αλλά ελπίζουμε ότι δεν έχει εσωτερικη αιμορραγία και το χτύπημα στο κεφάλι δεν του άφησε νευρολογικά προβλήματα.

Ίσως το χτύπημα να μην ήταν δυνατό όμως θα μπορούσε να έχει πεθάνει από το σοκ, να καταρρεύσει η καρδιά.

ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΓΥΡΙΣΑΤΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΑΛΛΟΥ. Βέβαια, είχατε άλλες δουλειές εκεινη την ώρα, πού να λερώσετε τα ρούχα σας με αίμα ή με τα κόπρανά του που άφηνε φοβισμένο, αδύναμο να ελέγξει τον οργανισμό του. Πού να κατέβετε από το αμάξι σας, να το βάλετε μέσα ( α πα πα στο καθαρό το κάθισμα;) και πού να το πάτε σε γιατρό; Ασε που θα σας ζητούσε και να πληρώσετε κιόλας.

Για όλους εσάς που γυρνάτε καθημερινά το κεφάλι, όταν χτυπάτε αδέσποτα ζώα και τα παρατάτε αιμόφυρτα, για κάποιους από εσάς που γκαζώνετε ακόμα και επίτηδες για να χτυπήσετε ένα ταλαίπωρο αδέσποτο και να γελάσετε, για όλους εσάς που έχετε χάσει κάθε ίχνος ΗΘΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ και δεν βοηθάτε ούτε ένα ζώο,πόσο μάλλον έναν άνθρωπο, σας αφιερώνω τις φωτογραφίες του γάτου Άγγελου (έτσι τον ονομάσαμε), από το δύσκολο χθεσινό βράδυ του.

Επίσης, για να μην αγχώνεστε για το πού θα πάει τώρα, γιατί σίγουρα το έχετε αυτό το άγχος, να σας πω ότι θα τον πάρω σπίτι μου παρότι έχω άλλες 2 γάτες και 3 σκυλιά, θα του δώσω την αντιβίωση που πρέπει να πάρει, θα τον στειρώσω και βλέπουμε σε τι οικογένεια θα δοθεί. Για να μην αγχώνεστε σας το λέω.


Εύχομαι την επόμενη φορά να νοιαστείτε παραπάνω. Γιατί ποτέ δεν ξέρετε πότε θα βρεθείτε στη θέση των ζώων που τα χτυπάνε αυτοκίνητα και τα αφήνουν αιμόφυρτα, να σπαράζουν...Πότε θα μείνετε κ εσείς αβοήθητος στο δρόμο, γιατί αυτός που θα σας χτυπήσει θα φοβηθεί να αναλάβει τις ευθύνες του, θα φοβηθεί να σας μεταφέρει σε γιατρό, δεν θα θελήσει να λερώσει τα ρούχα του με αίμα ή να χαλάσει τη βραδινή του έξοδο θυσιάζοντας λίγο από το χρόνο του.

Α! Και μην ξεχάσω. Επειδή σίγουρα εσύ που το χτύπησες θες να το βοηθήσεις, θα σου στείλω το λογαριασμό του κτηνιάτρου βρε, μην ανησυχείς. Ή μάλλον όχι. Θα τα πληρώσω γιατί είμαι πλούσια και δεν είχα πού να ξοδέψω τώρα λίγα χρήματα ακόμα! Χαλάλι του του Άγγελου.

Κλειάννα Μαλαματίνα

Σχόλια

  1. Ανώνυμος11/3/11 19:15

    kane to kalo k rixto sto gialo....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/3/11 19:50

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΤΥΠΗΣΩ ΠΟΤΕ ΖΩΟ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ Γ ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΡΕΧΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11/3/11 19:58

    poso kalyteroi anthropoi tha eimastan an apla stamatousame gia ena zoaki pou vlepoume sto dromo..kaneis den noiazetai..k i monimi dikaiologia einai ''edo peinane anthropoi, me ta zoa pou tha asxoloumaste''..ma den tous eida pote na pernoun ena psomaki gia tous astegous opos kanoun oi filozooi me mia konserva gia ta adespota..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος11/3/11 21:12

    Συγχαρητηρια ειναι το λιγοτερο που μπορω να πω στο ατομο που βοηθησε την γατα.Απιστευτο και ομως ακομα υπαρχουν ανθρωποι ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΗ ΨΥΧΗ σε αυτο το νησι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος11/3/11 22:06

    μπράβο κοπέλα μου δυστιχώς μόνο έτσι μπορούμε να "πολεμίσουμε" την μιρκότητα, την αγραμματοσύνη και την ξεφτίλα !

    και πάλι μπράβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος11/3/11 22:11

    Μπραβο και συγχαρητηρια! Μακαρι ολοι να σκεφτομασταν ετσι. Ελπιζω να μην εχουμε αλλα θυματα ζωακια(και οχι μονο) στο δρομο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος11/3/11 22:40

    to kalo auto pou ekanes oTheos na sto antapodosei ta zoa exoun psixi pio kalh ap autwn ton anaistitwn

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος11/3/11 23:29

    Δυστυχως αυτην την χωρα την εχουμε παραδοσει σε αυτους που δεν σκεφτονται και δεν ενεργουν σαν εσας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος12/3/11 01:59

    eimai sigouri oti den 8eleis na akouseis "mpravo" alla na pareis ena trufero xadi kai na akouseis ena naziariko niaourisma apo ton Aggelo otan 8a einai teleiws kala! auto 8a einai to diko tou euxaristw pou tou eswses ti zwi.. as paradeigmatistoun kai alla dipoda zwa..kalinuxta apo mia "zwofili"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος12/3/11 08:13

    Εδω δεν σταματουν οταν χτυπουν ανθρωπο θα σταματησουν στη Γατα? Σε κανενα πολιτισμενο κρατος της ευρωπης δεν κυκλοφορουν γατες στο δρομο! Θα μου πεις εμεις ειμαστε πολιτισμενοι? Εσυ φιλε μου μιλησες για μια γατα που ειδες με τα αιματα...εγω θα σου πω για τις χιλιαδες γατες που πεθαινουν καθε χρονο και "κοσμουν" τους δρομους της πολης μας!! Και κανεις βεβαια δεν κανει τιποτα!! Τελικα ποιοι ειναι τα Ζωα? Φυσικα Εμεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΓΙΩΡΓΟΣ12/3/11 14:39

    ΕΠΕΙΔΗ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΩΜΗ,ΕΧΩ ΗΔΗ ΣΤΟ ΠΟΡΤ ΠΑΓΚΑΖ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΟΥ ΕΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΚΩΤΩΜΕΝΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ ΝΑ ΤΑΙΖΩ ΜΕΡΙΚΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΑ ΤΩΡΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΚΡΥΟ.ΔΕ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΜΙΑΣ ΞΑΝΘΙΑΣ ΣΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΣΤΗ ΜΕΓΚΑΒΛΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΞΑΝΘΟ ΓΑΤΑΚΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΤΟ ΤΑΙΣΕΙ.ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΜΕΤΑ ΕΡΧΕΤΕ Ο ΔΙΚΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΤΑΕΙ ΣΑ ΝΑ ΜΗ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ Η ΞΑΝΘΙΑ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ.ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΙΔΑ ΦΡΙΚΑΡΑ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑ ΑΠΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΙΣΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΖΕΨΑ ΤΟ ΝΕΚΡΟ ΓΑΤΑΚΙ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ.ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΟΛΗ.ΝΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΑΖΕΥΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΑΤΗΜΕΝΗ ΓΑΤΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΗ.ΧΤΕΣ ΕΠΙΑΣΑ ΜΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΑ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΝΑ ΠΕΤΙΕΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΜΕ ΜΑΝΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΜΙΑ ΕΓΚΥΟ ΓΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΗ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ.ΘΑ ΤΗΝ ΣΚΩΤΩΝΑ ΤΗΝ ΒΡΩΜΑ ΕΚΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΑΝΕ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ.ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ.ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος12/3/11 18:15

    ANTE RE ME TA KOLOGATIA SAS SYNEXEIA PETAGONTE STO DROMO ME APOTELESMA NA MOU LERONOUN TO WRAIO MOU AMAKSI ME TA KOLOAIMATA TOYS!! OTI GATA THA VRISKO THA TIN LIONO! ANTE NA DOUME PIA AHDIA EXETE KATANTHSEI!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος12/3/11 19:36

    Euxomai na vretheis esu sti thesi tis gatas sintoma..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος12/3/11 20:01

    Κι εσυ φιλε μου 12/3/11 19:36 καλος εισαι δηλαδη να πεθανει ανθρωπος? Δεν λεω ο πιο πανω λεει ανοησιες..αλλα εσυ να ευχεσαι να παθει κατι ο ανθρωπος δεν μου φαινεσαι και πολυ νορμαλ!! Αφου λοιπον το θετεις ετσι να μην πεθαινουν οι γατες και να πεθανεις εσυ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος12/3/11 20:48

    γιωργο εισαι αληθνος αντρας!μπραβο για την ευαισθησια σου.

    ο ανωνυμος ειναι υπανθρωπος και οχι ανθρωπος. του λερωνει το αμαξι το αιμα. δεν εχει λεφτα για πλυντηριο? αυτο τον ενοχλει φυσικα, και οχι η ψυχη που πεθαινει. καφρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος12/3/11 20:50

    Ανώνυμος είπε...
    Euxomai na vretheis esu sti thesi tis gatas sintoma..
    12/3/11 19:36
    μαζι σου!
    αφου κανει τετοια σχολια, φαινεται τι ''ανθρωπος''-τερας ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος12/3/11 21:48

    afto to gataki vrethike leei pio kato ap to Carrefour. pou einai aftos pou leei synexeia oti pire ligmena pragmata ap to Carrefour k exei lysaksei sta sxolia? xa xa xa ama to dei afto tha vgalei afrous! perastika sto gati!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος12/3/11 22:22

    H Zwi enos zwoy exei tin idia aksia me ti zwi enos anthrwpou. Ara apo ti stigmi pou skeftete etsi gia ena zwaki einai ikanos na kanei to idio k se enan anthrwpo...opote kalytera na min yparxoun tetoioi typoi anamesa mas.....an esu ton lypasai epeidei opws les einai anthrwpos, kane parea mazi tou..(me dikia sou eythini omws)..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος16/3/11 07:37

    Αντε ρε ολοι σας ψευτοφιλοζωοι!!!Τοσα χρονια εχει γεμισει ο τοπος με γατες πεθεμενες δεν εχω δει ομως ενα αυτοκινητο να σταματησει και να κανει κατι..ολοι ΣΑΣ προσπερνατε!! Εκτος και αν ειστε τυφλοι και δεν βλεπετε τις τοσες χιλιαδες πεθαμενες γατες στο δρομο!!! Σαν δεν ντρεπεστε κοπροσκυλα ολοι σας!! Και η ανθρωπια σας ειναι να σταματησετε και στην πεθαμενη γατα..αφου εχει την ιδια αξια οπως ειπε ο ψευτοφολοζωος παραπανω με τον ανθρωπο τοτε να σταματατε και στις νεκρες γατες!! Ειστε ολοι ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ και αυτα που λετε εδω ειναι για το παιξετε υπερανω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος16/3/11 08:41

    PESTA XRISOSTOME 16/3/11 07:37 !! OPWS TO EIPES FILE MOY EINAI OLOI TOYS YPOKRITES KAI PSEYTOFILOZOI!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος16/3/11 09:26

    16/3/11 07:37 ...leei ta pragmata me to onoma tous! oso kai an ponaei i ali8eia etsi akribow einai opws ta leei!! eiste oloi sas filozoi tou internet stin praksi omos den endiafereste gia tipota! pragmatika lumapai!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *