ροή ειδήσεων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ....

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΔΗΓΟΣ ΤΑΞΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΩ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΕΧΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΕΣ.... ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΩΛΕΙΘΩ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΙΕΣ... ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΟΜΩΣ ΣΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ... ΞΕΡΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ 24 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΟΙΜΟΎΝΤΑΙ ΕΜΕΙΣ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΣΗΜΕΙΑ ΑΠΟΜΕΡΑ... ΜΑΘΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΩΣΕΙ ΑΝΡΘΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ ΑΠΟ ΒΕΒΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝΕ ΜΙΣΟΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΣΕ ΜΕΡΗ ΔΥΣΒΑΤ ΚΑΙ ΑΠΟΜΕΡΑ,,,ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΥΧΑΙΝΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ... ΤΣΑΝΤΑΚΗΔΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΕΦΤΑΝΕ ΣΕ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ Η ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΟΝΕΣΒΑΛΑΜΕ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΨΗΦΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΚΙΝΔΥΝΟ .... ΕΙΔΑΜΕ ΦΩΤΙΕΣ ΣΕ ΜΕΡΗ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΚΟΙΜΑΣΤΕ.... ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΜΟΥΝΑ ΩΡΕΣ ΝΑ ΓΡΑΦΩ,,, ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΠΠΑΓΓΕΛΜΑ ΠΟΥ ΑΣΚΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 18 ΧΡΟΝΙΑ, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΤΑΞΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΚΑΚΟΛΟΓΕΙ....

ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ <ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ>.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος6/4/11 22:13

    Καλα τα λες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/4/11 22:55

    Nai les MONO ta thetika, kai kala kaneis, alla pes mas kai ta ARNITIKA ? Diladi, chsechnate otan pernete atoma sto Taxi sas, na wazete kai alla atoma kai na ta pairnete dipla kai triplasia gia diadromi ?

    Na chreonete se pelates Touristes ta dekaplasia se tarifa, choris , na douelewei to taximetro?

    Otan dite taq parapona ton Touriston stin Ellada , ta Taia eine se deyteri katatachshi paraponon Touriston . Teleftea wlwpoune TAXINTZIDES pou stamatane se kathe stasi Leoforion kai parakalane na mpei kanenas Touristas mazi tous?

    Tora pou den echete Douleies kai den sas protimane oi Touristes kai oi ntopioi mas parousiazetai tous sosies tis Rodou?

    Siga min ESI douleweis 24 ores to 24oro, emeis ti na poume?

    Tora pou ta taxia den doulewoune to pezetae ?

    Ton Kairo pou pernate diples kai triples tarifes den milate, toraq pou den sas protimane zitate kai eleomosini?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος6/4/11 22:59

    swstos o paixtis.. alla to kako einai oti epeidi ta kanete afta nomizete taftoxrona aftomata ginete afto oti exete na kanete kai me tin troxaia h oti eiste kati paromoio h telospantwn nomizete oti o dromos einai olos dikos sas se ligo tha mas kanete kai mploka kai alkotest na poume..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος6/4/11 23:18

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ Η ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ.ΟΤΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΕΛΑΤΗ ΚΟΛΛΑΤΕ ΕΠΙΜΟΝΑ ΣΤΟ ΠΡΟΠΟΡΕΥΟΜΕΝΟ ΟΧΗΜΑ ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΕΤΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΚΑΙ ΚΟΡΝΑΡΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΤΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΝΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ.ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΙΑΣΕΤΕ ΠΕΛΑΤΗ ΠΑΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΧΕΛΩΝΑ ΝΑ ΨΑΡΕΨΕΤΕ ΚΑΝΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΑΠΟΤΟΜΑ ΟΠΟΥ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ Η ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ ΠΕΛΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ !!ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΑΛΙ ΚΙ ΑΛΛΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ ΔΗΛΑΔΗ.ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος6/4/11 23:23

    Πάντως εγώ παραττηρώ ότι πάντα σταματάνε και δίνουν προτεραιότητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος7/4/11 06:31

    Θα συμφωνήσω μαζί σου άλλα αυτά τα λες τώρα που είναι χειμώνας. Όταν ανοίξει η σεζόν και έρθει τουρισμός αυτά τα ξεχνάτε και προσπαθείτε πως θα κλέψετε τον άμοιρο τουρίστα. Ροδίτης να βρει ταξί το καλοκαίρι δεν γίνεται. Και αν φιλοτιμηθεί κάποιος και σε πάρει αρχίζει τα γαμοσταβριδια που σε πήρε. Αυτά μου έχουν τύχει πολλές φόρες. Και όχι με έναν συγκεκριμένο ταξιτζή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος7/4/11 09:04

    KLEFTES.GIATI XREONETE PARAPANO APO OLLA TA TAXI TIS ELLADAS??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος7/4/11 09:37

    GIATI GIA APOSTASH 1 XILIOMETROU XREONETE 5 EURO ANTI 3 EURO GIATI???
    APO FETOS OPIOS DEN DINEI APODIXEIS THA KANOUME KATAGKELIES ME THN MIA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος7/4/11 16:37

    θα ηθελα να ξερω αν εσεις που βριζεται τους ταξιτζιδες, εχετε μπει ποτε στην θεση τους. Δουλευουν 12 ωρες ασταμάτητα πανω σε ενα τιμόνι, ερχονται σχεδον καθε μερα αντιμέτωποι με επικύνδυνα για την ζωη τους συμβαντα, έχουν σώσει πολλές ζωές όπως είπε και κάποιος πιο πάνω. Είμαι κόρη ταξιτζή και αυτό που ξέρω είναι οτι καθε μέρα καρδιοχτυπάμε μέχρι να γυρίσει σπίτι. Σίγουρα υπάρχουν κάποιοι σε αυτό το επάγγελμα που θα έπρεπε να φύγουν. Αν θέλετε λοιπόν να μην υπαρχουν αυτοί στους δρόμους κάντε καταγγελία για αυτούς, οχι για όλο τον κλάδο. Οσο για τα χρήματα που βγάζουν, ειδα μια ανάρτηση πιο πάνω που έλεγε κάτι για 100.000 και γελασα. Σήμερα ο πατέρας που εφύγε στις 3 το μεσημέρι, γύρισε στις 10 το βράδυ και είχε βγάλει μόνο 10ε. Το καλοκαίρι, ναι βγάζουν αρκετά χρήματα αλλά τα κρατάνε για να ζήσουν το χειμώνα. Ξέρω οτι κάποιοι απο εσάς θα σχολιάσετε αρνητικά ότι έχω γράψει ή δεν θα τα πιστέψετε, είναι στην κρίση του καθενός να με πιστέψει ή οχι. Δεν θα θέλατε να έχετε πατέρα ταξιντζή, ούτε να είστε οι ίδιοι. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος7/4/11 19:41

    Τότε κοριτσάκι μου αφού είναι τόσο χάλια πες του μπαμπάκα σου να αλλάξει επάγγελμα και μην μας το παρουσιαζεις λες και κάνει λειτούργημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος7/4/11 21:21

    Θα ήθελα να σε παρακαλέσω να μην μου μιλάς με αυτό το ύφος ειδικά επειδή δεν με γνωρίζεις. Όπως σου μιλάω εγώ με σεβασμό, θα ήθελα να μου μιλάς κι εσύ. Είναι εύκολο να κατηγορείς όταν δεν γνωρίζεις πολλά. Το είπα και πριν, αν έχετε πρόβλημα με κάποιους ταξιτζίδες, να κάνετε καταγγελία για αυτούς και όχι για όλο το κλάδο.
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος7/4/11 21:30

    και όσο γι αυτό που είπες, να αλλάξει δουλειά, μάλλον υπάρχουν άνθρωποι που έχουν μια υπέροχη δουλειά όπου βγάζουν πολλά χρήματα και είναι και πολύ χαρούμενοι με αυτή τη δουλειά. Δεν είναι όμως όλοι έτσι. Δεν αφήνει τη δουλειά του ο κόσμος αυτές τις εποχές, όσα και να βγάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος7/4/11 21:34

    τη μια σας φταινε τα ταξι την αλλη οι γιατροι την
    αλλη οι δημοσιοι υπαλληλοι οι αστυνομικοι, οι φορτηγατζηδες , οι αγροτες......
    ΠΟΣΟ ΑΘΛΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΣΑΣ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ο Δομπέν των Ρασών8/4/11 00:38

    Να αγιάσει το στόμα σου ρε 21.34!
    Και επιτέλους, οι γενικεύσεις και τα στερεότυπα είναι για τους καθυστερημένους. Επειδή είσαι ταξιτζής δεν σημαίνει ότι είσαι κακός, ή καλός. Τι στενομυαλιά είναι αυτή; Υπαρχουν πραγματικοί επαγγελματίες στο δρόμο, υπάρχουν και λαμόγια. Δεν μπορούν να λογοδοτούν οι σωστοί για τους άλλους. Αυτοί που θα έπρεπε να λογοδοτούν, είναι οι ελεγκτικοί μηχανισμοί που στη χώρα μας είναι ανύπαρκτοι, γιατί δεν υπάρχει η πολιτική βούληση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος8/4/11 08:54

    Τελικα εχουν δικιο που λενε σε ολη την Ελλαδα οτι οι Τσαμπικοι ειναι ο πιο αθλιοι Ελληνες!
    Ειστε ολοι σας για τα μπαζα και λυπαμαι που υπαρχετε!! Στο ταξι μου δεν ξαναβαζω κανεναν Τσαμικισταν! Ροδιτες Αλητες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος8/4/11 09:06

    BRE KORH TOU TARIFA O MPAMPAS SOU BGAZEI DILADH TIMIO MEROKAMATO E???POSO XREONEI GIA MIA APOSTASH 1 KLM??
    ALLA XREONEI GIA NA AGORAZEIS ESY ARNAMY
    ME TA KLEMENA TOU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος8/4/11 10:21

    αν δεν γνωριζεις να μη μιλας. Η ελαχιστη διαδρομή πληρωνεται εστω και αν κανεις ενα χιλιόμετρο. Αν δεν θέλεις να πληρωσεις να μην παιρνεις ταξί. Και πρόσεχε πως μιλάς για ανθρώπους που δεν γνωρίζεις. δεν ειναι όλοι κλέφτες, υπάρχουν και οι τίμιοι σε όλα τα επαγγέλματα. και κατι τελευταίο, αν θες ελα να δεις που μένω και τι φοράω για να σου φύγει η απορία για το αν φοράω αρμάνι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος8/4/11 10:29

    και για να τελειώνουμε, σε όλες τις δουλείς υπάρχουν σωστοί επαγγελματίες και τα λαμόγια. βρες τα λαμόγια και κάνε καταγγελία. στη δουλειά σου είναι όλοι τίμιοι? και θα συμφωνίσω με τον πιο πάνω οτι οι γενικεύσεις και τα στερεότυπα είναι για τους καθυστερημένους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος8/4/11 10:57

    ΟΟυυυυ ρε κλέφτες ταρίφες. Και ο Πατέρας σου μαζί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος8/4/11 11:37

    NAI KOPELA MOU KAI POSO EINAI H ELAXISTH XREOSH ???
    5 EURO SOU LEEI O PATEROULIS SOU???
    3 EURO EINAI
    ANTE PIA ME THS PONIRADES SAS
    NTROPH TOU TOURISMOU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος8/4/11 12:09

    Και εμενα δεν μου αρεσει να κανω γενικευσεις αλλα ειναι γεγονος πως το μεγαλυτερο ποσοστο μονο επαγγελματιες δεν ειναι..Υπερβολικη ταχυτητα,αντικανονικες προσπερασεις,ασχημη συμπεριφορα κτλ.Μου ειχε τυχει πριν χρονια να καλεσω ταξι αλλα τελικα να το ακυρωσω και ενω τον περιμενα για να πληρωσω και το ποσο που επρεπε,γυρισε και μου λεει αντε γ@@@@@υ..Απο εκει και περα τι να πεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος8/4/11 15:52

    NAI RE TO KAKO THS ELLADAS EINAI OI TAKSITZIDES... RE ASXHMOMOYRIDES TEMPELIDES KLEFTES ALHTES TSAMPIKOI DEN 8A SAS KSANABALO STO TAKSI MOU KAI MONO POU SAS BLEPO 8ELO NA KANO EMETO..ADERFARES! KALA KANO EGO...OTAN MOU TI LEEI RODITIS TON ARXIZO STIS SFALIARES! KSILO 8A TROTE SYNEXEIA GIA NA BALETE MYALO! TOU XASTOUKA EISTE OLOI SAS FRAGKOSIKA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος8/4/11 17:12

    Ρε 8/4/11 15:52 από το ύφος αυτών που γράφεις, μάλλον είσαι ο σκατοταρίφας που σταμάτησε στο φανάρι στον Αγιο Δημήτριο και έβριζε πολύ άσχημα τα δύο μηχανάκια που ήταν στο φανάρι πριν κανένα τρίμηνο.

    Αν είσαι εσύ, μάθε ότι είσαι πολύ τυχερός που δεν κατέβηκα να σε τουλουμιάσω.

    Αλλά την επόμενη φορά δεν θα στην χαρίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος8/4/11 17:28

    ας μην υπηρχαν τα ταξι και θα σας ελεγα τι πεινα θα τραβουσε η λινδος και πολλα αλλα μερη.και δεν ειναι 3ε η ταριφα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος8/4/11 19:00

    Ώπα ρε superman!!!

    "ΜΟΝΕΣ ΒΑΛΑΜΕ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΨΗΦΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΚΙΝΔΥΝΟ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος9/4/11 00:21

    @15:52,oute egw eimai apo tin Rodo,alla kai mono pou trww ena kommati pswmi apo edw ofeilw na sevomai to nhsi kai tous katoikous..Ellines eimaste stin teliki,ektos kai an esy den eisai..Emena,An den mou aresei,apla fevgw..Esy,giati kathesai edw afou se xalaei?Kai an pragmati eisai taksitzis,ton xeimwna apo tous ntopious den zeis..??????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος9/4/11 19:24

    ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ????
    ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΕ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥ ΤΑΧΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΧΙ..
    ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΤΕ?????

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος10/4/11 13:33

    POSO EINAI RE LAMOGIO KLEFTRAKO H ELAXISTH XREOSEI E APATEONAKO???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *