ροή ειδήσεων

Ο ταλαντούχος κος Μαργέλος

Διάβασα σήμερα στη Δημοκρατική δυο θέματα με κεντρικό ήρωα τον κ.Μαργέλο. Το ένα αφορά τις παράνομες εργασίες... (κατα τον σύνηθη τρόπο) του κ.Μαργέλου στο κατάστημα ΣΟΧΟ που διατηρεί στη παλιά Πόλη και το άλλο θέμα την ΕΠΙΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ των εργαζομένων στην εφημερίδα Πρόοδο όπου ενοικιαστής του managment είναι ο κ.Μαργέλος. Διάβασα επίσης ότι και στα δύο θέματα σχετικά με τον κ.Μαργέλο ζητήθηκε η παρέμβαση του κ. Εισαγγελέα αλλά και του κ.Νικητιάδη και του κ.Φώτη Χατζηδιάκου. Μα καλά , όλοι θυμόμαστε τις αυθαίρετες κατασκευές και τα παράνομα μπητς μπαρ του Μαργέλου 1.στο Ελλη και 2.κάτω από το Καζίνο. Όλοι θυμόμαστε και την παρέμβαση του κ.Εισαγγελέα η οποία δεν έφερε κανένα απολύτως αποτέλεσμα (διακοσμητικός ο ρόλος του). Όλοι θυμόμαστε τα δήθεν "κλεισίματα" των καταστημάτων του κ.Μαργέλου -RONDA/BEACH BAR/SOHO-απο την προηγούμενη Δημοτική Αρχή για υπέρβαση αδείας, κατάληψη κοινόχρηστου χώρου, κατάληψη αιγιαλού, αυθαίρετα. Όλοι επίσης γνωρίζουμε την σχέση του κ.Μαργέλου με τον κ.Φώτη Χατζηδιάκου και του κ. Νικητιάδη τους οποίους παρακαλούνται πάρουν θέση υπέρ του Δημοσίου συμφέροντος οι "έξυπνοι" που αναφέρονται στα άρθρα της Δημοκρατικής. Ο ρόλος του κ.Μαργέλου είναι ξεκάθαρος και σεβαστός, είναι επιχειρηματίας και θέλει να κερδίσει και καλά κάνει και εκμεταλλεύεται την βλακεία, τα κενά και την "απληστία" του συστήματος. Ο ΡΟΛΛΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΝΟΩ ΤΟΥ κ.ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΤΟΥ κ.ΝΙΚΗΤΙΑΔΗ ΤΟΥ κ.Φ.ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΥ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Κ.Λ.Π ΦΟΡΕΩΝ. ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟΙ. ΟΛΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ κ.ΜΑΡΓΕΛΟΥ.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος15/4/11 18:45

    χαχαχαχαχααχαχαχα!! Ωραιος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/4/11 18:48

    χαχαχαχαχαχαχαχαχα!! μιλαμε για πολυ γελιο!!! Να ειστε καλα ρε παιδια!!χαχαχαχαχαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος15/4/11 20:21

    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ Ή ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΝΤΕ ΦΡΑΓΚΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ. ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος16/4/11 02:36

    ΕΝΑ ΞΕΡΩ ΕΓΩ, ΟΤΙ Η ΚΑΝΤΙΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΦΤΙΑΧΘΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΖΙΝΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΣΤΟΛΙΔΙ!!! ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΛΕΝΕ!! ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΒΕΑCH ΒΑR, EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΡΟΔΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΠΑΡΑΚΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ!!! ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΟΜΟΡΦΥΝΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΜΕ!!! ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΜΑΡΓΕΛΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος16/4/11 16:09

    Το ιδιο ελεγαν και για τον επιχειρηματια που εκανε το παρκο στο θερμαι στολιδι,πεσανε ολοι οι ανικανοι να τον φανε,οσο το ειχε το κρατος και ο δημος ηταν σκετο χαος φοβοσουν να περασεις απο τις συριγγες απο τα κοπρανα ηταν ακλαδευτα σκετος χαμος,μολις μπηκε ο ιδιωτης και το εκανε στολιδι πεσανε ολοι οι ανικανοι δασαρχειο δημος να του το κλεισουν,το ιδιο εκαναν και στο αλλο παρκο στην δημοκρατιας οταν το αξιοποιησε ιδιωτης,οσο το ειχε ο δημος ηταν μπουρδελο!( ζηταω συγνωμη απο τα μπουρδελα γιατι αυτα εχουν οργανωση σε αντι8εση με το κρατος που δεν εχει)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος16/4/11 20:42

    me protovoulia tou dimou aksiopoihthikan to thermai kai to parko dimokratias , den ta ksereis kala .O Xatzis itan o momos pouma skeftike na dosei zoi sta parka kai na einai xrisima apo xomateres pou eixan katantisei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος16/4/11 20:44

    kai fisika o monos ypefthinos gia to oti tora exoume parapano krouazieroploia aksiopoiontas thn akantia ..ergo pou emeine sthn mesi tora pou poli amfivalo an me thn dimotiki arxh tou kousourna tha oloklirothei ...mono ethelontes tha xonei na katharizoun

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος17/4/11 00:06

    λεφτα υπαρχουν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος21/4/11 01:33

    Ο ΧΑΤΖΗΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΘΕΡΜΑΙ,ΤΟ ΕΛΛΗ, ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ??? ΕΙΣΤΕ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ! ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΚΑΣ ΜΑΝΤΙΚΟΥ ΡΕΝΑΣ!!! ΟΛΑ!!! ΕΚΕΙΝΗ ΕΤΡΕΧΕ ΚΑΙ ΤΣΑΚΩΝΟΤΑΝ ΟΛΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΘΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ.. ΒΕΒΑΙΑ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΘΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ Ο ΦΘΟΝΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΚΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος21/4/11 11:27

    Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΕ Η ΡΕΝΑ ΜΑΝΤΙΚΟΥ. ΤΙ ΕΝΟΕΙΣ ΒΛΑΚΑ, ΟΤΙ Ι ΡΕΝΑ ΜΑΝΤΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ Ι ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΗΡΩΙΔΑ ΤΙΣ ΡΟΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ? ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΟ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΜΑΡΓΕΛΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΣ ΤΣΕΚΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΙΑΔΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος21/4/11 11:28

    ΚΟΤΖΑΜ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΡΓΕΛΟΣ ΟΛΗ ΤΙΝ ΡΟΔΙΑΚΗ ΑΓΟΡΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος14/7/11 06:07

    ti eisageleas re ........ xamos oloi sto susthma einai.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος5/12/11 18:46

    Αυτο το κολιτηρι ο Μαργελος λαδονει και τις δικαστηνες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *