ροή ειδήσεων

Πάγκαλος: "Το ΠΑΣΟΚ είναι σαν τον Ολυμπιακό. Εχει πάντοτε τεράστιο πάγκο"

Για τον “τεράστιο πάγκο” του ΠΑΣΟΚ, μίλησε μεταξύ άλλων...

, ο πάντα χειμαρρώδης Θ. Πάγκαλος, απορρίπτοντας την επιλογή σύστασης κυβέρνησης προσωπικοτήτων. “Το ΠΑΣΟΚ είναι σαν τον Ολυμπιακό. Εχει πάντοτε τεράστιο πάγκο”, δήλωσε χαρακτηριστικά, χωρίς ωστόσο να αποκλείει την πιθανότητα εμπλουτισμού του δημόσιου βίου, με προσωπικότητες.

Σε συνέντευξή τους στο “Βήμα της Κυριακής” (22/05), ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης εξαπέλυσε επίθεση στον πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά.

"Ο κ. Σαμαράς απορρίπτει το μνημόνιο που είναι το πλαίσιο της πολιτικής της κυβέρνησης και καταδικάζει αυτό που εμείς θεωρούμε μια πολύ μεγάλη μας επιτυχία, δηλαδή την εξεύρεση του μηχανισμού στήριξης που μας επιτρέπει αυτή τη στιγμή να λειτουργούμε και να μην έχουμε χρεοκοπήσει.

Αυτό το κάνει, πιστεύω, για λόγους μικροκομματικούς και ψηφοθηρικούς. Παρά τον θόρυβο που έκαναν γύρω από το Ζάππειο ΙΙ, τελικά όλα όσα είπε είναι θνησιγενή ως επιχειρήματα γιατί κάνει την εξής τεράστια αυθαιρεσία: δεν λαμβάνει υπόψη του τον χρόνο. Θεωρεί δηλαδή ότι θα πάρει διάφορα μέτρα και το άλλο πρωί θα έχει θετικές συνέπειες. Ε, δεν γίνεται έτσι", είπε χαρακτηριστικά.

"Η κυβέρνηση δεν έχει ανάγκη τον κ. Σαμαρά. Έχει πλειοψηφία στη Βουλή"

Και συνέχισε: "Η κυβέρνηση δεν έχει ανάγκη τον κ. Σαμαρά για να κυβερνήσει, για να χτίσει την πολιτική της. Εχει πλειοψηφία στη Βουλή, έχει πρόσφατα εκλεγεί από τον ελληνικό λαό, δεν τα πάμε πολύ καλά στις δημοσκοπήσεις, αλλά αυτό δεν είναι λόγος για να θεωρήσει κανείς ότι το παιχνίδι έχει χαθεί και μπορούμε να συνεχίσουμε στην κατεύθυνση που θεωρούμε τη μόνη δυνατή.

Είναι όμως πολύ καλύτερα για τον τόπο και για την ηρεμία, αν θέλετε, και τη διαθεσιμότητα του ελληνικού λαού ως παραγωγικού παράγοντα να υπάρχει ένα κλίμα συναίνεσης των πολιτικών δυνάμεων και αυτό επιδιώκει ο Πρωθυπουργός".

"Με ενδιαφέρει η τάξη και όχι η ταυτότητα του κακοποιού"

Κληθείς να σχολιάσει την κατάσταση που επικρατεί στο κέντρο της Αθήνας, ο κ. Πάγκαλος τονίζει, πως ο Πρωθυπουργός του έχει αναθέσει, να παρακολουθεί "τη δουλειά των υπουργείων που εμπλέκονται κατά κύριο λόγο ή παρεμπιπτόντως στην αντιμετώπιση του προβλήματος που έχει δημιουργηθεί με το ιστορικό κέντρο της Αθήνας.

Ενός προβλήματος παρακμής, περιθωριοποίησης και κινδύνων για την περιουσία και την ασφάλεια των κατοίκων. Το θέμα που κυριαρχεί αυτή τη στιγμή και που είναι ανάγκη να το αντιμετωπίσουμε εκ των πραγμάτων είναι το πρόβλημα της ασφάλειας που συνδέεται με την εγκληματικότητα και την παρουσία ενός μεγάλου αριθμού ανεξέλεγκτων και παράνομων μεταναστών, για τους οποίους δεν φαίνεται να υπάρχει αυτή τη στιγμή συγκεκριμένη προοπτική. Είναι δύο πολύ επικίνδυνες καταστάσεις", υπογραμμίζει, συμπληρώνοντας:

"Εμένα δεν με ενδιαφέρει, ξέρετε, η ταυτότητα του κακοποιού, του ανθρώπου που ασκεί βία και προκαλεί θύματα και ζημιές, δεν με ενδιαφέρει η ιδεολογία την οποία επικαλείται. Με ενδιαφέρει η πράξη αυτή καθεαυτή. Και με αυτή την έννοια, είτε είναι ακροδεξιός είτε είναι ακροαριστερός είτε είναι οτιδήποτε ενδιάμεσο, μου είναι αδιάφορο".

"Είμαι πολύ λυπημένος μ'αυτό που συμβαίνει" στο Στρος Καν

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον τέως επικεφαλής του ΔΝΤ, Στρος Καν, λέγοντας ότι "είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζω καλά, τον έχω γνωρίσει σε ανύποπτο χρόνο. Και οι δύο ήμασταν πολύ νεότεροι. Και αυτός και η γυναίκα του ήταν μαχητικά στο πλευρό των Ελλήνων τον καιρό της δικτατορίας.

Εχουν πολύ στενή σχέση με την Ελλάδα. Περνούσαν εδώ σχεδόν όλες τις διακοπές τους, έχουν πολλούς διακεκριμένους φίλους που προέρχονται από την ελληνική διανόηση και την ελληνική κοινωνία. Είμαι πολύ λυπημένος γι΄ αυτό που συμβαίνει και θα ήθελα πάρα πολύ να έρθουν έτσι τα πράγματα ώστε η δικαστική διαδικασία να αποδείξει την αθωότητά του.

Δεν θα τον υποστήριζα για κάτι που έχει διαπράξει, αλλά επειδή, όπως ξέρετε, και όπως φαίνεται, πιστεύουν πάντα οι Αμερικανοί, τουλάχιστον μερικοί από αυτούς, ότι όλοι είμαστε αθώοι ώσπου να αποδειχθεί ότι είμαστε ένοχοι. Θα μου επιτρέψετε να μιλάω με σεβασμό και ελπίδα για τον άνθρωπο αυτόν, που ήταν μια από τις εξέχουσες φυσιογνωμίες της εποχής μου για το μέλλον".

cosmo.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος23/5/11 09:40

    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ! ΑΛΛΙΩΣ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΚΛΕΒΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ...ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ..ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/5/11 09:51

    Olumpiakos kai pasok pane paketo! ontws kai oi 2tous einai kleftes! Gia ta skata einai!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος23/5/11 10:57

    min ksanapiaseis sto stoma sou ton olympiako re xontre!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος23/5/11 11:01

    23/5/11 10:57 Αρα κι εσυ εισαι κλεφτης ρε λαμογιο!
    ΠΑΣΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ πανε μαζι! Ουστττ ρε κοπριτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος23/5/11 13:43

    ο παπαμανετας τι λεει γι'αυτο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος23/5/11 13:50

    Etsi akrivos!Olympiakos kai pasok kataklevoun thn Ellada!Kapsimo se olous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος23/5/11 15:23

    Ζητώ απο καθε εντιμο ψηφοφορο του ΠΑΣΟΚ να με βοηθησει να καταλάβω τα παρακάτω:
    Αγαπητοί πατριώτες που ψηφιζετε το σημερινό κυβερνητικό κόμα, καθότι πιστεύω οτι και εσεις δεν ειστε λιγότερο πατριώτες από εμένα, καθότι πιστεύω οτι και εσείς θίγεστε απο τα μέτρα της κυβέρνησης, καθότι πιστεύω οτι και εσάς άλλα σας έταξαν και άλλα κάνουν, καθότι και εσείς αποζητάτε το καλό αυτού του περίφανου τόπου που λέγεται ΕΛΛΑΔΑ και θέλετε και σεις όπως και εγώ, που δεν πιστεύω στο κομα σας, να επανακτήσετε την ελευθερία σας οσο γίνεται πιο γρήγορα, πήτε μου αυτός που μας κυβερνά έχει "σώας τας φρένας του", έχει επίγνωση του τι κάνει, έχει τις γνώσεις να κυβερνήσει, έχει τις γνώσεις του "crisis management", λειτουργεί με γνώμονα το εθνικό συμφέρον, δεν μας ξεπουλάει στους ξένους, δεν ειναι ξένος πράκτωρας, δεν ειναι αρχιερέας τους ψεύδους, δεν ειναι ΜΗ ΕΛΛΗΝΑΣ, δεν εργάζεται για ξένα συμφέροντα
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο Νr. 1 ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ;
    ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος23/5/11 15:30

    23/5/11 15:23...και τι προτεινεις? να μας Κυβερνησει η ΝΔ? το ΚΚΕ? η μηπως το ΛΑΟΣ η ΣΥΡΙΖΑ? πες μου κι εμενα που εχω φτωχο μυαλο τι προτεινεις? Γιατι με το φτωχο μυαλο που εχω ολοι τους ειναι αχρηστοι! Εσυ λοιπον τι λες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος23/5/11 16:06

    leo oti eisai poulimeno tomari prasinofrouros 15.30

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος23/5/11 16:14

    Μην περιμένεις λογική απαντηση απο μαστουρομενους 15.23, o 15,30 ειναι ενας απο αυτους τους βολεψακηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος23/5/11 16:25

    23/5/11 15:23 ...23/5/11 16:06 ....
    O 15.30 SAS E8ESE ENA EROTIMA ESEIS OMOS ANTI NA APANTISETE TON BRISATE! TELIKA MALLON ESEIS DEN EISTE SE 8ESI NA MILISETE GIATI EISTE MASTOYROMENOI! REZILI SAS EKANE! KOPRITES!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος23/5/11 16:34

    εσυ φιλε αλβανε 16.25 σιγουρα εισαι απο τα κεντρικα του πασοκ καποιος βολεμενος κηφηνας που ζει στο βαρος ολων εμας, σε λιγο οι ψηφοφοροι του πασοκ θα ειναι μονο αλβανοι σαν εσενα 16,25 ειτε πακιστανοι που τους παει με 1000 ο αρχηγος σας, η απαντηση μου ειναι οτι με οποιονδηποτε αλλο θα ειμαστε καλυτερα εκτος απο τον θιασο του τζεφρυ,καλυτερα μια οικουμενικη κυβερνηση παρα μια κυβερνηση αχυρανθρωπων!Ετσι και αλλιως πλεον με την υπογραφη του μνημονιου αλλοι μας κυβερνουν η ελληνικη κυβερνηση ειναι απλα εκτελεστικο οργανο διαφωνεις φιλε αλβανε 16.25?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος23/5/11 16:36

    ΧΑΧΑΧΑΧΑ!! 16:06 ΚΑΙ 15:23! ΡΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ? ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΕΣΑΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΚΕ? ΟΥΤΕ ΠΑΣΟΚ ΟΥΤΕ ΝΔ!! ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΤΕ...ΩΡΑΙΟΣ ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ..ΜΟΣΧΑΡΙΑ! ΞΑΝΑΠΑΤΕ ΣΤΗ ΠΑΡΑΡΗΓΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΘΑ ΛΕΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος23/5/11 16:38

    23/5/11 16:34 ΩΡΑΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΔΩΣΕΣ ΚΕΡΑΤΑ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΟΤΙ ΤΡΑΒΑΕΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΑΣ ΝΟΥΜΕΡΑ!
    ΕΣΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΒΡΙΣΙΑ! ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΚΟΛΟΠΑΙΔΙΑ ΕΙΣΤΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος23/5/11 16:40

    Α Ν Ι Κ Α Ν Ο Σ (δεν μπορεί ούτε να διαβάσει καλά-καλά τους λόγους που του γράφουν),
    Α Ν Ε Π Α Γ Γ Ε Λ Τ Ο Σ (δεν δούλεψε ΠΟΤΕ του - κατευθείαν υφυπουργός και υπουργός στις κυβερνήσεις του μπαμπά του),
    Η Λ Ι Θ Ι Ο Σ (προσπάθησε να "βάλει" ξανά στη θέση της την αλυσίδα του ποδηλάτου του ... εν κινήσει)
    Ψ Ε Υ Τ Η Σ ("Λεφτά Υπάρχουν"),
    Ε Θ Ν Ι Κ Ο Σ Π Ρ Ο Δ Ο Τ Η Σ (καταψήφηση Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη, υπέρ του «σχεδίου Ανάν» ...),
    Α Θ Ε Ο Σ, Ε Θ Ν Ο Μ Η Δ Ε Ν Ι Σ Τ Η Σ.
    Όταν τον διόρισε ο μπαμπάς του στο ΥΠ.ΕΞ. κουβαλούσε μαζί του στα ταξίδια στο εξωτερικό ολόκληρο στρατό απο υπαλλήλους οι οποίοι φρόντιζαν τα email του, τις επαφές του, τις "ανακοινώσεις" του προκειμένου να φταχτεί το "αρχηγικό προφίλ" του.
    Ακόμη και ο ανδρισμός του αμφισβητείται απο κάποιους (μήπως δεν είχε για σύμβουλό του τον αρχι-πούστη Βαλλιανάτο όταν ο μπαμπάς του τον είχε διορίσει στο ΥΠ. Παιδείας ?)
    Άραγε πότε θα μας δείξει το πιστοποιητικό βάφτισής του ? Σε ποιά Εκκλησία καταχωρήθηκε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος23/5/11 16:45

    16:40 Σταματα τα copy-paste...Ρεζιλι γινεσαι!
    Αντε να κανετε μπανακι γιατι αρκετα σας μυρισαμε... ριξτε και μια ξουρα γιατι εχετε πιασει σκουλικια! Ενα στυλ ολοι οι οπαδοι της Παπαρηγα! Παντα ενα ταγαρι στο χερι..αξυριστοι, απλητοι.με παντοφλα χειμωνα καλοκαιρι,και φορεσια κουρελια απο το μοναστηρακι και τα σκουπιδια! αντε μποχες τα κουβαδακια σας και σε αλλη παραλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος23/5/11 16:46

    16.36 pou eisai kai o 16,38 kai o 16,25 kai o 15,30 mallon eisai apo ta kentrika tou pasok to empedosame esu den brizis:)) tora omos pou xaneis tin masa kai thn xapsa kai telionei i anoxi tou kosmou na se dw poy 8a kryfteis!alloste etoimasou gia ekloges ews tis 26 iouniou kai i ellada travaei oti travaei me ta skandala tou xrhmathsthriou me ta domimena omooga me ta ypovryxia pou gernoun pou paiksane ta panta sta toksika omologa pou to ka8e pakaki pou to paize pasokos kai pire 8esi trwei me xrysa koytalia,pou anoikse to dimosio kai diorisane soridon ekatomuria ellines, me to mhnmonio noumero ena pou 8abgename stis agores ksana to 2012 kai ef8ase to sprend stis 1375 monades baseis,pou mas etoimazoun deytero mnhmonio me ksepoulma e8nikis periousias kai e8nikis kiriarxias ayta mas fortwsane aytoi pou psifizis mia zoi bomeleno pakaki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος23/5/11 16:49

    16.45 ο (Φ)ΟΚΙΑΣ ΕΙΣΑΙ?:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος23/5/11 16:50

    ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΑΣ ΒΑΛΑΝΕ ΣΤΟ ΔΝΤ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΟΥΜΕ ΜΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΔΝΤ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΨΙΜΕΪΚΑ ΑΠΟ ΤΑ CDS... ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΛΕΒΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΡΕΤΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΝ ΣΤΑ CDS!

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΚΟΥΝΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΙΧΑΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΟΣΟ ΥΨΗΛΟΤΕΡΑ ΣΠΡΕΝΤ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος23/5/11 16:51

    Εγω προσωπικα ειμαι κατα του ΠΑΣΟΚ αλλα και της ΝΔ.. ομως ντρεπομαι για καποιους απο εσας που καποιος αντιπαλος σας σας εθεσε ενα ερωτημα κι εσεις με μανια τον βριζετε! ειναι ντροπη ετσι δειχνετε το χαμηλο επιπεδο σας! αντιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος23/5/11 17:12

    Σιγα ρε εντιμε πρασινοφρουρε μην σκισεις κανενα καλσον και σου φυγει κανενας ποντος, η απαντηση μου ειναι ακριβως απο πανω σου δωσε μου μια απαντηση,απαντησε και στον 16.46 και ασε αυτα τα ανωτερα αγραμματε ασε αυτα να τα κανει ο συντροφος πεταλωτης εσυ αμα μπορεις δωσε μου μια απαντηση με επιχειρηματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος23/5/11 17:18

    ΑΣΕ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ....ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ Η ΓΕΝΟΠ...ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!!!..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ...ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ...ΤΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ.....ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΛΟΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ!!!...(ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΑΙΝΑ!!!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος23/5/11 17:19

    Η ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΒΑΖΕΛΙΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ,Η ΘΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ''ΠΕΤΡΑ'' ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ''ΛΙΘΟΒΟΛΙΣΜΟ'' ΟΛΩΝ ΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος23/5/11 17:20

    ΚΑΝΕ ΤΗΝ Π@@ΤΑΝΑ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ! ΤΙ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟ ΤΣΙΡΟΤΟ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ; ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ. ΚΑΙ ΤΗΝ 5η ΔΟΣΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ,ΜΕΤΑ;;;.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος23/5/11 18:47

    ΠΑΣΟΚ ΡΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΑΣΟΚ! ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΕΙ ΤΟ ΣΥΚΩΤΙ! ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΜΕ! ΠΑΣΟΚ ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ! ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ! ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΠΑΛΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ! ΘΑ ΤΟΝ ΜΕΘΥΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑΙΙΙΙ ΘΑ ΤΟΝ ΤΡΕΛΑΝΟΥΜΕ!!!!

    ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ ΚΑΣΤΡΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος23/5/11 18:54

    15:23 einai o skeptomenos !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
    giati den bazeis pia thn metriopathh ygrafh soy anonime skeptomene !!!!!!!!!!!!
    poutsa kolvnoyme me tis malakies poy grafoyme !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος23/5/11 19:33

    Προς 23/5/11 18:47

    Απορώ πως έχεις το θράσος και γράφεις για το πουλημένο κόμμα και το καταραμένο Καστρί...

    Το παρακάτω τραγουδάκι αφιερωμένο σε σένα και τους συντρόφους σου....

    Θα τον γαμήσουμε τον ήλιο σίγουρα ΝΑΙ... θα σας πηδήξουμε και σας σίγουρα ΝΑΙ... με βαζελινη και με δονητή... Καληνύχτα ήλιε, ήλιε καληνύχτα....

    Ένας πρώην πασόκος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος23/5/11 19:36

    Να και ο πακιστανος ο 18.54,μαθε ρε κολοτρυοπιδι να γραφεις ελληνικα και μετα ελα να σχολιασης,αντε στο κολοπακισταν σου βρωμυλε που σας μαζεψε ολους εδω ο τζεφρυ και σας εδωσε και δικαιωματα απλυτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος23/5/11 20:45

    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗ Ν.Δ. ΩΣ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΤΕΡΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος23/5/11 20:50

    20:45 Συμφωνω απολυτα μαζι σου και απαυξανω!! Αλλα η Ελλαδα δεν θα γινει και ποτε κουμμουνιστικη και Χρυσαυγητικη Χωρα! Οσο και να χτυπιεστε αθλιοι κουμμουνιστες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *