ροή ειδήσεων

Ο «Ρόδιος Μέσι» αποκαλύπτεται !

Έχει γίνει πολύς ντόρος προς το όνομα του τον τελευταίο καιρό με αφορμή τα βίντεο που δείχνουν τα εξαιρετικά γκολ που πετυχαίνει με την φανέλα του Ε.Ν.Αφάντου...
Ο Νίκος Κανέλλος αποκαλείται ως «ρόδιος Μέσι», παρότι το θεωρεί φυσικά υπερβολικό και αποκάλυψε πως η φετινή χρονιά τον έκανε το επίκεντρο της Β κατηγορίας. Όπως ανέφερε έχει ήδη μπει στο στόχαστρο αρκετών ομάδων, αλλά όχι της μεγάλης ομάδας του Αφάντου.

Έκανες μια πολύ καλή χρονιά φέτος με το Ε.Ν.Α, πέτυχες 19 γκολ , αυτό από μόνο του υποδηλώνει πως ήταν μια πολύ καλή σεζόν για σένα. Εσύ πως το αντιλαμβάνεσαι;

Ναι όντως είναι ότι φέτος βρισκόμουν σε πολύ καλή φόρμα, σε σχέση με τις δύο προηγούμενες χρονιές μου στο Ε.Ν.Α. Η δική μου αντίληψη όσο αφορά τις δικές μου εμφανίσεις έχει να κάνει με τους συμπαίκτες μου, που συνέβαλαν στο να πετύχω τόσα γκολ και να βοηθήσω την ομάδα μου.

Όλος ο ντόρος που έχει γίνει μετά τα βίντεο που έχεις στο ίντερνετ, πόσο σε έχει επηρεάσει και ποια είναι η αντίδραση των συγχωριανών σου σε όλο αυτό;

Ο ντόρος που έχει γίνει με τα βίντεο ξεκίνημα από μια πλάκα ενός πολύ καλού φίλου και συμπαίκτη μου, του Νίκου Μοσχούς και αφορούσε το γκολ που είχαν πετύχει με τον Δαμάγητο αρχικά και το απευθείας φάουλ απέναντι στον Δωριέα στην συνέχεια. Για να πω την αλήθεια εμένα προσωπικά δεν με έχει επηρεάσει και προσπαθώ μέρα με την μέρα να γίνομαι καλύτερος μέσα από τις προπονήσεις και τις οδηγίες του προπονητή μου άσχετα από τις πολλές πλάκες που δέχομαι από φίλος και γενικώς συγχωριανούς.
Ο χαρακτηρισμός «ρόδιος μέσσι» είναι υπερβολικός, υπήρχαν πειράγματα από τους φίλους σου μετά από αυτός;

Ναι όντως είναι αλήθεια ότι ο χαρακτηρισμός «Ρόδιος Μέσι» είναι αρκετά βαρύς για έναν παίκτη που αγωνίζεται σε τοπικά πρωταθλήματα. Φυσικά υπήρχαν και υπάρχουν αρκετά πειράγματα από γνωστούς που με αποκαλούν έτσι. Άλλωστε κακά τα ψέματα Μέσι είναι μόνο ένας στο πλανήτη και εμείς ζούμε με τα δικά μας όνειρα.

Για την ομάδα σου, το Ε.Ν.Α ήταν μια θετική σεζόν, μετά την τέταρτη θέση στην βαθμολογία?

Ναι σίγουρα. Ήταν επιτυχημένη σεζόν αφού από την αρχή της χρονιάς δεν υπήρχε κανένας συγκεκριμένος στόχος, παρά μόνο μια καλή και αξιοπρεπή πορεία στα δρώμενα του ομίλου. Πιστεύω ατράνταχτα πάντως πως αν δεν υπήρχαν συνεχείς αλλαγές προπονητών στην ομάδα και πορευόμασταν εξ αρχής με τον Γιώργο Μπακίρη στον πάγκο, οι στόχοι θα ήταν διαφορετικοί.
Έχεις περάσει από αρκετές ομάδες του τοπικού στα 25 σου, μετά την φετινή χρονιά σκέφτεσαι την προοπτική μια μεγάλης ομάδας;

Σωστά τα λες. Έχω περάσει από αρκετές ομάδες όπως ο Εθνικός, Ο Α.Ε.Ρ.Α, ο Κλεόβουλος και άλλες. Ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει η μέρα και πως είναι η επόμενη. Ο κάθε ποδοσφαιριστής, επαγγελματίας και μη, όσο αγωνίζεται ελπίζει για κάτι καλύτερο και είναι λογικό.
Έχεις δεχτεί κάποια πρόταση μέχρι τώρα;

Ναι εννοείται αυτό, αλλά τον πρώτο λόγο έχει πάντα η ομάδα μου το Ε.Ν.Α. Άλλωστε είμαι ευχαριστημένος από την συνεργασία μας και ποτέ δεν έχω κρύψει την αγάπη μου για την συγκεκριμένη ομάδα και τους ανθρώπους που την απαρτίζουν και την διοικούν.

Η «μεγάλη» ομάδα του χωριού ο Α.Ε.Ρ.Α σε έχει προσελκύσει μέχρι τώρα, από όσο ξέρω είχες αγωνιστεί εκεί και στο παρελθόν;

Όχι. Δεν εχω δεχτεί κάποια κρούση σοβαρή από την ομάδα του Α.Ε.Ρ.Α μέχρι τώρα. Έχω αγωνιστεί εκεί πολλές χρονιές στο παρελθόν από τα παιδικά μου χρόνια μέχρι τα 21 μου αλλά για πολλούς και διάφορους λόγους είναι πλέον δύσκολο να ξαναφορέσω την συγκεκριμένη φανέλα.
Ποιόν παίκτη του τοπικού μας ποδοσφαίρου είχες σαν πρότυπο, ποιόν Έλληνα ποδοσφαιριστή και ποιόν ξένο;

Σαν παίκτη του τοπικού μας ποδοσφαίρου, από μικρό παιδί θαύμαζα τον θείο μου, τον Γιάννη τον Λαουδίκο, ο οποίος αγωνιζόταν με την ομάδα του Α.Ε.Ρ.Α και της Ρόδου στα καλά της χρόνια. Όσο αναφορά τον Έλληνα τώρα, αυτός που έχει αφήσει το στίγμα του και μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί ακόμα κάποιος κοντά στα δικά του στάνταρ είναι ο Βασίλης Χατζηπαναγής. Τέλος κατά τα την γνώμη μου δεν υπήρξε και δεν πρόκειται να υπάρξει ποδοσφαιριστής με την ευφυΐα και την τεχνική του μεγάλου Ζινεντίν Ζιντάν. Ο Ζιντάν ήταν, είναι και θα είναι μοναδικός.

Κλείνοντας θέλω το μήνυμα σου για ένα καλύτερο τοπικό πρωτάθλημα την νέα σεζόν;

Πρωτίστως θέλω να ευχαριστήσω θερμά την διοίκηση αλλά και τον προπονητή της ομάδας μας, τον Γιώργο Μπακίρη για την συμπαράσταση τους και την προσφορά τους στον σύλλογο και σε εμένα προσωπικά. Να είναι σίγουροι πως ξημερώνουν καλύτερες και πιο ελπιδοφόρες μέρες για την ομάδα του Ε.Ν.Α. Η ευχή μου για ένα καλύτερο τοπικό πρωτάθλημα την νέα σεζόν είναι να ανέβει το επίπεδο όλων των ομάδων και να είναι πιο ανταγωνιστικές όλες οι κατηγορίες. Τέλος θέλω να υπάρχει μεγαλύτερη παρουσία του κόσμου και κυρίως παιδιών στα γήπεδα της Ρόδου.

xxsports.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος16/4/11 05:08

    ¨ΕΛΕΟς ΠΙΟ ΜΕΤΟ ΚΑΝΕΛΑΤΣΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16/4/11 11:24

    RE NIKO!!!!!!!!!! AXXAXXA !! ASYRMATOS RECEPTION!! O NIKOS AKOUEI?? NIKO!!! NIKO??? NIKOOOOOOOO !!!! XXX AXAXAX!! ANTREAS VILLAGE!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος16/4/11 12:01

    εγω ειμαι πιο καλος απο αυτον!γιατι δεν μου πηρανε συνεντευξη τοσες φορες και δεν βαλανε το ονομα μου σε τοσες ιστοσελιδες?
    απλη απορια ειναι..μην αρχισετε να με πυροβολειτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος16/4/11 12:26

    Μαλλον επειδη εισαι μαλακας?Αχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος16/4/11 16:55

    Εσυ ετσι οπως απαντας φαινεσαι ακομη πιο μαλακας.Αν ειμαι εγω μαλακας φαντασου τι εισαι εσυ βλακακο.οσο για τον Κανελλο στην τελευταια κατηγορια του τοπικου ειναι ικανος να τα κανει αλλα για παραπανω δυσκολα.Οπως τον βλεπω με μισο τζατζαρισμα θα ειναι συνεχεια κατω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος16/4/11 22:21

    oloi exoune gini messi , o enas tis ellados, o allos tis R odou, oloi MESSI echi=one gini, o MESSI tou Paradisiou tou Kleanthi pios EINAI ?

    Kleanthi for ever Paradisiotes RATS.

    Me polous cheretismous

    Vangelis Binoglou

    Proedros tou Kleanthi Paradisiou kai AUTO EUROPE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος17/4/11 00:58

    Πρε δεν εμπορείτε καλα καλα να πάρετε τα πόδια σας και θέλετε να σας αποκαλού και Μέσιδες που δεν σας σέρνει η μέση σας εγίνατε ούλοι φίρμες απο τις ακαδημίες ποδοσπέρου της καθολικής !

    Πάεις πιο έξω που το ντέρμα και το παρακαλάς να σε βάλει γκόλ και λέεις του μετά που φέυγει η μπάλα ατυχώς πιο πάνω απο το γάμμα, εχτύπου-εχτύπου έμουνι

    εφτά θα λέμε τώρα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος17/4/11 02:09

    Ω πρε... τι κανιά είναι αυτά???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος17/4/11 08:36

    δε πιο τα φαντενάτσια τι κάμνου ω βα Μαρετουλλι εγίνασι μοδέρνοι και γράφου ντους τα νέα ω βα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος18/4/11 17:12

    Οχ παναγια μου το ακουσαμε και αυτο!!!Αν ηξερε ο μεγας αλεξανδρος για ποιους πολεμουσε,θα τα ειχε παρατισει απο την αρχη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. nikoletos empona19/4/11 04:17

    e oxi kai apogonoi tou Myalou Alexandrou ta KAOUNIA !

    apogonoi mallon piraton einai

    EMPONA RULES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος19/4/11 09:17

    Θα συμφονισω μαζι σου!!!Γιατι απο την Ελλαδα τα παντα περιμενης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος20/4/11 09:30

    δέτα πρε τα καουνάτσα πρε τα καουνάτσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος22/4/11 01:26

    DO YOU SPEAK GREEK???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος22/4/11 02:59

    πως μιλάτε έτσι ρε σούργελα έλεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος4/5/11 20:58

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΣΤΟ NEWS12 ΠΡΙΝ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΕΒΑΛΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΓΚΟΛ.ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΤΕΧΝΙΚΗ.ΑΝ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΓΚΟΛ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΥΧΗ
    ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΕΒΑΛΕ ΤΟΣΑ ΓΚΟΛ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *