ροή ειδήσεων

Αναβάθμιση της τουριστικής εκπαίδευσης υποσχέθηκε ο Νικητιάδης

Σε ανώτατες σχολές εξελίσσονται στο εγγύς μέλλον οι σχολές του Οργανισμού Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης ΟΤΕΚ που λειτουργούν στην Κρήτη και στη Ρόδο...
όπως διαβεβαίωσε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Γιώργος Νικητιάδης, το διοικητικό συμβούλιο του ΟΤΕΚ, κατά την παρουσία του στη συνεδρίαση του Οργανισμού.

Ο κ. Νικητιάδης κατά την πρώτη επίσκεψη που πραγματοποίησε μέλος της Κυβέρνησης σε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΤΕΚ, ζήτησε μεγαλύτερη εξωστρέφεια από τον Οργανισμό, παρεμβάσεις σε πολλά επίπεδα και σύνδεση της λειτουργίας του με την πραγματική οικονομία στο χώρο του τουρισμού. «Εκπαίδευση και κατάρτιση πρέπει να είναι απόλυτα συνυφασμένες με τις προσπάθειες που γίνονται για την αναβάθμιση του ελληνικού τουρισμού και τη βελτίωση της ποιότητας, που αποτελεί άμεση προτεραιότητα της Κυβέρνησης», τόνισε ο υφυπουργός. Στο πλαίσιο της αναβάθμισης της λειτουργίας των σχολών τουριστικής εκπαίδευσης, ο κ. Νικητιάδης σημείωσε, ότι οι σχολές που λειτουργούν στην Κρήτη και στη Ρόδο θα πρέπει να εξελιχθούν σε ανώτατες σχολές και αυτό αποτελεί στόχο για το εγγύς μέλλον. Ο υφυπουργός ζήτησε από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου να προχωρήσει ο διαχειριστικός έλεγχος που ήδη έχει αρχίσει και να υποβάλουν άμεσα προτάσεις που αφορούν, τόσο στην αποδοτικότερη λειτουργία των σχολών του Οργανισμού και των Τουριστικών Σχολών, όσο και για τον εξορθολογισμό των δαπανών. Ζήτησε, έγκαιρο προγραμματισμό για την επόμενη εκπαιδευτική περίοδο, επισημαίνοντας ότι θα πρέπει να ληφθεί υπόψη η οικονομική συγκυρία, χωρίς ωστόσο αυτό να γίνει εις βάρος της ποιότητας των σπουδών. Παράλληλα, ζήτησε μέχρι το τέλος Μαΐου να έχουν καταλήξει τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου σε ένα σχέδιο προτάσεων για τον νέο Οργανισμό λειτουργίας του ΟΤΕΚ, που θα συζητηθεί σε νέα συνάντηση η οποία θα πραγματοποιηθεί παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου. Κατά την επίσκεψή του, ο κ. Νικητιάδης, συναντήθηκε και με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων, από τους οποίους άκουσε τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις τους και τους διαβεβαίωσε, όπως άλλωστε και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού, ότι θα υπάρχει πλέον ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου για την άμεση λύση όλων των προβλημάτων. Ο υφυπουργός επισκέφθηκε όλα τα γραφεία του Οργανισμού, μίλησε με τους υπαλλήλους και ενημερώθηκε για θέματα που αφορούν στη λειτουργία του Οργανισμού.

money-tourism.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος7/4/11 20:53

    Το ψέμα είναι μέσα στη φύση τους. Δεν μπορούν οι πασόκοι να ζήσουν χωρίς κλεψιά και ψέματα. Ότι λέει και υπόσχεται να περιμένετε το αντίθετο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/4/11 22:19

    Καλα ακομη δεν βαλατε μυαλο? ακομη και τωρα που ο λαος ξερει οτι τον κοροιδεψατε ακομη και τωρα που ξερουμε ολοι οτι τα 2 μεγαλα κομματα κατακλεψαν τα λεφτα συνεχιζετε να προκαλειτε τον κοσμο! ειστε ψευτες κλεφτες και ευχη μου να σας πλακωσει η οροφη της βουλης απατεωνες!

    Μετα τιμης.. ενα θυμα σας αλητες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος7/4/11 22:22

    Φροντισέ εσύ να έρθει τουρισμός φέτος γιατί τη βάψατε λαμόγια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος8/4/11 01:14

    Eιναι 7 Απριλιου και δεν κουνιετε φυλλο απο τουριστες. Την κυριακη στην νετ ελεγε οτι ειμαστε γεματοι ανοιξαμε. Ποσα ξενοδοχεια εχουν ανοιξη; Κατι γινεται με τα πλοια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος8/4/11 01:50

    Αυτοί νομίζουν ότι θα περάσει και το καλοκαίρι και θα συνεχίζουν το ίδιο βιολί να λένε μόνο λόγια λόγια λόγια και ταυτόχρονα να παίρνουν όλο και περισσότερα μέτρα κατά των εργαζομένων, των επαγγελματιών, των συνταξιούχων, του λαού, αφήνοντας τους ΒαρδινοΚοακάληδες ανέγγιχτους και όλα τα λαμόγια και τους δοσίλογους Χριστοφορούς, Μαντέλιδες, Τσουκάκους, Άκηδες, Βουλγαράκιδες, Εφρέμιδες και λοιπούς όξω και ατιμώρητους . Νύχτα θα φύγουνε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος8/4/11 08:34

    αυτός που βγάζει τη Ρόδο στο σφυρί πρέπει να τιμωρηθεί τα μέγιστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος8/4/11 12:20

    Και ο μακαρίτης ο Μπαλόπουλος τα ίδια ακριβώς έλεγε το 1973 για την ΑΣΤΕΡ.
    Δεν πρόκανε όμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος8/4/11 16:08

    ουστ προδοτες της Ελλαδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος8/4/11 20:07

    Πως θα γίνει αναβάθμιση της τουριστικής εκπαίδευσης ? Όταν ο Αντιπρόεδρος και μέλος του Δ.Σ. του ΟΤΕΚ συμμετέχουν σε φιέστα με πλουσιοπάροχα εδέσματα στο Εκπαιδευτήριο της Αναβύσσου! Ενώ τους μαθητές τους ταΐζουν …………. Φακές με κριθαράκι !!!!! Για τέτοια αναβάθμιση λέτε κ.Νικητιάδη ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος8/4/11 20:55

    EINAI ΨΕΥΤΕΣ, ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΣΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος15/4/11 01:10

    Ειμαι σπουδαστης στο ΟΤΕΚ Κρητης, στη σχολή μαγείρων.Δεν έχουμε υλικά να φτιάξουμε ούτε ...μακαρόνια, εδώ και 3 εβδομάδες.Αποφασίσαμε να φέρνουμε απο το σπίτι μας υλικά , μπας και δούμε καμιά συνταγή...Ντροπή και αίσχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *