ροή ειδήσεων

ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ Η ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗ ΠΟΛΗ...

Χθεσινή εικόνα της Μεσαιωνικής πόλης με τα αυτοκίνητα σε πρώτο πλάνο...
τα μηχανάκια να κυκλοφορούν ελεύθερα και τους χιλιάδες επισκέπτες του κρουαζιερόπλοιου  να κοιτάζουν αποσβολωμένοι! Περιμένοντας της  ηλεκτρικές μπάρες η πολιτιστική μας κληρονομιά είναι έρμαιο κάθε λογής μηχανοκίνητων...

Σχόλια

  1. Ανώνυμος12/3/11 19:27

    Αν νομίζεις ότι οι μπάρες ή η φύλαξη θα αλλάξει κάτι είσαι πολύ γελασμένος. Πάλι θα δωθούν πάρα πολλά σήματα, και σε κατοίκους και σε καταστηματάρχες, που αρκετοί δεν θα έπρεπε να έχουν. Οι υπόλοιποι θα πάρουν κάρτες κατ΄εξαίρεση!!! Έτσι θα μπαινοβγαίνουν πάλι όλοι και νόμιμα μάλιστα!!! Η κοροιδία στο μεγαλείο της.
    Έτσι γίνεται κάθε χρόνο. Απλά μπαίνει μία τάξη ας πούμε μόνο στα κεντρικά σημεία. ΟΛΟΙ φοβούνται το πολιτικό κόστος και τις αντιδράσεις κατοίκων, (που έχουν βέβαια και δίκιο), και καταστηματαρχών που είναι και η πληγή της Παλιάς Πόλης. Κάνει κανείς τίποτα; ΌΧΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ. Κάθε χρόνο τα ίδια, μόνο λόγια και ημίμετρα, απλά και μόνο για να μην τους κατηγορήσουν ότι δεν κάνουν και τίποτα. Δεν γίνεται όμως δουλειά έτσι. Δεν μπορείς να τους έχεις όλους ευχαριστημένους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος12/3/11 19:37

    axroisth mono tis karekle pianete gia to pio shmantiko mnhmio...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος12/3/11 20:03

    ξεφραγο αμπελι το εκαναν οι μαγαζατορες δικα τους ειναι τα αμαξια!! Δεν φτανει που κατακλεβουν τον τουριστα τωρα το εκαναν και οικοπεδο τους! Σαν δεν ντρεπεστε απατεωνες μαγαζατορες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος12/3/11 20:37

    Εσύ που έγραψες τελευταίος πρέπει να είσαι πολύ μειωμένης ευθύνης.Γκαγκά εντελώς (και με κεφαλαίο γ)!
    Αν ένας κλέψει (που τέτοια παραδείγματα είναι μια-δύο φορές το χρόνο και σχεδόν πάντα από τον ίδιο μαγαζάτορα) είναι όλοι κλέφτες?
    Που είναι το κράτος σε αυτόν που κλεύει κάθε χρόνο και έχει κάνει συλλογή από καταγγελίες να του κλείσει το μαγαζί?
    Την ημέρα του κρουαζιεροπλοίου είδες πως ήταν η πλατεία Ιπποκράτους (το κεντρικό συντριβάνι) από την καφετερία?
    Φυσικά και πρώτα απόλα έχει ευθύνη αυτός ο ηλίθιος που βγάζει τραπέζια όπου να 'ναι αλλά που είναι ο δήμος να τον μαζέψει?
    Έχουμε ευθύνη όλοι μας για την κατάντια των όλων στο νησί μας,αλλά αν λειτουργούσαν οι νόμοι,έστω οι απλοί νόμοι,θα ήταν καλύτερα τα πράγματα.
    Ναι είμαι και εγώ μαγαζάτορας και εσύ "κύριε" που έγραψες παραπάνω από εμένα,δεν έχεις κανένα δικαίωμα να κατηγορείς εμένα επειδή κάποιοι συνάδελφοι μου είναι παράνομοι και εκτός τόπου και χρόνου.Είσαι τραγικός και να προσέχεις πως μιλάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος12/3/11 20:38

    prepi na klisi monima kai kanena paso se kanenan mono gia anefodiasmo mexrei tis 10 kai telos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος13/3/11 01:03

    12/3/11 20:37...Eisai ki esy gnostos kleftrakos exei dikio to palikari pou sas leei kleftes!
    kai min rixneis tis ey8ynes allou to ar8ro anavike kai gia sena!! ksereis pios eimai....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος13/3/11 06:47

    Ο φιλος 12/3/11 20:37..Ριχνει αλλου τις δικες του ευθυνες για την καταντια της Παλιας Πολης!! Παντα φταινε οι αλλοι..Το γνωστο παραμυθι!!
    Επειδη εχετε ενα μαγαζακι εκει δεν σημαινει οτι σας ανηκει και η Παλια Πολη? εσεις την κανατε οικοπεδο σας! Ολοι "ΜΑΣ" εχουμε βαλει το χερακι μας για να γινει ετσι που εχει γινει η Παλια Πολη!! Ασε που εχετε κατακλεψει τους τουριστες!! Τουλαχιστον κανε την "παπια" και μην ριχνεις τις δικες σου ευθυνες σε αλλους δειξε και λιγο αντρισμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος13/3/11 08:16

    kai nai! o diaxeirisths esbhse sxolio moy..epeidh ta exwna..mprabo!!

    alloy kai allou ta afhneis...edw se marane e???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος13/3/11 19:33

    Καλά χάνεε εντελώς έτσι...
    Πείτε εσείς τη δουλειά κάνετε (αν κάνετε) να σας δώσο ένα παράδειγμα συναδέλφου σας να αρχίζω να σας κατηγορώ επειδή ο άλλος είναι παράνομος. Πραγματικά τραγικοί.
    Εσύ παλικαράκι έχεις μάθει να κρύβεσε και να κάνεις την πάπια εγώ όχι γιαυτό και δεν κάνω τώρα την πάπια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλησπέρα. Μια παρατήρηση να κάνω και να πω εξ'αρχής ότι δε δικαιολογώ κανένα.
    Καταρχήν η φωτογραφία δείχνει το χώρο πριν από την είσοδο προς την παλιά πόλη. Ο φίλος που έστειλε τη συγκεκριμένη φωτογραφία γιατί δεν μπήκε και μέσα να δεί; Δεν νομίζω πως είναι τοοοοοόσο τραγικό να υπάρχουν σταθμευμένα αυτοκίνητα.Για μέχρι το σημείο εκείνο. Και καλά αυτό, που όλοι κάνετε σαν τρελοί.. Μη μου πείτε ότι δεν ξέρετε τι γίνεται το βράδυ μέσα σε όλη την παλιά πόλη από τα αμάξια όταν όλοι βγαίνουν το βράδυ. Ο τρελός χαμός..Αυτό γιατί δεν το ανέφερε κανείς.. Και μην πείτε ότι τα υπόλοιπα μαγαζιά είναι κλειστά. Μιλάμε για την ασφάλεια του καθενός.
    Μάρτης είναι ακόμα, η τουριστική σεζόν δεν άνοιξε ακόμα. Το καλοκαίρι πιστεύω ότι το μέτρο τηρείται σε μεγάλο βαθμό.Απλά καλό είναι να υπάρχει λίγη συγκράτηση και να μην κράζουμε με το παραμικρό. Το πρόβλημα δε λύνεται απλά διαπιστώνοντας την ύπαρξη του, ούτε απαιτώντας από την πολιτεία να πάρει άμεσα και δραστικά μέτρα..τι μέτρα, πόσα;; και εμείς τι κάνουμε;;Στην πράξη εννοώ.Ποιος από μας δεν έχει διπλοπαρκάρει και ας ξέρει ότι εμποδίζει;;Και άλλα παρόμοια παραδείγματα.
    Απλά μερικές σκέψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος14/3/11 08:35

    Οι καταστηματαρχες παρκαρουν τα οχηματα τους στην Π.Πολη!! Μπαινει ο τουριστας για να θαυμασει την Π.Πολη και αντι για αυτο θαυμαζει την mercedes compressor ...Και ολα τα ντελικατα οχηματα του νεοπλουτου Ροδιτη!!! Εχετε ισοπεδωσει τα παντα κυριοι καταστηματαρχες ελεος πια!!! Δεν φτανει που οι τιμες σας ειναι απλησιαστες δεν φτανει που αισθητικα εχετε καταντησει αυτο το παγκοσμιο μνημειο τσαντιρι...Τωρα το εχετε κανει και οικοπεδο σας!! Καλα δεν υπαρχει ενας γερανος να τα μαζευει? μονο τοτε θα βαλετε μυαλο(αν εχετε) Κυριοι καταστηματαρχες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος14/3/11 08:46

    symfono apolyta me ton filo 14/3/11 08:35!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος15/3/11 13:10

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ..ΞΥΠΝΗΣΤΕ,ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΙΔΙΚΑ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΑΜΔΑΣ? Ο ΠΕΖΟΣ ΕΚΤΟΠΙΖΕΤΑΙ! ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΦΤΑΙΜΕ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος18/3/11 08:35

    Όταν ανοίγει η τουριστική σαιζόν επίσημα,υπάρχει γερανός και όλοι καταστηματάρχες το ξέρουν.Οπότε αυτοί δεν μπαίνουν μέσα με το αυτοκίνητο γιατί αυτοί ξέρουν καλύτερα από όλους ότι ο γερανός πάντα περιμένει και το ότι υπάρχει μόνιμη αστυνομική δύναμη που τραβάει βόλτες μέσα στην Παλιά Πόλη.Το καλοκαίρι είναι οι μόνιμοι κάτοικοι που επιτρέπετε να εισέρχοντε με τα αυτοκίνητα τους αλλά όχι σε περιοχές με πολύ κόσμο (πχ Σωκράτους,Συντριβάνια,Αριστοτέλους) και εσείς εδώ που βρίζετε τους καταστηματάρχες ενώ το καλοκαίρι πηγαίνετε να πιείτε ένα ποτό σταθμεύοντας μέσα στο μνημείο.
    Όσον αφορά για τους νεόπλουτους,επειδή εκεί δουλεύω,ναι υπάρχουν λεφτά,όχι δεν είναι κάτι το τόσο πλούσιο.Αν ο καθένας πληρώνει ενοίκεια 2 και 3 χιλιάδων ευρώ δεν αντέχουν οικονομικά να πουλάνε φθηνά.Οπότε αν για κάποιους είναι ακριβά να μην πηγαίνουν εκεί και να μην τους ενδιαφέρει και πολύ γιατί δεν είναι καμιά δημόσια εταιρία,είναι ιδιωτική.
    Κοιτάξτε λίγο πιο καθαρά μερικοί,με περισσότερο μυαλό.Αντί να αλληλοκατηγορόμαστε μπορεί να υπάρχει λύση με όμορφα λόγια.Όλοι Ροδίτες είμαστε και σίγουρα όλοι αγαπάμε τον τόπο μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος20/3/11 23:46

    bre pios einai o klefths sthn p poli milaei pio s tora kanis apotuximenos..kala kanoun kai bgazoun trapezakia na mazeui hlio o kosmos ta autokhnhta den exoun thesi sthn maisewnikh poli yparxoun kai oi anegkefaloi alla mhn ta isopedononoume ola ..xalaroste

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *