ροή ειδήσεων

Εδώ και ένα μήνα είναι τα μπάζα στο Καρακόνερο... Πότε θα τα πάρει ο Δήμος ;

Κάνουμε κάθε μέρα τον περίπατό μας στον περιφερειακό νέο δρόμο στο Καρακονερο και διαπιστώσαμε ότι εδώ και ένα μήνα περίπου...
οι εθελοντές μάζεψαν όλα τα μπάζα από την παραλία και τα συγκέντρωσαν όπως φαίνεται στη φωτογραφία για να τα μαζέψει ο Δήμος. Πότε περιμένει ο Δήμος να μαζέψει? Όταν έρθει ξανά κύμα στην παραλία αυτά θα σκορπίσουν όπως ήταν και πριν. Ηδη έχουν ένα μήνα εκεί, υπάρχει άραγε περίπτωση να τα μαζέψουν?
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος2/5/11 00:03

    Αυριο στις 17:00 ραντεβου για καφε Δημητρη. Στο Pueblo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/5/11 05:17

    Αφου ρε τεμπελη τα βλεπεις καθε μερα γιατι δεν πας να τα μαζεψεις? μονο καθεσε με την καμερα και τραβας! Θα σου κοπει η μεση αν παρεις τις 2-3 σακουλες και τις πεταξεις 20 μετρα πιο εκει που εχει ενα καδο!Τα θελετε ολα στην πενα να σηωσετε λιγακι το βρωμοποδο σας δεν μπορειτε! ουστ να μου χαθειτε ρεμαλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος2/5/11 11:03

    ειναι η νεα μοδα για να προσελκυσουμε τουριστες και νεο κινητρο , λεγεται μπαζα-spa. στις υπολοιπες χωρες δεν υπαρχει...μονο εδω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος2/5/11 11:12

    ο ρυπαινων πλερωνει.Πιαστε τους ψαραδες.Αυτοι φταίνε.
    Ας σοβαρευτούμε τα έχουμε ολοι με την καθαριότητα. Ποιός επιτέλους είναι ο σωστός πολίτης.Κανένας μας δεν σκέφτετε την ωρα που πετά το κουτι απο τα τσιγάρα του και το αναψυκτικό του.Κανένας δεν το σκέφτετε την ωρα που παει τη γκομενα στην παραλία και αφήνει εκει ολα τα απομεινάρια του. Την αλλη μερα ομως που φενεται το σκουπιδαριο ολοι βριζουν τους εργατες και τους αποκαλουν κοπρόσκυλα του Δήμου.Και όταν αυτοι ξεκουραστούν σαν εργαζόμενοι μια αργία ολοι φωναζουν που είναι τα κοπρόσκυλα.Ξυπνατε ρεεεεεεε. Παρτε την ευθ΄θνη που σας αναλογεί και αντε και σκάστε επιτελουςςςςςςςςς......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος2/5/11 11:17

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ.
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Η ΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΑΞΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΖΕΙ.
    ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ BLOG ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΜΑΚΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΒΡΥΣΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΟΥ ΕΝΤΟΠΙΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.(ΕΤΣΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ)
    ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος2/5/11 13:29

    11:17...ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΑΦΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ? ΜΟΝΟ ΤΡΑΒΑΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΤΟΥ! ΑΝ ΕΙΧΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΘΑ ΤΑ ΜΑΖΕΥΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΒΑΖΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ..ΔΕΙΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ! ΤΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ ΤΙΠΟΤΑ: ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΩ ΕΧΩ ΜΑΖΕΨΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΙΘΕΑ..ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΧΤΕΣ ΠΟΛΛΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ..ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ..ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΟΥΛΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος2/5/11 13:55

    ευγε! ας παμε και στις δημοσιες υπηρεσιες να τους κανουμε τη δουλεια, να μην κουραζονται αυτοι που πληρωνονται. Εγω πληρωνω φορους για καποιο λογο οπως και εσεις ολοι, μην επαναπαυεστε τοσο, αν αξιζε να κανεις ολα αυτα τα πραγματα και ειμασταν ευχαριστημενοι ολοι στους δρομους θα ειμασταν και θα καναμε και εθελοντικες εργασιες ειλικρινα δεν ξερω τι εχετε παθει ολοι σας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος2/5/11 14:26

    13:55 ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ...ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ..ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!! ΚΑΛΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *