ροή ειδήσεων

Αδίστακτοι εχθροί του λαού

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΑΣΤΙΚ
Εξαιρετικά επικίνδυνη για τους έλληνες εργαζόμενους και συνταξιούχους αλλά και για τη χώρα γενικότερα αποδεικνύεται η κυβέρνηση... του Γιώργου Παπανδρέου με τη λυσσαλέα αντιλαϊκή πολιτική της. Με εξαίρεση τις «κυβερνήσεις» των δοσίλογων κατά τη διάρκεια της ναζιστικής κατοχής της πατρίδας μας, ποτέ άλλοτε ελληνική κυβέρνηση δεν είχε ακολουθήσει στον οικονομικοκοινωνικό τομέα τόσο υστερικά εχθρική προς τα λαϊκά συμφέροντα πολιτική.

Ωχριά ως και ο Κ. Μητσοτάκης σε αντιλαϊκότητα σε σύγκριση με την κατάπτυστη από τους Έλληνες, αλλά υπέροχη σε αποτελεσματικότητα για τους πιο επιθετικούς κύκλους του ελληνικού και ξένου κεφαλαίου, κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ! Η πάση θυσία ανατροπή αυτής της κυβέρνησης όσο το δυνατόν νωρίτερα αποτελεί μονόδρομο για τους εργαζόμενους. Τέτοια αφιονισμένα σκυλιά του κεφαλαίου σαν τη νεοφιλελεύθερη «πολιτική συμμορία» της κυβέρνησης Παπανδρέου δεν έχει ξαναγνωρίσει ο τόπος! Αδίστακτοι πολιτικοί απατεώνες εξαπάτησαν τον ελληνικό λαό και εξελέγησαν δημοκρατικότατα με πανηγυρικό τρόπο, κάνοντας τα εντελώς μα εντελώς αντίθετα σε όλα τα κρίσιμα θέματα από όσα είχαν υποσχεθεί προεκλογικά. Γαντζωμένοι τώρα με νύχια και με δόντια στην εξουσία, δεν πρόκειται να φύγουν με τίποτα πριν από τη λήξη της θητείας τους το φθινόπωρο του 2013, αν δεν τους διώξει ο λαός με τις κινητοποιήσεις του, με αλλεπάλληλα κύματα μαχητικών διαδηλώσεων. Ζητιάνους θα καταντήσουν όλους τους έλληνες εργαζόμενους, αν ολοκληρώσουν τη θητεία τους. Ούτε νερό δεν θα μπορούμε να έχουμε σε επάρκεια σε λίγο για να πλενόμαστε, ούτε ηλεκτρικό ρεύμα για να φωτιζόμαστε και να λειτουργούν τα κλιματιστικά, καθώς αυτή η κυβέρνηση Παπανδρέου ξεπουλάει ακόμη και την ΕΥΔΑΠ και τη ΔΕΗ, γυρίζοντας την Ελλάδα στις δεκαετίες του 1930 και του 1950, τότε που ρεύμα και νερό στην Αθήνα πούλαγαν οι ξένοι!

Όλη τη χώρα σκοπεύει να πουλήσει το ΠΑΣΟΚ. Τα πρωτοκλασάτα στελέχη της κυβέρνησης Παπανδρέου θα φύγουν ζάπλουτα στο εξωτερικό αμέσως μόλις πέσει, καθώς ούτως ή άλλως η πολιτική τους αποστολή έχει σχεδιαστεί για να ολοκληρωθεί σε μία και μοναδική θητεία. Στόχος του Παπανδρέου δεν είναι να επανεκλεγεί γι’ αυτό και δεν πρόκειται σε καμιά περίπτωση να παραιτηθεί από μόνος του, παρά τα σχετικά σενάρια που έρχονται και επανέρχονται για πρόωρες εκλογές. Αν δεν οργανωθεί κοινοβουλευτική συνωμοσία στους κόλπους των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ ή αν δεν σαρωθεί η κυβέρνηση από εξέγερση του ελληνικού λαού, ο πρωθυπουργός θα εξαντλήσει μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας που του παρέχει το Σύνταγμα. Εκτός φυσικά αν αποφασίσει ή του πουν ότι πρέπει να φύγει νωρίτερα, αφού οι πάντες γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει περίπτωση να βγει το ΠΑΣΟΚ όχι με κοινοβουλευτική αυτοδυναμία, αλλά ούτε καν πρώτο κόμμα σε περίπτωση εκλογών μετά το καλοκαίρι, όσο αντιπαθής και αν παραμένει στο λαό η περίπτωση δεξιάς κυβέρνησης.

Μέσα στο κόλπο της διακυβέρνησης Παπανδρέου είναι και η χρεοκοπία της χώρας. Ο τρόπος και η στιγμή που θα γίνει αυτή, θα εξαρτηθεί τόσο από τις εντολές από το εξωτερικό όσο και από τα κερδοσκοπικά συμφέροντα, ώστε να εξασφαλίσει η κυβέρνηση Παπανδρέου το μέγιστο δυνατό κέρδος τόσο για τους ξένους και έλληνες κερδοσκόπους όσο και για τους έλληνες πολιτικούς συνεργάτες τους. Η κυβέρνηση θα μεθοδεύσει τη χρεοκοπία κατά τέτοιο τρόπο ώστε να περάσουν οι ελληνικές τράπεζες υπό τον έλεγχο ξένων τραπεζικών κολοσσών, καθώς αυτή είναι η ιστορία που θα φέρει και τα πολύ χοντρά λεφτά. Το σημαντικότερο για τον κόσμο όμως είναι ότι η χρεοκοπία θα μεθοδευτεί έτσι ώστε να χρεοκοπήσουν όσο το δυνατόν περισσότερα ασφαλιστικά ταμεία στη χώρα μας. Αυτό θα οδηγήσει σε νέο, ενδεχομένως και δραματικό περιορισμό των συντάξεων, ενώ παράλληλα θα ανοίγει διάπλατα το δρόμο για την ιδιωτικοποίηση της ασφάλισης και της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης. Με τις πασίγνωστες πλέον δηλώσεις του γερμανού υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στην εφημερίδα Ντι Βελτ, όπου ουσιαστικά είπε ότι τον Ιούνιο, σε ενάμιση μήνα, θα κριθεί βάσει «λεπτομερούς ανάλυσης» της ΕΕ και της ΕΚΤ η πιστοληπτική αξιοπιστία της Ελλάδας, άφησε για πρώτη φορά ανοιχτό το Βερολίνο το ενδεχόμενο κήρυξης της Ελλάδας σε χρεοκοπία πριν από το 2013, όπως ήταν μέχρι τώρα η επίσημη γερμανική γραμμή.

Καθώς οι γερμανικές, οι γαλλικές και άλλες ευρωπαϊκές τράπεζες ξεφορτώνουν στην ΕΚΤ τα ελληνικά, ιρλανδικά και πορτογαλικά ομόλογα που είχαν στην κατοχή τους, φαίνεται ότι αυξάνουν την πίεση να επιταχυνθεί η χρεοκοπία των περιφερειακών χωρών της ΕΕ, ώστε να φορτωθούν όλο το βάρος της αναδιάρθρωσης του χρέους οι κυβερνήσεις της ευρωζώνης, οι ντόπιες τράπεζες των τριών χωρών και τα ασφαλιστικά τους ταμεία. Οι γερμανικές, γαλλικές και άλλες μεγάλες ευρωπαϊκές τράπεζες γνωρίζουν άριστα ότι σε περίπτωση αναδιάρθρωσης και πρωτίστως «κουρέματος» του ελληνικού, ιρλανδικού και πορτογαλικού δημόσιου χρέους σήμερα και οπωσδήποτε πριν από τον Ιούνιο του 2013, οι ίδιες θα υποστούν μικρότερες ζημιές από όσο αν η αναδιάρθρωση γίνει μετά από εκείνη την ημερομηνία. Αυτό επειδή οι ηγέτες της ΕΕ έχουν ήδη αποφασίσει πως από τον Ιούνιο του 2013 και πέρα θα συμμετέχουν οπωσδήποτε στις ζημιές και οι ιδιώτες επενδυτές.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος19/4/11 10:41

    Η φωτογραφια που αναρτησατε τα λεει ολα!! ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ και απο εμας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/4/11 11:43

    ne alla to psifisate to pasok ,prasini i rodos mas ,ara fteme oli mas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος19/4/11 13:13

    to epomeno lathos pou tha kanoume san ellines pali einai tha psifisoume nea dimokratia. pote tha ksipnisete epitelous kai tha dite oti afta ta dio komata mas exoun feri edo pou imaste kai emis san m.... mia psifizoume ton enan mia ton allo. doste eksousia sta mikra komata pou ine ergazomeni kai katalabenoun oxi llefko kai oxi apoxi.parepiptontos maresei i foto :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος19/4/11 13:24

    Δηλαδη λες να βαλουμε Πρωθυπουργο την ΠΑΠΑΡΗΓΑ? μηπως τον ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ..μηπως τον ΤΣΙΠΡΑ..μηπως τον ΧΡΥΣΟΓΕΛΟ....ασε μας ρε φιλε! Βεβαια ουτε ΠΑΣΟΚ ουτε ΝΔ..αλλα δεν υπαρχει και αλλος! Πρεπει να το καταλαβουμε ολοι...Δεν υπαρχει κομμα στην Ελλαδα που μπορει να παρει το τιμονι της ΤΕΡΜΑ! ολοι τους ειναι για τα σκατα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος19/4/11 13:58

    19/4/11 13:24 1000 δίκια έχεις, έτσι είναι δυστυχώς :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος19/4/11 14:04

    19/4/11 13:24 ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΕΙΝΑΙ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!ΚΑΝΕΙΣ!!ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΝΟΜΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος19/4/11 14:08

    κινδυνευουμε απο αυτο το γιωργακι ρε παιδια!!!!!
    πρασινοι βλεπετε τα χαλια σας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος19/4/11 14:20

    Κύριοι όταν κάτι δεν το έχουμε , δεν το παράγουμε τότε το εισάγουμε.
    Το πρόβλημα είναι ότι κανείς λογικός Ευρωπαίος θα ερχόταν εδώ να κάνει τη βρώμικη δουλειά, μπορούμε πάντα να ζητήσουμε βοήθεια στον εξ΄ ανατολών γείτονα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος19/4/11 14:26

    Μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται και αλλαγές δεν γίνονται στην περίοδο εκπτώσεων
    Περαστικά σε όλους μας, και για τις εγκυμονούσες καλή λευτεριά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος19/4/11 14:44

    Σιγουρα ο ΓΑΠ θα λεει: Eμενα θα ψηφισουν ξανα οι ηλιθιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος19/4/11 18:06

    Ελλάς - Ελλήνων - Σοσιαλιστών

    Τόσο καιρό που σας τον έπιαναν, δεν λέγατε τίποτα.
    Τώρα που θα σας τον φορέσουν, φροντίστε να έχετε αρκετή βαζελίνη.

    Τώρα θυμήθηκα μία φράση που είχε πει κάποτε, κάποιος ξένος πολιτικός για τους Έλληνες:
    ''Σε αυτούς χρειάζεται ένας ψ....ρας για να τους γ....σει, αλλά πολύ φοβάμαι ότι ούτε και τότε θα βάλουν μυαλό, γιατί θα τους αρέσει και θα θέλουν κι άλλο.''

    Ουδέν σχόλιον.....
    χι χι χι χι χι χι χι χι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος19/4/11 20:39

    19/4/11 18:06 ..Εσυ βεβαια δεν θα ξεφυγεις ε? παρε κι εσυ κανενα κιλο βαζελινη..ποιος ξερεις ισως χρειαστεις παραπανω....

    ΧΙ ΧΙ ΧΙ ΧΙ Ουδεν σχολιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος19/4/11 21:04

    Και μετά σου λένε ότι αυξάνεται η τιμή βασικών αγαθών!!!
    Φαντάσου τώρα να βάλουν και τη βαζελίνη στα είδη με τα όποια υπολογίζουν τον πληθωρισμό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος19/4/11 23:52

    στην Ρόδο βγάλατε ΠΑΣΟΚ Δήμαρχο που υπόγραψε το μνημόνιο και ακόμα μιλάτε ? αρραγές σας αρέσει να σας γαμάνε ακόμα αλλα ακόμα κοιμόσαστε και δεν έχετε ακόμα καταλάβει , από εκεί φαίνεται ότι είστε όλοι σας μαλακες του κερατα , καλά να πάθετε γιατί μυαλό δεν βάζετε λογικά το ΠΑΣΟΚ στην Ελλάδα θα έπρεπε να είχε τώρα ούτε 1 % στις δημοσκοπήσεις και 0 % στην Ρόδο αλλα τόσο μαλακες είστε ακόμα και μιλάτε ακόμα ?

    όχι μονο το Πασοκ αλλα και η ΝΔ πρέπει να έχουνε μονο 1 % , αλλα δεν θέλετε το καλο τους τόπου μας και κύριος τις Ρόδου

    40 Χρονια τι κάνανε στην Ρόδο που έπρεπε να ήτανε ένα καλύτερο Μονακό με Τουρισμό ποιοτικό αλλα δεν θέλατε . Αντί να βγάλετε έναν Χατζημάρκο θέλατε ένα ΠΡΟΔΌΤΗ για δήμαρχο που υπόγραψε το μνημόνιο και αυτός που σας έχει ρίξει στον γκρεμό περιμένετε να σας σώσει ?

    Αυτός τα χρηματάκια τα πολλά τα έπαιρνε και τα παίρνει ακόμα και εσείς περιμένετε να σας σώσει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΣΑΜΠΙΚΟΣ ΑΠΟ ΑΝΑΛΗΨΗ20/4/11 00:08

    ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΜΗΝ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙΣ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΟΥ ΤΙ ΕΣΤΙ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΣ ΑΥΤΟΝ ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΟΥΤΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΡΟΔΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΕΠΡΑΞΑΝ ΣΩΣΤΑ. ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΧΕΙΣ ΜΠΛΕΞΕΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ....ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΑΛΑΚΙΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΨΗ ΦΤΩΧΕ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΝΑΣ ΡΟΔΙΟΣ ΜΕ ΑΠΟΨΗ20/4/11 00:26

    ΚΥΡΙΕ ΓΕΩΡΓΙΕ ΔΕΛΑΣΤΙΚ ΕΙΣΑΙ ΦΟΒΕΡΟΣ...ΒΡΗΚΕΣ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕΣ ΟΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΠΑΣΟΚΙΚΗ ΥΣΤΕΡΙΑ . ΙΣΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΥΝΟΗΣΕ Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΚΑΜΙΑ ΧΟΡΗΓΙΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΑ ΣΩΘΙΚΑ ΣΟΥ. ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΠΑΡΕΤΕ ΘΕΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ Π.Χ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΑΤΕ ΣΕ ΤΙΜΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ.ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΨΗ ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ..ΕΤΣΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ .ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΡΤΑΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος20/4/11 06:31

    fyge Giorgo pare dromo ta ekanes SKATA

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *