ροή ειδήσεων

Καθαρίστριες αν και απλήρωτες οι δασκάλες !

Σήμερα το μεσημέρι πήγα να πάρω το παιδί μου από τον παιδικό σταθμό Φαληρακιου Αγιος Νεκταριος. Μόλις μπήκα μέσα βλέπω στα αριστερά... μια δασκάλα με 25 παιδιά να βλέπουν DVD την μιλάω γιατί τις ξέρω καλά όλες τις κοπέλες και την αρωταω τι γίνετε που είναι οι αλλες, μου απαντάει πήγαινε να δεις τι κανουν. Πάω και βλέπω 3 δασκάλες να καθαρίζουν το σχολειό (σκούπισμα σφουγγάρισμα και τουαλέτες) μάλιστα κύριοι. Η απάντηση που πήρα ηταν οτι δεν υπάρχει καθαρίστρια εδώ και μερικές μέρες γιατί είναι άρρωστη. Και όντως η μόνη καθαρίστρια που έμεινε γιατί την άλλη την πήραν στο Παραδεισι είναι άρρωστη. Οι κοπέλες είναι απλήρωτες εδω και 4 μήνες γιατι οι του πρώην Δήμου Καλλιθέας δεν τις έβαλαν στην λίστα για μισθοδοσία. Ο σταθμός χτίστηκε με δωρεές από τον κόσμο με πρωτεργάτη τον αείμνηστο Παπα Βαγιανο και τον διαχειριζόταν ο Δήμος Καλλιθέας με συμβόλαιο το οποίο έχει λήξη εδώ και χρόνια.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος19/5/11 00:26

    ρε φίλε και εγω σε αρωτάω, τι θέλεις να κάουμε; ερανο ή δωρεά; εδώ τα χάνουμε δουλειές και μεροκάματα, αυτές πεταλώνουν τζιτζίκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/5/11 01:10

    Giati na min katharizoune ? den to katalawa kai ego san idiotikos ipalilos , katharizo to grafio mou , kai olloi oi alloi dimosoi ypalili na perimenoune kai mia katharistria na katharizei ton choro ergasias tous?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος19/5/11 02:27

    01:10 ESY KATHARIZEIS KAI TIS KOINES TOYALETES STO GRAFIO SOY? STO XWRO ERGASIAS SOY DEN YPARXOYN KATHARISTRIES? AN EINAI DYNATON..... PROSLHFTHIKAN GIA DASKALES... DEN LEW NA MHN KOYNANE TA XERIA TOYS. NA KATHARISOYN TO GRAFEIO TOYS KAI NA SYMMAZEPSOYN THN TAKSH TOYS. AYTO TO KANOYN SXEDON OLOI OI DASKALOI. TO PROBLHMA DEN EINAI OTI MIA FORA XREIASTHKE NA KANOYN KAI TIS TOYALETES, TO PROBLHMA EINAI OTI SE LIGO KAIRO OLOI THA PHGAINOYME STH DOYLEIA MAS KAI THA KANOYME KAI ALLES 10 DOYLEIES PARAPANW APO AYTES GIA TIS OPOIES THA PLHRWNOMASTE, GIA NA GLYTWSOYN YPALLHLOYS KAI MISTHOYS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος19/5/11 09:25

    giati esy nomizeis oti ston dimo yparxoun ka8aristries?maura xalia ta wc !!! ipatitida sketi!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος19/5/11 10:36

    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΤΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΟΥΠΑ...ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ...ΑΝ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ !!!!!ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ 2,5 ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΡΩΝΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΤΑΪΖΟΥΜΕ...ΟΤΑΝ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΖΟΥΜΕ ...ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ. ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΖΑΤΕ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΦΩΝΟΥΣΑΤΕ Κ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΣ??? ΝΑΙ ΔΕΝ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΙΚΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ "ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΗΠΙΕ ΚΑΥΣΤΙΚΗ ΠΟΤΑΣΑ" ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΙΝΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ??? ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕ ΗΤΑΝ Η ΔΑΣΚΑΛΑ !!!!!!ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΩ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ... ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΕ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ....ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΛΙΣΜΟΥ...ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΟΠΩΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ...ΕΤΣΙ Κ ΕΜΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ 40 ΛΕΠΤΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος19/5/11 17:33

    ξερεις τι συμβαίνει ; όλοι νομίζουν ότι η δουλεια της νηπιαγωγού είναι παιχνίδι.Παιζουν σου λεει τι κάνουν;;; οποτε γιατι να μην ρίξουν και ενα καθάρισμα;;Οι μάγκες να έρθουν να καθησουν στις ταξεις εστω και μια ώρα.ειναι τεράστια η ευθυνη.Ειναι ότι πολυτιμότερο έχει ο καθένας και μας το εμπιστευεται. αλλά που χαμπάρι, δεν ιδρώνει το αυτί τους.στον υπάλληλο γραφειου λεω λοιπον οτι εμεις δεν εχουμε γραφεια και χαρτια έχουμε παιδιά.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος19/5/11 20:35

    3ereis kirie anwnime esy poso diskolo einai na petalwneis tzitzikia ela mia mera na eisai me 80 tzitzikia ?(opws apokaleis esy aytes tis athwes psixoyles poy eimaste ypeythines emeis)...kai meta ela epwnyma na sizitisoyme....
    vrefokomos...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος19/5/11 20:49

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝΕ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΦΟΒΟΥΝΤΕ ΜΗΝ ΤΗΣ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΟΥΝ ΑΦΟΥ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΘΕΤΕ. ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΩ ΣΤΑΘΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΑΠΛΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΟΣΚΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΝΑ ΕΛΕΞΟΥΝ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΕΚΕΙ.ΤΗΣ ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΣΤΙΛΑΝΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΔΙΣΕΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΙΕΣ ΨΥΧΗ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΧΡΩΜΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ??ΡΩΤΑΩ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΤΕ Η ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΟΣ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ.ΟΛΟΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΥΠΕΥΘΙΝΟΙ ΤΟΘΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος19/5/11 21:17

    βασικα να ρωτησω κατι
    20 35 εσυ τα εχεις με ενα ψηλον?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος20/5/11 00:48

    ναι,τα εχω με έναν ψηλόν,λίγο χαριτωμένον, εσύ τι ζόρι τραβάς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος20/5/11 03:35

    Το τι προσφέρει ο καθένας είναι δικαίωμα του δεν είναι ωραίο να κρίνεις και να συγκρίνεις άλλους όταν αυτό που εσύ προσφέρεις το αγαπάς πραγματικά ! παρόλο που μπορεί να κινδυνεύεις να χάσεις τη δουλειά σου γιατί είσαι συμβασιούχος 8 χρόνια, καταλαβαίνω ότι το λαμβάνεις σαν αδικία άσε όμως αυτούς που είναι υπεύθυνοι να το διαπιστώσουν … θα έρθει η στιγμή .
    Όσο για τις ανάγκες ,την ευθύνη και τον κίνδυνο ενός παιδιού σίγουρα το γνωρίζει καλυτέρα ένας γονιός που το οτιδήποτε μπορεί να συμβεί στο δευτερόλεπτο, πόσο μάλλον μια υπεύθυνη σε παιδικό σταθμό που πρέπει να έχει υπό την επίβλεψη της 20 παιδιά , ένα στην τουαλέτα , άλλο πάνω στο παγκάκι , άλλο να σπρώχνει ή να δαγκώνει , δε λέω ότι όλα αυτά γίνονται ταυτόχρονα αλλά υπάρχουν και αυτές οι στιγμές , πόσο μάλλον όταν η υπεύθυνη πρέπει να φροντίσει την καθαριότητα της τουαλέτας για παράδειγμα .
    Δεν είναι δύσκολο οι υπεύθυνες να είναι ποιο προσεκτικές με την καθαριότητα του χώρου τους και σίγουρα να βοηθήσουν τις συναδέλφους τους είναι ανθρώπινο όμως να μην ξεχνάμε ότι τα παιδιά είναι παιδιά… και όχι στρατιώτες, που και σε αυτή την περίπτωση και αυτοί μπορεί να μην σκεφτούν ότι οι αρβύλες τους έχουν λάσπες…..
    Το θέμα είναι να γίνει γνωστό από κάποιους αρμοδίους το πόσο απαραίτητο είναι το προσωπικό καθαριότητας σε αυτούς τους χώρους και να μεριμνήσει …

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *