ροή ειδήσεων

Με το «πάσο» τους πήγαν στη δουλειά οι εργαζόμενοι

Νέα έφοδο πραγματοποίησε χθες από τις 7.20 το πρωί ο αντιδήμαρχος Ροδίων κ. Μανώλης Σαββής, στις υπηρεσίες της Πολεοδομίας στο κέντρο της Ρόδου, διαπιστώνοντας εκ νέου, ό,τι και οι χιλιάδες πολίτες καθημερινά σε...
διάφορες υπηρεσίες. Κανείς δεν ήταν στην θέση του μία ώρα μετά την έναρξη του ωραρίου.
Την εποχή που χιλιάδες νέα παιδιά είναι άνεργοι και την ώρα που η τοπική οικονομία στενάζει περνώντας την χειρότερη ίσως κρίση των τελευταίων 30 ετών, η υπόθεση των αργόσχολων - κοπανατζήδων από τις υπηρεσίες τους οι οποίοι μάλιστα, εντοπίζονται για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα ενάμιση μήνα, να απουσιάζουν, αποτελεί εκ των πραγμάτων κορυφαίο ζήτημα για την τοπική κοινωνία.

Μια τοπική κοινωνία, που παρακολουθεί άναυδη το μέγεθος της θρασύτητας ορισμένων υπαλλήλων, οι οποίοι μπορούν άνετα να γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους, ωράρια, συναδέλφους τους, προϊσταμένους τους, διευθυντές τους και την νεοεκλεγείσα τοπική δημοτική αρχή, αδιαφορώντας για τις όποιες συνέπειες.

Η νέα «έφοδος» του αντιδημάρχου κ. Μανώλη Σαββή, έγινε χθες το πρωί στις 7.20, έξω από το γραφείο της Πολεοδομίας Ρόδου. Ο αντιδήμαρχος, όπως και την πρώτη φορά έτσι κι αυτήν περίμενε μέσα στο υπηρεσιακό του αυτοκίνητο, περιμένοντας να έρθουν οι υπάλληλοι της υπηρεσίας και να αναλάβουν καθήκοντα. Η ώρα προσέλευσης στην υπηρεσία πρέπει σύμφωνα με το ωράριο να είναι στις 7.30!

Παρά το γεγονός ότι η υπηρεσία ήταν υπότροπη εν τούτοις κανένας υπάλληλος δεν ήταν στην θέση του. Ο πρώτος που προσήλθε και άνοιξε την υπηρεσία ήταν ο προϊστάμενος κ. Γιώργος Χατζάκης λίγο μετά τις 8. Οι υπόλοιποι υπάλληλοι άρχισαν να προσέρχονται σταδιακά από τις 8.30 μία δηλαδή ώρα μετά την έναρξη του ωραρίου τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε έντονο φραστικό επεισόδιο με τον αντιδήμαρχο και τους υπαλλήλους, ο οποίος κατέστησε σαφές προς κάθε υπάλληλο, ότι τα αστεία τελείωσαν και ότι θα κινηθούν σε βάρος τους οι προβλεπόμενες από τις διατάξεις του υπαλληλικού κώδικα διαδικασίες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, με το νέο περιστατικό «πυρ και μανία» είναι και ο ίδιος ο Δήμαρχος Ροδίων κ. Στάθης Κουσουρνάς, ο οποίος ενημερώθηκε αναλυτικά για τη νέα περίπτωση εφόδου.

Μάλιστα, ο κ. Σαββής, απέστειλε χθες αυστηρή επιστολή προς όλος τους προϊσταμένους και τους διευθυντές των υπηρεσιών, τους οποίους καθιστά αποκλειστικά υπεύθυνους για την πιστή τήρηση του ωραρίου προσέλευσης και αποχώρησης των υπαλλήλων. 


Σχόλια

  1. Ανώνυμος7/3/11 16:18

    Ας αρχίσουν οι περικοπές μισθών...Θα πρέπει να υπάρξει τέλος στην ασυδοσία...μήπως έτσι τα παιδιά μας μπορέσουν να ελπίζουν σε ένα καλύτερο μέλλον!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/3/11 17:58

    poli aplo kopste tin monimotita sto dimosio kai tha dis pos tha erxonte

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος7/3/11 18:55

    RE THELETE NA ERXONTE KANONIKA KAI NA SAS PARAKALANE:
    ANOIXTE TOUS TRAPEZIKOUS TOUS LOGIARIASMOUS KAI THA DEITE POY EINAI TO MAYRO XRHMA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος7/3/11 19:44

    ΔΡΟΜΟ ΣΤΟΥΣ ΧΑΡΑΜΟΦΑΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΗΖΑΔΟΡΟΥΣ
    ΤΗΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος7/3/11 19:51

    Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΑ...ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΙ 7:30-8:30 ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ... ΣΥΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ!! ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟ BLOG ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΙ Η ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΑΛΛΑ ... Η ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΑΦΘΟΝΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αλλος καθυστερημένος υπάλληλος7/3/11 20:06

    Σαββή δεν σε φοβούμαστε σε λίγο θα έρθουν στη φορά και τα δικά σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος7/3/11 20:10

    ΠΟΛΥ ΣΑΠΙΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος7/3/11 20:22

    ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΧΕ 2 ΑΤΟΜΑ ΕΝΑΝ ΜΕΣΗΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΝΕΑΡΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΗΡΘΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΕΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΑΔΕΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΝΕΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ 5 ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙ
    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟΤΕ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΝ ΚΑΤΣΑΔΙΑΣΕ ΓΕΡΑ ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑ ΑΓΑΛΜΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος7/3/11 20:25

    εκτος της καθυστερημενης αφιξης των συγκεκριμενων υπαλληλων αρα και της μη εξυπηρετησης του κοσμου, ειναι σημαντικο καποια στιγμη να σταματησουν να θεωρουν την πολεοδομια μαγαζι τους στο οποιο θησαυριζουν εις βαρος ολων μας. Εχω ακουσει οτι μετα τους γιατρους το σδοε θα ξεκινησει επιτελους ελεγχους ποθεν αισχες και ανοιγμα λογαριασμων σε υπαλληλους των πολεοδομιων σε ολη την Ελλαδα. Τοτε πραγματικα θα δουμε πως καποιοι δημοσιοι υπαλληλοι απεκτησαν τεραστια περιουσια εκμεταλευομενοι τη θεση τους. Τοτε θα δουμε αν θα συνεχισουν να το παιζουν μαγκες με ωραρια, παραγωγικότητες κτλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος7/3/11 20:28

    Σίγουρα δεν ήσουν πάρων να δεις αυτούς που έπαιρναν το φάσκελο ……. αμέσως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος7/3/11 21:03

    ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΠΑΡΩΝ .ΑΥΤΑ ΓΕΙΝΟΝΤΕ ΣΤΗΝ ΖΟΥΛΑ
    ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος7/3/11 21:46

    ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΤΟΥ ΕΦΤΑΙΞΕ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ Η ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΒΡΩΜΑΕΙ ΣΑΠΙΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ .... ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΚΟΨΕ ΚΕΦΑΛΙΑ Γ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ...ΕΚΤΟΣ ΑΝ Η ΒΡΩΜΑ ΜΥΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος7/3/11 22:08

    Αν βγεί αυριο ο Πάγκαλος και πεί κάτι αντίστοιχο του "μαζί τα φάγαμε", οπως "μαζί καταστρέψαμε την Ελλάδα" θα εχει αδικο?.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος8/3/11 09:56

    Ολοι οι προκομενοι εδω μαζευτηκαν!! Ρε τεμπελοχαναδες μονο σχολια κανετε να δουλεψετε ρε Λασπες ουτε συζητηση!!! Κοπροι ε Κοπροι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος8/3/11 10:19

    Θοδώρα αυτούς αυτούς, δεν ξέρουν τι λένε, μπήκαμε στη Σαρακοστή κάτσε φρόνιμα …… θα σκάσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προκομενος8/3/11 10:24

    Τη μίζα στην έδωσα θα μου τελειώσεις εκείνη την αδεία, ξέρω ότι εσύ είσαι μέσα και εργάζεσαι και τις αργίες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος8/3/11 10:30

    ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΔΝΤ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΟΠΡΟΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΙΣΚΟΥΣ. ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΑ ΜΙΣΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ.
    ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΡΓΑΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Απολυμένος συμβασιούχος Νομαρχίας (κόπρος)8/3/11 10:32

    Εγώ ΠΑΣΟΙΚ ψήφισα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Στάθης8/3/11 10:36

    Κάνω ότι μπορώ να σας βολέψω, λίγη υπομονή ρε παιδιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΞΑΝΘΙΑ8/3/11 10:39

    Εγώ ψήφισα Νέα Δημοκρατία…….
    Κατάλαβα περιμένω να ανοίξει ο καιρός να κάνω ηλιοθεραπεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος8/3/11 10:58

    TEMPELIDES OLOI!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος8/3/11 12:37

    ρε μεγαλε γεωργος ειπε, γρια ειπε, παπας ειπε ..κτλ κτλ τα σχολια σου ξερεις γιατι μας σπανε τα νευρα ... γιατι δεν εχουν χιουμορ .ειναι σαν καποιος ασχετος παει να να κανει το αλ-τσαντιρι ... αστο μεγαλε δεν το χεις !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος8/3/11 13:13

    Σίγουρα δεν έχω αυτό το επίπεδο και ούτε ο Λαζοπολος, που προσπαθεί δε λέω , Το αλ-τσαντιρι το παίζουν χρόνια στη Βουλή μόνο που εσύ κοιμόσουν και τώρα μου ξύπνησες νευριασμένος, άσε και κανένα χριστιανό να γελάσει έτσι και αλλιώς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, εκτός από το να βρίζουμε ότι δεν μας αρέσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος8/3/11 14:42

    ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Xristianos8/3/11 15:15

    8/3/11 13:13 xaxaxaxa!
    Symfwnw apoluta.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος8/3/11 16:32

    καλα ρε εσυ γραφεις και απαντας μονος σου εισε καλα ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος8/3/11 17:50

    ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος8/3/11 17:51

    Den mas xezeis re file lew egw! Ean den katalavaineis apo xioumor mhn mpeis kan ston kopo na ta diavaseis.Toulaxiton egw pernaw euxarista thn wra mou gelwntas apo auta pou diavazw.Dhladh ti 8es na ginei twra, na ka8omaste edw san tous malakes k na diavazoume ta vareta xwris nohma sxolia tou ka8ena? Toulaxiston auta pou efrafe o tupos pou kathgoreis k eixan nohma k psyxagwgousan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος8/3/11 18:53

    Από τους 20 υπογράφοντες βουλευτές μόνο οι 10 ήταν στις εξεταστικές επιτροπές όσο και εάν προσπάθησε ο κ. Κεφαλογιάννης να τους καλύψει . Για τους υπόλοιπους ουδείς μπορεί να εγγυηθεί. Οι απουσίες των βουλευτών δεν είναι πρωτοφανές φαινόμενο αλλά χαρακτηρίζονται διαρκές και αφορούν όχι μόνο τις εργασίες στην ολομέλεια, αλλά και στις εξεταστικές επιτροπές. Ας ελπίσουμε να μην μείνουν από απουσίες…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος8/3/11 18:55

    ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος8/3/11 23:40

    ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
    Ονομα: Στάθης Κουσουρνάς
    Οικογενειακή κατάσταση: Έγγαμος με δύο παιδιά.
    ΣΠΟΥΔΕΣ
    Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Απόκτηση διπλώματος το 1978. Ειδικό Προδιδακτορικό Δίπλωμα σε θέματα Περιφερειακής Ανάπτυξης στο Ινστιτούτο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΙΠΑ) της Παντείου ΑΣΠΕ. Απόκτηση διπλώματος 1988
    ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΠΕΙΡΑ
    • Από το 1980 – 1982 εργάστηκα ως ελεύθερος επαγγελματίας Πολιτικός Μηχανικός με κύριο αντικείμενο τη μελέτη ιδιωτικών κτιριακών έργων.
    • Το Δεκέμβριο του 1982 προσλήφθηκα στη Νομαρχία Δωδεκανήσου και τοποθετήθηκα στην Υπηρεσία Προγραμματισμού της Νομαρχίας
    • Από το 1993 Διευθυντής της Αναπτυξιακής Δωδεκανήσου Α.Ε., Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης των Ο.Τ.Α. Α’ και Β’ βαθμού του Νομού Δωδεκανήσου
    • Αντινομάρχης της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Δωδεκανήσου από το 2003 μέχρι σήμερα με κύριους τομείς αρμοδιότητας:
    • Τον Προγραμματισμό
    • Την ανάπτυξη και
    • Την εκτέλεση έργων
    • Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Ν.Α. Δωδεκανήσου
    • Μέλος των επιτροπών παρακολούθησης Γενικών πολεοδομικών Σχεδίων και Πολεοδομικών Μελετών Νομού Δωδεκανήσου όπως: Πολεοδομική Μελέτη Θεολόγου, Γ.Π.Σ. και ΠΜΕΑ Ρόδου, Γ.Π.Σ. & Π.Μ.Ε.Α. Κώ, Π.Μ. βιομηχανικής ζώνης Κώ, Π.Μ. Κάλαθου, Π.Μ. Σορωνής, Π.Μ. Ιαλυσσού Π.Μ. Κιοτάρι Ασκληπειού, Π.Μ. Μαστιχαρίου, Γ.Π.Σ. Κοσκινού – Αρχαγγέλου – Αφαντου, Γ.Π.Σ. Καλυθιών – Φαληρακίου.
    • Μέλος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Δωδ/σου από το 1991 έως το 1994.
    • Μέλος της Επιτροπής Παρακολούθησης του ΜΟΠ Αιγαίου
    • Μέλος της επιτροπής κατάρτισης του Β’ & Γ’ Π.Ε.Π. Ν. Αιγαίου.
    • Μέλος του Συμβουλίου δημοσίων Εργων Νομού Δωδεκανήσου.
    • Μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου
    ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
    • Μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Τ.Ε.Ε. τμήματος Δωδεκανήσου
    1983-1986.
    • Μέλος της Αντιπροσωπείας του Τ.Ε.Ε. την περίοδο 1987-1990.
    • Πρόεδρος του Τ.Ε.Ε. τμήμα Δωδεκανήσου την περίοδο από 1991 έως
    το 2000.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος9/3/11 11:26

    Εγώ ούτε για να πλένει πιάτα δεν τον θέλω στο μαγαζί μου.
    Μεγάλο ταλέντο ο τύπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος9/3/11 11:32

    Τι λες ρε μεγάλε, ο άνθρωπος βγήκε στην πιάτσα 2 χρόνια και κουράστηκε, μετά το ΠΑΣΟΚ του έδωσε σύνταξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος9/3/11 12:00

    Εάν το παραπάνω βιογραφικό δεν είναι παραποιημένο από κανένα άλλο κομματόσκυλο τότε καταλαβαίνω τώρα γιατί στον τόπο μας δεν έγινε κανένα έργο, τόσο περισσότερο τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *