ροή ειδήσεων

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΟΑΕΕ ΔΡΑΣΗ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΟΥ !

ΟΑΕΕ - Δράση τώρα
Έχουμε ΔΥΝΑΜΗ και ΦΩΝΗ μόνο όταν πάρουμε την ΖΩΗ και ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΜΑΣ στα ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ!!!... Η Ζωή μας και η καθημερινότητα μας θα ήταν σαφώς ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ αν κάποιοι «τρίτοι», που για την δική τους βόλεψη και μόνο, δεν μας τις έκαναν ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ και πιο ΔΥΣΚΟΛΕΣ!!! Η ΕΝΕΡΓΗ ΔΡΑΣΗ και η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ είναι η μόνη και ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ στα όποια προβλήματα ζούμε και αντιμετωπίζουμε, αυτά που ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ κάποιο «τρίτοι» μας ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ!!!

Κανείς και πουθενά δεν μας έμαθαν ποτέ την ΑΞΙΑ της ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ και της ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ για την προάσπιση των ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ. Έτσι την αφήσαμε όλοι μας στα "χέρια τρίτων" χωρίς καν να αναρρωτιόμαστε αν η ΦΩΝΗ μας θα έπρεπε να υπάρχει εκεί. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ Η ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΡΟΧΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ!! ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ!!

Έχουμε ΔΥΝΑΜΗ και ΦΩΝΗ μόνο όταν ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ!!!

ΕΛΕΓΧΟΣ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ. Ας ενώσουμε τις ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ και αυτό να είναι πάντα το ΚΟΙΝΟ ΜΑΣ ΑΙΤΗΜΑ! Αν θέλουμε πραγματικά να αλλάξουμε κάποια πράγματα στην χώρα μας προς το καλύτερο, το σωστό και το δίκαιο, αν θέλουμε να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο για την ζωή μας, το παρόν και το μέλλον μας, τότε πρέπει να αλλάξουμε και εμείς κάποια πράγματα όπως και κάποιες από τις συνήθειες μας όπως είπαμε και παραπάνω! Αυτή η αλλαγή πρέπει κυρίως να έχει στην βάση της την ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ και μπορεί να εκφρασθεί με ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ, με ΟΜΑΔΕΣ! ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ, με ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, όποιες και αν αυτές είναι, όπου και αν αυτές βρίσκονται!!

Η ΕΝΕΡΓΗ ΔΡΑΣΗ και η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ είναι ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ και η ΑΠΑΝΤΗΣΗ στα όποια προβλήματα ζούμε και αντιμετωπίζουμε. Η ΑΔΡΑΝΕΙΑ, Η ΑΠΑΘΕΙΑ και ο ΩΧΑΔΕΡΦΙΣΜΟΣ απλώς μας έφεραν εδώ και όπου αλλού μας πάει αυτός ο βούρκος!

Όσοι φίλοι και φίλες επιθυμούν να βοηθήσουν με μια πιο ΕΝΕΡΓΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στην προσπάθεια και τον αγώνα μας για την προάσπιση των ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ, μπορούν να το κάνουν με 3 τρόπους, όποιος από αυτούς σας ενδιαφέρει περισσότερο ή και όλοι μαζί αν το θέλετε :

(Α). Προωθήστε και διαδώστε την σελίδα μας στο Facebook καθώς και τις επίσημες ιστοσελίδες της ΚΙΝΗΣΗΣ ΜΑΣ όπου μπορείτε, σε όσους περισσότερους συναδέλφους ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρηματίες μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων!

(Β). Αναλάβετε να γίνεται ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ της ΚΙΝΗΣΗΣ ΜΑΣ ή να ενταχθείτε στις υφιστάμενες ομάδες εκπροσώπησης μας, τόσο στις περιοχές που έχουμε ήδη αναφέρει παραπάνω ή και σε οποιαδήποτε άλλη περιοχή της Ελλάδας βρίσκεστε και δεν έχουμε ήδη κάποιους εκπροσώπους μας! Δώστε την ευκαιρία στους ελεύθερους επαγγελματίες και τους επιχειρηματίες μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων όπως εσείς, στην περιοχή που ζείτε, να μας ακολουθήσουν, να συμπορευθούν μαζί μας και να αποκτήσουν και οι ίδιοι μια ΕΝΙΑΙΑ ΦΩΝΗ!!

(Γ). Μπορείτε εφόσον το επιθυμείτε να γίνεται ΜΕΛΗ της Πανελλαδικής ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ και να λαμβάνεται μέρος στον σχεδιασμό των ενεργειών που θα κάνουμε με αποκλειστικό σκοπό την προάσπιση των συνταγματικά κατοχυρωμένων ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Από -> facebook.com/topic.php


Σχόλια

  1. Ανώνυμος18/4/11 11:38

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ! Επιτέλους ξυπνήσατε; Κάλιο αργά παρά ποτέ! Ετσι είναι δεν πρέπει να περιμένουμε βοήθεια απο ΚΑΝΕΝΑΝ. Μόνο ο κόσμος θα δώσει τη λύση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος18/4/11 12:11

    ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΛΕΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΑΣ! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ!! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος18/4/11 12:11

    μπράβο παιδιά πάρτε τον ΟΑΕΕ στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο είναι εξοργιστικό οι υπόλοιπο Ευρωπαίοι στις χώρες τους να πληρώνουν χαμηλές εισφορές και μείς οι Έλληνες να εξαναγκαζόμαστε να πληρώνουμε και μάλιστα υποχρεωτικά τις ακριβότερες ασφαλιστικές εισφορές για μια χάλια σύνταξη που αποδεδειγμένα ούτε τα φάρμακα σου πια καλά καλά δε θα μπορεί να σου πληρώσει έτσι που πάμε !

    να μειώσουν τις εισφορές του ΟΑΕΕ οι αποκομμένοι απ την πραγματικότητα του διοικούντες - πληρώνουνε στο ΤΕΒΕ τους τα μαλιά της κεφαλής μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *