ροή ειδήσεων

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΩΣΤΕ ΑΝΑΣΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΣΟΦΟΥΛΗ !!!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ Η ΟΔΟΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΣΟΦΟΥΛΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ...
ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΤΗΛΕΙΜΕΝΗ ΑΠΟ ΔΙΚΥΚΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΛΑΝΑ ΓΙΑ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΟΥΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΈΝΟΙ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΤΑΧΥΦΑΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΕΩΣ ΚΑΤΩ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ, ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΊΟΥ ΑΛΛΑ ΤΑ ΔΙΚΥΚΛΑ ΣΤΑΘΜΕΥΟΥΝ ΣΤΗ ΜΙΑ ΛΩΡΙΔΑ ΠΡΟΣ ΡΟΔΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΑΔΥΝΑΤΗ! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΤΕ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ; ΔΩΣΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

Σχόλια

  1. Ανώνυμος26/4/11 19:05

    o ekprosopos tis cia eimai kai pali.eytini ferei to gnosto taxifageion alla kai to agnosto taxeipotion kafedon apo tin apenanti pleyras tis odoy eyxaristo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος26/4/11 19:12

    οχι αολα καταληψη πεζοδρομειου,αλλα και στο αντιθετο ρευμα!! οτι να`ναι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος26/4/11 19:22

    oxi aola !!kai prosoxi sto antitheto reyma mporei na pountiasei kaneis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος26/4/11 19:47

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.
    ΔΡΟΜΟΙ ΑΔΙΕΞΟΔΟΙ ,ΠΟΥ ΔΕ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΠΕΖΟΣ.
    ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΣΤΗ ΨΑΡΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΑΝΘΟΥΛΑΣ ΖΕΡΒΟΥ ΚΑΙ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ , ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΜΠΛΟΥ ΣΚΑΙ ΚΑΙ ΑΓΛΑ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΘΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΤΖΕΣΤΙΚ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΟΥ RENT A CAR ΜΑΡΑΘΩΝ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ.
    Η ΑΝΥΠΟΦΟΡΗ ΑΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΜΑΤΟΥΣ ΣΑΠΟΥΝΑΔΕΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΓΚΥΜΟΝΕΙ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΠΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΟΧΟΦΟΡΑ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΤΗΣ ΚΑΜΠΟΥΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος26/4/11 20:36

    φιλε ,σκέψου εκεί πάνει ΑΝΕΡΓΟΙ για ένα κωλο εισόδημα. έχουν την αγωνία για την δουλειά ,έχουν και αυτά.. ειπαμε είναι δύσκολη η κίνηση,το καταλαβαινω αλλά ρε φίλε,αμα παίρνεις 350 ευρώ ανεργία ,σου καθίζει ενα 80άρι η δημοτική τι σκατά θα τρως ;;;;

    και μην μου πεις οτι έχει πάρκινγκ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος26/4/11 20:39

    σε διαβεβαιώνω οτι οι κλήσεις πέφτουν και με το παραπάνω.ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.

    ΚΑΛΩ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΑΙΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΠΟΣΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΕΚΟΨΕ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ,ΠΟΣΕΣ ΕΣΒΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ.

    ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ,ΠΟΙΑ Η ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ;

    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΕ.ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΝΤΟΜΠΡΑ.

    ΤΑ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΔΟΥ; ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.


    ειμαι γείτονας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος26/4/11 22:32

    Για να πάνε ΔΟΥ οι κλήσεις πρέπει να περάσει πενταετία από τότε που έχουν εκδοθεί! Δυστυχώς αυτό λέει ο νόμος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος26/4/11 22:55

    Δεν υπάρχει δικαιολογία ούτε για τον Δήμο που δεν βρίσκει λύση για πάρκινγκ αλλά ούτε και για τους ανέργους (που μακάρι να βρουν δουλειά οι άνθρωποι) που παρκάρουν όπου να ναι λόγω άγχους όπως είπε ο παραπάνω αναγνώστης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος27/4/11 08:25

    h dhmotikh astynomia einai paranomh.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΙΩΡΓΟΣ27/4/11 14:25

    ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥς,ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΕ ΚΑΝΕΙς.ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕς ΟΥΤΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ.1)ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ.ΕΧΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΣΗ ΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΑΝΕΡΓΙΑΣ.2)ΟΙ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΙ ΤΩΝ 2 ΚΑΦΕΝΕΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΟΙ ΑΦΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΠΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΛΩΡΙΔΑ ΠΡΟΣ ΡΟΔΟ,ΑΛΛΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΜΕ ΚΛΙΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΣΑ!!!ΕΛΕΟΣ!3)ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΜΑΚ ΜΑΚ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΔΥΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ΄¨ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΑΩ ΝΑ ΦΑΩ ΚΑΠΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ,ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΗΝΑ ΠΟΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΕΠΑΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΑΚΑΡΕΙ,ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΤΣΟΥΝΗΣΕΙ Η ΕΣΤΩ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΝΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ4)ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΛΟΓΟΣ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΜΦΟΤΕΡΩΝ ΤΩΝ ΛΩΡΙΔΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΔΙΑΚΟΠΤΕΙ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ.5)Ο ΚΡΕΟΠΩΛΗΣ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΕΙΑ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΔΑ ΝΑ ΞΕΦΩΡΤΩΝΕΙ ΚΡΕΑΤΑ ΑΠΟ ΦΟΡΤΗΓΑΚΙ ΧΩΡΙΣ ΨΥΓΕΙΟ...ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΟΜΩΣ ΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΨΥΓΕΙΟ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΝΟΗΣΕ ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ;ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΔΕΙΕΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΕΙΣΟΔΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ.6)ΣΑΝ ΣΟΒΑΡΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΑΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ ΕΣΤΨ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΟΣΜΟ,ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΤΡΕΠΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΝΥΓΗΡΙ ΣΤΥΛ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΕΞΩ.ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΜΟΝΟ Η ΕΙΚΟΝΑ ΜΕ ΑΠΟΤΡΕΠΕΙ.ΘΑ ΕΒΑΖΑ ΜΙΑ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΟΠΩΣ ΒΑΖΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟΙ,ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΕΤΡΕΠΕ ΝΑ ΣΤΑΘΜΕΥΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΛΑΝΑ.70ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑ ΜΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ Η ΤΡΟΧΑΙΑ,ΕΙΧΑΝ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ...ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΑΣΘΕΝΗΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΜΥΝΗΣΗ ΟΜΩΣ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΩ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΡΟΔΟ ΚΑΝΩ 2 ΩΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ,ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΑΘΗΝΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕΣΩ ΠΕΝΤΕΛΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *