ροή ειδήσεων

ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ;

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ Ο κ.ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΝΑΓΙΟ. ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΟΜΩΣ... ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ. ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ: ΘΑΛΑΣΣΑ, ΝΟΡ, ΜΕΛΤΕΜΙ, ΕΛΛΗ, ΜΠΗΤΣ ΜΠΑΡ ΡΟΝΤΑ, ΣΑΝΤΑ ΛΟΥΤΣΙΑ, ΠΑΡΑΝΤΙΣΟ, ΣΟΧΟ, ΚΑΝΤΙΝΕΣ Κ.Λ.Π.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος14/5/11 16:47

    ela Aleko se katalavame re! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος14/5/11 16:47

    ΕΠΙΣΗΣ:ΜΕΓΑΛΟ S/M ΣΤΗΝ ΙΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΑ ΝΟΜΙΜΟ; ΟΧΙ.ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ;ΠΩΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΘΗΚΕ;ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ;ΤΑ Τ.Μ. ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ; ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΔΕΙΑ ΟΙΚΟΔ/ΜΗΣ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ;ΟΧΙ.ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΕΣ ΑΔΕΙΕΣ;ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΩΦΕΛΟΣ; Κε ΔΙΕΥΘΥΝΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΑΛ/ΛΟΣ ΣΕ ΥΠΟΝΟΒΕΥΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος14/5/11 17:13

    Δηλητήριο βγάζετε.... Ρε μήπως λιγουρεύεστε τα συγκεκριμένα ακίνητα και κάνετε ανώνυμες καταγγελίες... Βάλτε το ονοματάκι σας!
    Φίλε μου που γράφεις το άρθρο σε όποιο νησί και να πας, οι τουριστικές επιχειρήσεις έχουν φτάσει μέχρι το κύμα, κυρίως στις Κυκλάδες, στη Ρόδο είμαστε μια χαρά! Μάλλον σου παίρνουν την πελατεία γιατί το δικό σου μαγαζί δεν βλέπει θάλασσα.
    Επίσης στον φίλο 14/5/11 16:47 θα ήθελα να τον ρωτήσω αν έχει σχέση με το απέναντι σουπέρ μάρκετ από αυτό που αναφέρει και του παίρνει όλη την πελατεία γιατί όντως έχει καλύτερες τιμές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος14/5/11 18:10

    wraios o teleuteos apo kati tetious dihkoumaste kai ftasame ekei pou ftasame e re muala mono sthn paranomia gaidouria

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος14/5/11 19:35

    Eπειδη ο πιο πανω αναφερεται στην πολεοδομια απορω κι εγω πως γινεται σε τουριστικη περιοχη να εχεις π.χ. κατ/μα 40 τ.μ. και με διαφορες παραγκες να γινεται τριπλασιο.Πως αδειοδοτουνται, κυριως οταν ειναι υγειονομικου ενδιαφεροντος που χρειαζονται πολλες διατυπωσεις;.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος14/5/11 19:45

    Ο 16|47 ξερει τι λεει.Οι κατοικουντες στην πολεοδομια γνωριζουν καλα το θεμα.Επικρατει ο νομος της σιωπης.Μεγαλο το αποστημα αλλα καποτε... .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος14/5/11 20:26

    den sigkrinete to ergo twn tsigkanwn me ta magazia pou anaferese file...
    einai duo diaforetika themata andiafisvitita sovara.
    to thema me tous tsigkanous einai kathara oti den simorfononte panw ap'ola me tin dimosia ygeia, ta metalika antikimena pou vriskoun h klevoun apoteloun megalo forea molinsis,pio sigkekrimena i sisoreusi metalwn ektethimena sto kruo zesti,vroxi ta apoteloi kurio forea twn karkinogonwn ousiwn tis katigorias R.O.S(iper energa oksigona),barea metala:epireazoun polu tin trofiki alisida kai ftanontas se emas prokaloun provlimata sta erithra aimosferia,kardia,sosireusi toksinwn..kai ala polla pou theorw askopo na anaferoume. exoun vevea kai kinoniko xaraktira (opos kai ta magazia pou aneferes) alla to theorw ameliteo se sigkrisi me tin dimosia ygeia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος14/5/11 21:58

    14/5/11 18:10 Φίλε μου ιδιωτικός υπάλληλος είμαι! Το ποιος είναι παράνομος και δεν είναι πραγματικά δεν με ενδιαφέρει γιατί το 99% των Ελλήνων είναι παράνομοι, άλλος πολύ, άλλος λίγο, άλλος για 0,01 cent, άλλος για 1 εκ. ευρώ. Αλλά ποτέ στην ζωή μου δεν θα έκανα ανώνυμες καταγγελίες, ανώνυμες ρουφιανιές πίσω από την οθόνη ενός pc.
    Όσο για το θέμα των τσιγγάνων είμαι υπέρ της απομάκρυνσης τους όχι μόνο από το καρνάγιο, αλλά από όλο το νησί... Νοιώθω ντροπή όταν τους βλέπω να επαιτούν έξω από πολυσύχναστες τουριστικές περιοχές του νησιού, για τις εντυπώσεις των επισκεπτών μας, νοιώθω αηδία όταν πηγαίνω προς το καρνάγιο και βλέπω την βρώμα και την μόλυνση που υπάρχει στην περιοχή.... Είναι ένα θέμα που δεν μπορούμε σαν πολίτες να κάνουμε τίποτα, μόνο οι εισαγγελικές αρχές μπορούν να βρουν την λύση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος15/5/11 11:59

    ΠΡΟΣ 14/5/11 17:13 Φιλε μου,επειδή μάλλον γνωρίζεις απο Κυκλάδες τότε σίγουρα γνωρίζεις πολύ καλά τι παίζει στη Μύκονο και στα επώνυμα μπητς κλαμπ (ναρωτικά,πορνεία κ.λ.π) Θα γνωρίζεις πιστεύω η δημοτική αρχή έκλεινε τα μάτια και αυτό γιατί ότι ο δήμαρχος είταν υποστηρικτής τους. Στο τέλος θα μας πεις ότι θα σε αφήσει αδιάφορο εάν και στη Ρόδο αποκαλυπτόταν κάτι ανάλογο. Αρα ή είσαι ανθρωπος που σκέφτεται μόνο τη πάρτη του ή είσαι και εσύ ενας απο αυτούς που συντηρεί το σύστημα της μίζας και της διαφθοράς. Φίλε μου, στο όνομα του κέρδους των λίγων δεν επιτρέπεται να βαφτίζεις ανάπτυξη την οποιαδήποτε παράνομη δραστηριότητα. Φρόντισε λοιπόν με επιχειρήματα και με τη δύναμη της φωνής σου να εκμοντερνίσεις τους νόμους και μέχρι να τους αλλάξεις νομίζω ότι αυτοί πρέπει να εφαρμόζονται απο όλους. Το ότι οι υπεύθυνοι για τα κακά παραδείγματα δεν τιμωρούνται, δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνουμε και εμείς οι υπόλοιποι τα ίδια και χειρότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος15/5/11 12:32

    Ρε....καταλαβαιτε το....
    Εισαγγελείς,Δήμαρχοι,Αστυνομία,Λιμεναρχείο,Λιμενικό ταμείο,Πολεοδομία,Υγειονομίο,Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου,Νεωτέρων μνημείων, Εφορεία, όλοι είναι μέσα στο παιχνίδι της ΜΙΖΑΣ. Αλλος για το χαρζιλίκι,άλλος για την ψήφο,άλλος για το κέρασμα,άλλος για τη γκόμενα,άλλος για την δόση του. Δεν βλέπεται τι γίνεται πανελλαδικά ? Πως περιμένετε λοιπόν ότι κάτι θα αλλάξει στο νησί μας. Ειδικά τώρα με τον Καλλικράτη όπου χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα, τώρα είναι που ξεσαλώνουν τα κάθε είδους λαμόγια.Είδατε να έγινε κάτι με το Βατοπαίδι,με τα υποβρύχια,με το ΔΝΤ,με το χρηματηστήριο ? ΕΕΕΕ...και εσείς περιμέτε ότι θα ασχοληθούν με το ΘΑΛΑΣΣΑ, με το ΕΛΛΗ, με το ΜΕΛΤΕΜΙ, με το ΡΟΝΤΑ,με τις καντίνες ή με το PARADISO ? ΡΕ...ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΡΠΑΞΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος15/5/11 18:46

    ρε παιδια εσεις που ειστε υπευθυνοι του bloc δεν βλεπετε οτι αυτος ο βλακας...ειναι ο ιδιος βλακας και επαναλαμβανεται???ρε μπαγλαμα να σου πω κατι ι μανουλα σου επρεπε οταν σε γεννησε να σου φορουσε φουστανακια....ΠΙΓΑΙΝΕ ΔΟΥΛΕΨΕ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΗ ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΕ!!!!και μην μας ζαλιζεις με το ΘΑΛΑΣΣΑ, ΝΟΡ, ΜΕΛΤΕΜΙ, ΕΛΛΗ, ΜΠΗΤΣ ΜΠΑΡ ΡΟΝΤΑ, ΣΑΝΤΑ ΛΟΥΤΣΙΑ, ΠΑΡΑΝΤΙΣΟ, ΣΟΧΟ, ΚΑΝΤΙΝΕΣ Κ.Λ.Π. ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΡΕ ΚΟΠΡΟ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος15/5/11 19:39

    file 15/5/11 18:46 o 15/5/11 12:32 KALA TA LEEI KAI DEN KATALAVENO ESENA TI SE XALAEI. ISA ISA POU DINEI PARADEIGMATA PROS MIMISI MPAS KAI VGALOUN KAI OI YPOLOIPOI KANENA EYROULAKI. MIPOS EINAI PSEMATA OTI O KATHENAS KANEI OTI TOU GOUSTAREI ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος15/5/11 19:48

    Ετσι και ευαισθητοποιηθή ενας δικηγόρος, γνωστός για τις ευαισθησίες του σχετικά με την αρχιτεχτονική κληρονομιά, που δραστηριοποιήτε στις 100 βαγιές, να δούμε που θα πάει η μαγκιά των αιθαιρετούντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος15/5/11 19:52

    εδω εχουν γινει εγκληματα....και τα μπαρακια τον νιαζουν κι καντινες??και δεν τον νιαζουν τα ξενοδοχεια στην Καλλιθεα που καταπατησαν ολοκληρη παραλια!!!!!μας δουλευετε??κατεβαινεις τον δρομο και δεν βλεπεις καν την θαλασσα....αστε μας βλεπετε τα δεντρα και δεν κοιτατε το δασος!!!επειδη καποιοι εχουν εχθρες και αντιπαθειες!!!η θιγονται ομοοιδης επιχειρησεις...καλα σου λεει ο 12:32!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος15/5/11 20:18

    ΑΓΑΠΗΤΕ 18:46, ΕΙΜΑΙ Ο ΚΟΠΡΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ :) ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ : ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΣΑΙ ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ; ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ; ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΟΛΟ ΤΟ POST ΛΕΩ ΟΤΙ: "ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΡΠΑΞΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΙ." ΦΙΛΕ, ΒΑΖΩ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΜΕΣΑ !!! ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΑ ΑΝΕΦΕΡΑ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος15/5/11 20:25

    O 18:46 MALLON EINAI BATSOS POU TA PAIRNEI H METOXOS SE ENA APO TA MAGAZIA. SOSTOOOOS O 12:32.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος15/5/11 21:00

    sto 8alassa oi mpatsoi fernoun kopeles gia vizites reee!!!ksypnhste!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος16/5/11 08:31

    poso h vizita re paidia? symferei na pame?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος16/5/11 09:02

    Για τα μαγαζιά που γραφουνε πιο πάνω, να πω οτι ΝΑΙ αυτοί δουλεύουνε αλλα παράνομα. Αυτό εχει ως αποτέλεσμα να δουλεύουν σε βάρος άλλων που δουλεύουν ΝΟΜΙΜΑ. Αυτό σημαίνει ότι παίρνουν κόσμο απο τους ΝΟΜΙΜΟΥΣ οι οποίοι οδηγούνται σε κλείσιμο και αφανισμό. Δηλαδή σε αυτή τη χώρα επιβιώνουν μόνο όσοι έχουν πολιτικούς νταβαντζήδες ; και οι υπόλοιποι που θέλουμε να πηγαίνουμε με το νόμο τι πρέπει να κάνουμε; Να προσλάβουμε και εμείς ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ για ΝΤΑΒΑΝΤΖΗΔΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος16/5/11 09:12

    "Αρχές του κράτους δικαίου και της ισότητας των πολιτών έναντι του νόμου".
    Σωστό αλλα εφαρμόζεται???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *