ροή ειδήσεων

32χρονος χειροδίκησε κατά του Μητροπολίτη Δημητριάδος!

Ένα ακόμη κρούσμα δυσαρεστημένου πολίτη, που ξέσπασε την οργή του...

σημειώθηκε το Σάββατο (21/05) αυτή τη φορά εναντίον του Μητροπολίτη Δημητριάδος, Ιγνάτιου, στο Βόλο.

Κατά τη διάρκεια του πανηγυρικού Εσπερινού, στον κατάμεστο Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, ένας 32χρονος Βολιώτης, βρήκε την ευκαιρία χωρίς να τον αντιληφθεί κανείς και εισήλθε στο Ιερό του Ναού και από εκεί στον σολέα, όπου μεταξύ των άλλων κληρικών, στεκόταν όρθιος ο Μητροπολίτης Δημητριάδος.

Ο νεαρός είχε δεμένο στη μέση του ένα μπουφάν και με αστραπιαίες κινήσεις, αφού το έβγαλε, τράβηξε τη ζώνη του και την εκσφενδόνισε στο πρόσωπο του κ. Ιγνατίου, χτυπώντας τον.

Άνδρες του Λιμενικού που στέκονταν δίπλα στην εικόνα των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης κινήθηκαν αμέσως και απέτρεψαν τα χειρότερα, ενώ μέσα στην εκκλησία επικράτησε αναστάτωση.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες του επεισοδίου, που μίλησαν στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, ο 32χρονος νεαρός από νωρίς το απόγευμα βρισκόταν στο προαύλιο του Ιερού Ναού εκφράζοντας λεκτικά την αποδοκιμασία του και την αποστροφή του προς την Εκκλησία, διότι όπως διαμαρτυρόταν δεν βοηθάει τους φτωχούς και όσους έχουν πρόβλημα να ζήσουν.

Οι πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι δεν είναι η πρώτη φορά που το έκανε, αφού άνθρωποι που διαμένουν στην περιοχή τον έχουν εντοπίσει και άλλες φορές να βρίσκεται έξω από τον Ιερό Ναό ζητώντας οικονομική βοήθεια.

Ο 32χρονος απομακρύνθηκε τελικά από τους Λιμενικούς και μέλη της Εκκλησιαστικής Επιτροπής, ενώ ο Πανηγυρικός Εσπερινός συνεχίστηκε κανονικά.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Ιγνάτιος στο κήρυγμά του λίγο αργότερα, έδωσε “άφεση αμαρτιών” στον δράστη του επεισοδίου, υπογραμμίζοντας ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο που αντιμετωπίζει προβλήματα και τον οποίο ο ίδιος "τον αγαπά".

Ο 32χρονος συνελήφθη.

cosmo.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος23/5/11 09:13

    KALA TOU EKANE .AYTOI MAS KATANTISAN SE AYTO TO XALI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/5/11 09:43

    Μεχρι εκει φτασαμε να λεμε καλα εκανε που εδειρε εναν ιερωμενο! Πρεπει να ντρεπομαστε σαν λαος! Αντε να δειρουμε και τις μοναχες γιατι και αυτες φταινε! καταντια φιλοι μου καταντια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος23/5/11 11:04

    ο παπαμανετας τι λεει γι'αυτο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος23/5/11 11:08

    ΑΥΤΟΣ..ΤΡΩΕΙ ΚΑΛΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ 206 ΚΙΛΑ! ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος23/5/11 11:41

    na ageiasei to xeri tou!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος23/5/11 12:25

    Τι σε φταίει ο Ιγνάτιος;Τον ξέρεις ή πιστεύεις οτι όλοι οι παπάδες είναι "κακοί";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος23/5/11 12:28

    Νούμεραααααα!
    Βγάζετε τα απωθημένα σας ανώνυμα και βρίζετε χωρίς να ξέρετε καν για τι και για ποιούς μιλάτε!
    Ούτε τα ονόματά σας δε τολμάτε να πείτε αλλά βρίζετε συγκεκριμένους ανθρώπους!
    κο-κο-κο-κο-κο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος23/5/11 12:41

    23/5/11 12:28 ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ ΡΕ ΚΟΚΟΚΟ? ΚΑΙ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ? ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΚΟΤΑΣ ΚΑΙ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ ΑΘΛΙΕ ΑΝΘΡΩΠΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος23/5/11 12:45

    ΓΚΑΛΟΠ...ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΠΑΠΑ-ΔΕΣΠΟΤΗ...ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΙΛΙΑ! ΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑΣ..ΘΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αντώνης23/5/11 12:57

    Κρίμα που φτάσαμε σε τέτοιο επίπεδο.

    Να ξέρετε όλοι σας ότι η Εκκλησία παράγει μεγάλο φιλανθρωπικό έργο. Αυτό να έχετε στο μυαλό σας. Να ξέρετε επίσης, όλοι σας, ότι η Εκκλησία δεν διαφημίζει το έργο αυτό, γιατί αν το κάνει, τότε παύει να είναι φιλανθρωπία.

    Μπορεί να παράξει περισσότερο. Αυτό είναι σίγουρο.

    Και όπως σε όλη την κοινωνία μας, υπάρχουν καλοί και κακοί παπάδες και δεσποτάδες.

    Ο πόλεμος που δέχεται η θρησκεία, το τελευταίο διάστημα είναι απίστευτούς, με όλους αυτούς τους άθεους και μασώνους που μας κυβερνούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος23/5/11 13:08

    23/5/11 12:57 Κι εσυ αγαπητε μου φιλε να ξερεις οτι η εκκλησια εχει την μεγαλυτερη περιουσια στη Ελλαδα! Και να ξερεις οτι δεν εχει δωσει μισο ευρω για να βαλει κι αυτη ενα λιθαρακι σε τουτη την δυσκολη στιγμη του τοπου μας! Επισης να ξερεις οτι δεν φορολογειτε τιποτα απο την εκκλησια μας!Και ολα ειναι μαυρα!! δεν αποδιδει ΦΠΑ και πουλαει και αγοραζει χωρις να υπαρχει ο παραμικρος ελεγχος! Πιστευουμε στο θεο...δεν ειμαστε αθεοι αλλα αυτο δεν ειναι δικαιολογια για την εκκλησια ωστε να κανει οτι θελει και να μην δινει σε κανεναν λογαριασμο!
    Δωστε την περιουσια στους φτωχους...αυτα μας διδαξαν οι Γραφες και αυτα ελεγε ο θεος μας ο Χριστος μας! Ο Χριστος ειπε...Πιο ευκολα θα περασει μια καμηλα απο την τρυπα μιας βελονας παρα ενας πλουσιος στον Παραδεισο! Δωστε λοιπον την περιουσια στους φτωχους και στους αστεγους! Αυτα ειπε ο Χριστος μας...εσεις γιατι τα κρατατε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος23/5/11 13:12

    Γιατί,12:41,δεν έβρισα κάποιον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αντώνης23/5/11 13:20

    23/5/11 12:57, κάνεις πολύ μεγάλο λάθος.

    Επέτρεψέ μου να ξέρω περισσότερα από σένα. Η Εκκλησία φορολογείται κανονικά. Όλες οι Ενορίες έχουν ΑΦΜ, αποδίδουν ΦΠΑ, κάνουν δήλωση. Το κράτος τις φορολογεί με 20% επί των ακαθαρίστων εσόδων της.

    Πληρώνουν φόρους, έχουν πάγια έξοδα (ΔΕΗ, ΟΤΕ, Νερό), πληρώνουν μισθούς.

    Και πάλι λέω ότι η Εκκλησία μπορεί να παράξει πολύ περισσότερο έργο.

    Η Εκκλησία, πρέπει να διαχωριστεί από το Κράτος. Να της επιστραφούν οι εκτάσεις που τις έχει πάρει το Κράτος και να την αφήσουν μόνη της, να κάνει τα κουμάντα της.

    Επίσης, να ξέρεις ότι δρομολογείται, από την κυβέρνηση, μείωση μισθών στους ιερείς, 50%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος23/5/11 13:39

    ο παπαμανετας τι λεει γι'αυτο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος23/5/11 13:42

    o ignatios einai apo toys pio kaloys mhn toys perei oloys h mpala!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος23/5/11 14:34

    13:20 Γιατι θελεις να διαχωριστει απο το κρατος? Για να τρωτε χωρις να σας ελεγχει κανεις? Στην πολιτικη ομως ειστε πρωτοι να κανετε παρεμβασεις! Μην ξεχνας εχετε ριξει κυβερνηση.."εσεις"! Δωστε τον πλουτο της εκκλησιας στον φτωχο λαο? Γιατι δεν το κανετε δεν μου απαντησες? Σε τι οφελει να εχετε ολα τα οικοπεδα της Ελλαδος? εσεις τι θα τα κανετε? Δεν εχεις απαντησεις! Ειναι πολυ απλο..φιλε μου! Αν θελεις να ακολουθεις τον δρομο του θεου τοτε να κανεις και αυτα που μας εχουν διδαξει οι αγιοι πατερες...Αλλα μας λετε και αλλα κανετε! Ζητατε συνεχως βοηθεια απο τους πιστους...Και λετε οτι κανατε εργο..οχι δεν το κανατε εσεις αλλα οι πιστοι! Εσεις εχετε ολα τα λεφτα στη τραπεζα και αυγατιζουν! Δωστε λοιπον την περιουσια στους φτωχους ανθρωπους αν θελετε να λετε οτι κανβετε εργο..αλλιως μην μιλατε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος23/5/11 15:01

    Για τον ''γνωστη'' 13:20.
    Η κυβερνηση σκεφτηκε να μειωσει τον μισθο των κληρικων στο 50% με την προυποθεση να αναλαβει η εκκλησια το υπολοιπο 50%.Να βαλουν δηλαδη και κατι απο την τσεπη τους.Ξεσηκωθηκαν ολοι και ειπαν οτι θα πεσει εξω η εκκλησια γιατι δεν εχει λεφτα(!!!!!!!!!!!!!) και οτι θα απευθυνθουν στο ΔΝΤ(!!!!).
    Εχουν αμυθητη περιουσια και ενα σκασμο εσοδα μαυρα(πες μας τωρα οτι δηλωνουν τα εσοδα του παγκαριου να τρελλαθουμε τελειως)και για οτι κανουν το κανουν με δικη μας συνεισφορα.
    Οσο για τις μοναχες ,δεν θα φανε ολες τις φαπες τους αλλα μονο αυτες που κανουν μπιζνες και μαλιστα σκοτεινες μεσα απο τα μοναστηρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος23/5/11 15:17

    Αν η εκκλησια εδινε...λιγη απο την περιουσια που εχει στον φτωχο λαο το προβλημα θα ειχε λυθει! Στην εκκλησια αλλα μας λενε....Και αλλα κανουν αυτοι! αν θελετε να βοηθησετε τον τοπο μας τοτε δωστε τον πλουτο στον φτωχο!
    Κάποτε ένας πλούσιος νέος πλησίασε τον Χριστό και του είπε: «Κύριε τι πρέπει να κάνω για να κερδίσω την
    αιώνια ζωή (τον παράδεισο);». Ο Χριστός του απάντησε: «Πρέπει να τηρείς τις εντολές. Να μη σκοτώσεις, να μην
    εγκαταλείψεις τη γυναίκα σου για άλλη, να μην κλέψεις, να μη λες ψέματα, ν' αγαπάς τον πατέρα σου και την
    μητέρα σου και ακόμη ν' αγαπάς τον πλησίον σου (κάθε άνθρωπο), όπως τον εαυτό σου. Τότε ο νέος λέει στον
    Κύριο: «Όλες αυτές τις εντολές τις ακολουθώ από πολύ μικρός. Τι άλλο πρέπει να κάνω;». Και ο Κύριος του
    απαντά: («Πήγαινε και πούλησε όλη την περιουσία σου και τα χρήματα που θα εισπράξεις να τα δώσεις στους
    φτωχούς και ύστερα έλα και ακολούθησέ με. Έτσι θα έχεις κερδίσει μεγάλο θησαυρό στους Ουρανούς».)
    Αυτα ειπε φιλε μου ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣ! εσεις κανετε αλλα...Και σε ρωταω...Τελικα τι ειστε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος23/5/11 18:59

    nai re ta efagan oi politikoi tha ta plirwsoun oi papades k h ekklhsia? as plhrwsei o "mazi ta fagame" kai oi syn autw. alliws eimaste oloi koroida. diladi alloi trwne ki alloi plhrwnoun.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος23/5/11 19:09

    ΓΙΑΤΙ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΩΝ ΕΙΝΑΙ? ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ? ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ! ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΕΦΑΓΑΝ! ΚΑΙ ΣΥΝΑΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΡΩΝΕ...ΒΛΕΠΕ ΒΑΤΟΠΕΔΙ..ΠΑΓΚΑΡΙΑ ΓΑΜΟΙ ΒΑΠΤΙΣΕΙΣ ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ ΚΗΔΕΙΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΑ...ΠΟΙΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΦΑΓΑΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΣΥ Η ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ! ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΒΡΩΜΑΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αντώνης23/5/11 19:36

    θα σας απντήσω σε λίγο. Έχετε όλοι λάθος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος23/5/11 20:54

    19:36 Εσενα περιμεναμε να μας πεις...Λες και δεν ξερει ο κοσμος οτι οι πορτες τις εκκλησιας για τον φτωχο κοσμο που ζει κατω απο αθλιες συνθηκες ειναι κλειστες! Καλα σας λεει το παλικαρι πιο πανω..Δωστε τον πλουτο της Εκκλησιας στους φτωχους και αστεγους ανθρωπους! Εσεις εχετε να φατε να πιειτε και να κοιμηθητε..αυτοι οι ανθρωποι ισως να μην υπαρχουν αυριο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αντώνης23/5/11 21:14

    Ας πούμε τα πράγματα με το όνομάτους.

    Πρώτα απ' όλα, να ξεκαθαρίσουμε, ότι δεν είμαι ιερέας, δεσπότης κλπ. . Έχω, όμως την δυνατότητα να ξέρω πολλά πράγματα, τα οποία είναι βάσιμα και δεν είναι αερολογίες.

    Η Εκκλησία άρχισε να αποκτά την τεράστια περιουσία της στα χρόνια της Τουρκοκρατίας. Οι Έλληνες, για να μην τους πάρουν τα χωράφια οι Τούρκοι, τα έκαναν δωρεές στις εκκλησίες.

    Μέχρι το 1981, οι ιερείς πληρώνονταν από τις Μητροπόλεις και ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. Εντάχθηκαν στο Δημόσιο, από τον Αντρέα Παπανδρέου.

    Επί ημερών Παπανδρέου, η Εκκλησία έχασε σημαντικό κομμάτι της περιουσίας της, που πέρασε στο Κράτος.

    Πολλά νοσοκομεία των Αθηνών, ανήκουν στην Εκκλησία της Ελλάδος, η οποία δεν εισπράττει ούτε 1 Ευρώ από αυτήν την παραχώρηση.

    Η Εκκλησία, λειτουργεί και συντηρεί, ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΕΞΟΔΑ, τα εξής:

    1. Στέγη κακοποιημένων γυναικών
    2. Ορφανοτροφεία
    3. Γηροκομεία
    4. Καθημερινό συσσίτιο
    5. Ξενώνες αστέγων
    6. Στέγη κακοποιημένων παιδιών
    7. Ιεραποστολές σε χώρες της Αφρικής
    8. Βρεφονηπιακούς σταθμούς
    9. Κατασκηνώσεις
    10. Βοήθεια στο Σπίτι
    11. Ιατρεία
    12. Στλεγη απόρων και γερόντων
    13. Οικοτροφεία
    14. Υποτροφίες σε άπορους φοιτητές
    15. Θεραπευτήρια χρονίων πάθήσεων
    16. Δωρεάν αίμα για χειρουργημένους
    17. Βοήθεια για εξαρτημένα άτομα
    18. Φοιτητικές στέγες
    19. Βοήθεια για άγαμες μητέρες
    20. Οικονομική βοήθεια σε απόρους και αναξιωπαθούντες

    Είναι λίγα; Σας ρωτώ, είναι λίγα;

    Η Εκκλησία δεν γίνεται να διαφημίζει το έργο της. Απαγορεύεται. Αν το κάνει, χάνει την ουσία της αποστολής της.

    Λένε πολλοί, "Έχουν οι παπάδες, να βοηθήσουν". Αλήθεια, ξέρετε κανένα, που χτύπησε την πόρτα της Εκκλησίας και δεν βοηθήθηκε; Πήγε κανείς με λογαριασμό κομμένο και δεν ανέλαβαν να τον πληρώσουν;

    Η Εκκλησία δεν θα δώσει, ποτέ λεφτά σε κάποιον. Θα πει, "ποια η ανάγκη σου; Λογαριασμός ΔΕΗ, κομμένος; Φέρε το λογαριασμό και σε μια ώρα θα έχεις ρεύμα".

    Η Εκκλησία, στις μέρες μας, έχει μεγάλη περιουσία και σίγουρα μπορεί να κάνει πολύ περισσότερο έργο. Αλλά, ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα.

    Η Εκκλησία, η κάθε ενορία, έχει ανάγκες. Γι' αυτό ζητάει την βοήθεια των πιστών. Δεν υποχρεώνει κανένα να συμβάλει. Και η πίστη μας, δεν μας επιβάλει τίποτα. Είναι μια ελεύθερη και δημοκρατική πίστη. Αν θες, ρίχνεις στο δίσκο. Αν δεν θες, δεν ρίχνεις.

    Η Εκκλησία έχει οικόπεδα - φιλέτα. Και ξέρω ότι θέλει να τα πουλήσει. Ποιος είναι αυτός, που θα της πει σε ποιον και πόσο θα το πουλήσει;

    Εγώ θέλω να διαωριστεί η Εκκλησία από το Κράτος. Να πάψουν να είναι δημόσιοι υπάλληλοι οι ιερείς και οι Δεσποτάδες και να αναλάβουν μόνοι τους την μισθοδοσία τους.

    Επαναλαμβάνω ότι η κάθε Εκκλησία έχει τουλάχιστον 1800 € - 2000 € το μήνα, πάγια έξοδα. Κάποιες ενορίες έχουν εισπράξεις από ενοίκια, κάποιες όχι. Δεν είναι απόλυτο ότι όλες οι Εκκλησίες έχουν έσοδα υπέρογκα. Και μην ξεχνάτε ότι το κράτος φορολογεί την Εκκλησία με 20%, επί των ακαθαρίστων εσόδων, σύν το ΦΠΑ συν οι υπόλοιποι φόροι που πληρώνοι στη ΔΟΥ.

    Δυστυχώς, όμως, όλα τα παραπάνω τα αμαυρώνουν και κάποιοι καοί ιερείς που έχουν γίνει ιερείς του χρήματος. Αυτούς, πρέπει να βρουν τρόπο να τους τιμωρούν.

    Φίλε, 23/5/11 14.34, ελπίζω να σε κάλυψα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αντώνης23/5/11 21:36

    Επάνέρχομαι, για να σας υπενθυμίσω ότι η Εκκλησία ήταν από τους πρώτους που κατέθεσαν ένα αρκετά μεγάλο ποσό στο Ταμείο κατάτης Φτώχειας, που ίδρυσε η Βουλή. Αλήθεια, τα λεφτά εκείνου του Ταμείου τι έγιναν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος23/5/11 21:57

    Αγαπητε φιλε 23/5/11 21:36 εγω θα σου απαντησω ακριβως οπως ειπε ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣ!
    Κάποτε ένας πλούσιος νέος πλησίασε τον Χριστό και του είπε: «Κύριε τι πρέπει να κάνω για να κερδίσω την
    αιώνια ζωή (τον παράδεισο);». Ο Χριστός του απάντησε: «Πρέπει να τηρείς τις εντολές. Να μη σκοτώσεις, να μην
    εγκαταλείψεις τη γυναίκα σου για άλλη, να μην κλέψεις, να μη λες ψέματα, ν' αγαπάς τον πατέρα σου και την
    μητέρα σου και ακόμη ν' αγαπάς τον πλησίον σου (κάθε άνθρωπο), όπως τον εαυτό σου. Τότε ο νέος λέει στον
    Κύριο: «Όλες αυτές τις εντολές τις ακολουθώ από πολύ μικρός. Τι άλλο πρέπει να κάνω;». Και ο Κύριος του
    απαντά: («Πήγαινε και πούλησε όλη την περιουσία σου και τα χρήματα που θα εισπράξεις να τα δώσεις στους
    φτωχούς και ύστερα έλα και ακολούθησέ με. Έτσι θα έχεις κερδίσει μεγάλο θησαυρό στους Ουρανούς».)
    Αυτα ειπε Αγαπητε φιλε μου ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣ! εσεις κανετε αλλα...Και σε ρωταω...Τελικα τι ειστε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος23/5/11 22:33

    23/5/11 21:57 ΣΩΣΤΟΣ Ο ΦΙΛΟΣ! ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ...ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΦΤΩΧΟ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΛΟΥΣΙΑ! ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΙΠΕΣ ΕΣΥ ΦΙΛΕ 21:36 ΟΤΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΔΩΡΙΣΑΝ ΤΟΤΕ ΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ...ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΜΑΡΩΝΕΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αντώνης23/5/11 22:37

    23/5/11 21:57, σας παρουσίασα πριν απο λίγο το έργο της Εκκλησίας. Το θεωρείτε λίγο; Μην τρελαθούμε...........

    Θεωρείτε ότι, να συντηρείς τόσες κοινωφελείς δραστηριότητες, με δικούς σου πόρους ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ, είναι λίγο; Δεν σχολιάζετε τίποτα από όλα όσα έγραψα, αλλά κολλήσατε "στα ακίνητα".

    Μάθετε πρώτα τι κάνει η Ορθόδοξη Εκκλησία για τους φτωχούς και μετά να μιλάτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος23/5/11 22:50

    Αγαπητε φιλε 22:37 επειδη τυγχανει να εργαζομαι σε μεγαλη εταιρια λογιστης ειμαι..εγω θα σου ενα πολυ απλο πραγματακι...Οποιος εχει μεγαλα εξοδα εχει και μεγαλα εσοδα αυτα πανε μαζι! Δεν γινετε ποτε να εχεις μεγαλα εξοδα και μικρα εσοδα...θα ειχατε κλεισει! Δεν θα μπορουσατε να βγαλετε ουτε τους μισθους τον ιερωμενων! Στους φτωχους δινετε μονο κατι απο τους τοκους σας....Γιατι δεν μιλαμε για περιουσια μικρη αλλα για ολη την Εκταση της Ελλαδος!
    Μην παραμυθιαζεις τον κοσμο με εργα που στη ουσια τα κανουν οι φτωχοι απο το υστερημα τους και οχι τα λεφτα της εκκλησιας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αντώνης23/5/11 23:09

    Σε νοιάζει αν τα κάνει το υστέρημα του φτωχού, ή αν τα κάνει η Εκκλησία;

    Είπε κανείς ότι η Εκκλησία δεν κάνει έργο από τις εισπράξεις της, που μέρος αυτών είναι και το υστέρημα των πιστών;

    Τι θα θέλατε να έκανε η Εκκλησία;

    Και σε παρακαλώ, να μην χρησιμοποιείς, φίλε 23/5/11 22:50, πρώτο πληθυντικο. Εγώ γράφω σαν γνώστης αυτών τωνθεμάτων. Δεν έχω απολύτως καμία σχέση με τα διοικητικά της Εκκλησίας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος23/5/11 23:10

    Κανείς, από εσάς, όμως δεν λέει τίποτα για το έργο. Όλοι μιλάτε για τα κτήματα και τους φτωχούς. Πώς ξέρετε ότι δεν βοηθάει η Εκκλησία τους φτωχούς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος24/5/11 00:04

    σωστός ο αντώνης,το έθεσε σωστά το θέμα. και ο έχων ώτα ακούειν ακουέτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος24/5/11 06:27

    ΕΜΕΝΑ ΠΑΛΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΣΕΙΡΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟΛΑΔΑ ΠΟΥ ΠΕΙΝΟΥΣΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΚΡΥΒΕ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΙΡΕΣ ΤΟΥ! ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΝ ΑΝΤΕΞΑΝ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΟΛΑ! ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ....ΠΕΙΝΑΝΕ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΤΟΥΣ ΓΕΜΑΤΟ ΤΡΟΦΙΜΑ ΛΕΦΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΙΠΟΤΑ.. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΤΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΚΙΟΛΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος24/5/11 06:50

    1) Να πουμε ειναι ντροπη η επιθεση που εγινε σε ιερωμενο!θα πρεπει να ντρεπομαστε σαν λαος τετοιες συμπεριφορες θα πρεπει να τις καταδικαζουν ολοι οι χριστιανοι!
    2) Οσο αφορα τα περι πλουτου της εκκλησιας εγω θα συμφωνησω οτι οντως η εκκλησια μας εχει κανει εργα και προσφερει στην Ελλαδα.."Αλλα" με βαση αυτα που λενε οι ιδιοι σε εμας και αυτα που μας εχει διδαξει η Αγια Γραφη θα πρεπει να βγουν μπροστα και να βοηθησουν τον τοπο μας σε αυτη την δυσκολη στιγμη που περναει...Και δεν λεω να δωσει λεφτα στη κυβερνηση αλλα στον φτωχο τον αστεγο τις οικογενειες που δεν εχουν στον ηλιο μοιρα!
    3)Οντως υπαρχουν παντου καλοι και κακοι ιερεις εξαλλου και ο ιερεας ανθρωπος ειναι που του εχει δωσει ο θεος την θεια φωτιση να κηρυττει τον λογο του!
    Δωσε για να σωσεις την ψυχη σου...Το ιδιο πρεπει να κανει και η εκκλησια μας!

    Λευτερης Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *