ροή ειδήσεων

ΝΕΚΡΟ ΕΛΑΦΙ ΣΤΑ ΑΦΑΝΤΟΥ

ΕΝΑ ΕΛΑΦΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΜΕΣΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ 4-5 ΧΡΟΝΩΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΝΕΚΡΟ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ ΣΤΑ ΑΦΑΝΤΟΥ...
ΕΙΧΕ ΠΑΓΙΔΕΥΤΕΙ ΣΕ ΕΛΑΙΟΔΥΧΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΦΡΙΚΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΑΠΟ ΑΣΥΤΙΑ ΚΑΙ ΔΙΨΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 4-5 ΜΕΡΕΣ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟ 

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ 

Σχόλια

  1. Ανώνυμος28/3/11 00:40

    5-10 exoun meinei ola k ola k anti na ta prostateuoun ta exoun parathmena......NTROPH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/3/11 07:54

    Οι κυνηγοι τα σκοτωνουν!! οι καταψυκτες τους εχουν γεμισει με ελαφια...ερχεται και το Πασχα και καταλαβαινετε τι εχει να γινει!! ολα αυτα βεβαια με τις ευλογιες των θυροφυλακων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος28/3/11 08:50

    ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΙ ΘΗΡΟΦΥΛΑΚΕΣ ΜΕ ΗΤΑ!!!!!!!!!!! ΕΓΡΑΨΕΣ ΠΟΡΤΙΕΡΗΔΕΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΩΣΕΙ ΒΟΔΙ Ε ΒΟΔΙ !!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος28/3/11 13:30

    28/3/11 08:50 se pirakse re vlaka i or8ografia tou an8ropou kai oxi oi kataggelies tou! Mallon kinigos eisai re dolofone twn zwwn e zwo!! exete rimaksei ta elafia kai kinigate paranoma lagous foniades milas kai apo panw xazoxaroumene!! san den ntrepeste alites!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος28/3/11 13:58

    Καλα μιλαμε ο φιλος 08:50 ..Εχει Επιπεδο ( 0 )...
    επισης και το (IQ) σου ειναι προφανως φυστικιου!!!
    Και μαθε να εκφραζεσαι...Καθυστερημενε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος28/3/11 14:02

    ΚΥΝΗΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο 28/3/11 08:50 ..ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΙ ΤΩΝ ΕΛΑΦΙΩΝ!! ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ "ΦΑΕΙ" ΠΟΛΛΑ ΕΛΑΦΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος28/3/11 16:43

    μπράβο μας που σκοτώνουμε συστηματικά το ΣΗΜΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ της πόλης και τους νησιού μας..

    ε είμαστε ΑΞΙΟΙ της μοίρας μας ορισμένοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος28/3/11 17:27

    ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΜΑ..Σ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΓΙΑ ΒΓΗΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΛΙΟΑΔΕΛΦΕΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΜΩΡΗ ΑΔΕΡΦΑΡΕΣ ??ΝΑ ΛΕΤΕ ΜΑΛΑ..ΕΣ ΜΟΝΟ ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΒΓΕΙΤΕ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΞΕΦΩΝΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΦΡΑΓΚΟΡΟΥΜΠΙΝΕΙΕΣ ΓΙΑ ΒΓΕΙΤΕ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος28/3/11 17:54

    Φιλε μου πραγματικα μπορεις να μου εξηγησεις τι γραφεις? Η πιο ειναι το σωστο? αυτο--->ΒΓΗΤΕ Η το αλλο...--->ΒΓΕΙΤΕ! Απο την οργη σου φαινεται καθαρα οτι εχεις ρημαξει τα Ελαφακια! Θα κανεις καλο Πασχα!! Ειδες την κριση και αντι να πας να αγορασεις ενα κατσικι εσυ σκοτωνεις τα Ελαφακια!! Αισχος δολοφονε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος28/3/11 18:01

    xaxaxaxaxaaxa! ontws ki egw duskoleutika na diabasw tis ahdies pou grafei o 28/3/11 17:27 ! epidi kserw pollous kinigous o sigkekrimenos einai stin black list..gnostos se ola ta stekia! an rotisete tous gitonous toy 8a sas pou oti sxedon ka8e bdomada troei elafi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος28/3/11 18:05

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΤΕ? ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΝΗΓΟΣ 28/3/11 17:27 ΤΡΩΕΙ ΕΛΑΦΙΑ ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ? ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΕ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ..ΙΧΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΟΥ? ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΑΝΝΙΒΑΛΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος28/3/11 18:07

    επειδή όλοι σας και οι μέν και οι δέ ,

    πιστεύω ότι είστε ενλογα όντα,

    θέλω να σας αρωτήξω,,

    ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΑΦΙΑ ΤΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΥΝΗΓΟΙ ΑΛΛΑ - αν οι κυνηγοί δεν σκοτώνουν τα ελάφια, τότε ποιοί άλλοι έχουν όπλα και τα σκοτώνουν ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος28/3/11 18:13

    Αυτο λεμε φιλε μου τοση ωρα!!! Μονο αυτοι εχουν οπλα αρα αυτοι σκοτωνουν τα αμοιρα τα ζωα...εκτος και αν το κανουν οι αλλοι με τα οπλα τα paintball που πετανε χρωματα!!! Αλλα υπαρχει και αλλη εξηγηση...Τα ελαφια εχουν οπλα και σκοτωνει το ενα το αλλο!!! Οι κυνηγοι σκοτωνουν τα ελαφια..και μαλιστα με μαρτυριες τα εχουν βρει και κρεμασμενα απο τα δεντρα που τα γδερνουν για να στα δαση για να μην τους δει κανεις και το παρουσιαζουν σαν κατσικι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος28/3/11 18:20

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΛΑΦΙΑ...ΕΠΙΣΗΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΓΕΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΕΤΟΥΣ..ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΣΑΜΟΣΟΥΝ!! ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΑ!! ΠΗΡΑΝ ΕΝΑ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΙΝΕΙΤΕ!! ΕΣΥ ΚΥΝΗΓΕ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ BLACK LIST ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος28/3/11 18:27

    TO SISTIMA TOUS EINAI...TO KREMOUN TO ZWO STO DENTRO TO GDERNOYN TOU KOBOUN TO KEFALI KAI TIS OPLES GIA NA MIN MPOREI NA TO ANAGNORISEI KANEIS! KAI LENE SE OLOUS OTI EINAI KATSIKI!! TO SFAKSIMO TO KANOUN PANTA EKEI POU TO SKOTONOUN! AN ROTISETE TA PAIDIA POU EPIVLEPOUN TA ELAFIA KAI GENIKA TOUS LA8RO8URES 8A SAS POUN AYTA POU SAS LEO EGO! SKOTONOUN KAI AETOUS KAI GERAKIA OPWS EIPE O FILOS PIO PANW!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος28/3/11 23:50

    μην σκοτωνετε τα ελαφακια...εχουν την πικρα τους που ειναι Γ εθνικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος29/3/11 00:08

    ΠΡΟΣ ΝΟΤΙΑ ΡΟΔΟ ΠΑΝΤΩΣ ΒΛΕΠΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΛΑΦΑΚΙΑ.. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος29/3/11 13:23

    Για να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους και να μην λαικίζουμε υπέρμετρα. Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία (διδακτορική διατριβή Πανεπιστημίου Αθηνών) ο πληθυσμός του Πλατωνιού την δεκαετία του 90 υπολογιζόταν στα 40 άτομα περίπου ενώ στα μέσα της δεκατίας του 2000 εκτιμήθηκε σε 250 - 500 άτομα, δηλαδή σε 10 χρόνια σχεδόν ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΕ ο πληθυσμός (http://www.aithria.org/docs/damages_platonia.pdf.
    Σήμερα οι εκτιμήσεις λένε ότι ο πληθυσμός έχει ξεπεράσει κατά πολύ τα 1000 άτομα με διαρκώς αυξανόμενες τάσεις.
    Ένδειξη της αυξησης του πληθυσμού είναι τα πολλά τροχαία ατυχήματα που γίνονται με θύματα πλατώνια. Απο οικολογικής άποψης αυτό είναι αναμενόμενο διότι ο αυξανόμενος πληθυσμός καταλαμβάνει συνεχώς νέες περιοχές οι οποίες δεν πληρούν πάντοτε και τις απαραίτητες προυποθέσεις. Επίσης λόγω του μεγάλου πληθυσμού οι πιθανότητες ατυχήματος είναι αυξημένες. Υπο αυτές τις συνθήκες συμβαίνουν και απώλειες απο αιτίες όπως του εγκλωβισμού σε δίχτια ελαιοπαραγωγών.
    Η εντυπωσιακή αύξηση του πληθυσμού εκτός των άλλων είναι και αποτέλεσμα της προστασίας και φύλαξης που υφίσταται το είδος. Τα τελευταία χρόνια η φύλαξη του πληθυσμού γίνεται κυρίως απο τους θηροφύλακες του Κυνηγετικού Συλλόγου Ρόδου, δηλαδή με χρήματα αποκλειστικά και μόνο των κυνηγών του νησιού.
    Οι κίνδυνοι που θα αντιμετωπίσουν άμεσα τα πλατώνια θα προέρχονται απο την υπεραύξηση τους σχέση με τους διαθέσιμους βιοτόπους και έκει έχουμε όλοι σχεδόν ευθύνη που με πέρισσια ευκολία κτίζουμε ή θα θέλαμε να κτίσουμε ένα σπίτι κοντά στο δάσος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος29/3/11 17:15

    Οντως οι περισσοτεροι κυνηγοι ειναι "σωστοι"...Αλλα υπαρχουν καποιοι "γνωστοι" που δεν μπορω να ονομασω διοτι θα κινδυνεψει και η ζωη μου...Που τρωνε κρεας ελαφιου!! Σχεδον ολοι ξερουν αλλα κανεις δεν μιλαει γιατι προφανως εχουν τον φοβο οπως εγω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος29/3/11 17:20

    ΜΑΛΛΟΝ ΨΑΡΟΤΟΥΦΕΚΑΔΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΕΛΑΦΙΑ!!! ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ...ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ ΚΑΙ ΜΠΕΡΕΤΕΣ ΤΟΤΕ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΨΑΡΟΤΟΥΦΕΚΑΔΕΣ!!! ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ? ΕΣΕΙΣ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ ΤΑ ΕΛΑΦΙΑ ΚΥΝΗΓΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος4/11/12 22:23

    STAMATISTE NA TROTE ELAFIA,DEN FTANOYN GIA OLOYS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *